Şimdi Ara

Son noktayı koyalım artık!!!!!(((ANKET)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Son noktayı koyalım artık!!!!!(((ANKET)))

(En Son Oy Tarihi: 3.3.2021)
Giriş
  • Arkadaşlar bence bu dizel motorlu Corsa-Getz-Fiesta-Punto-Micra olayına bi son verelim.

3 günlük bi anket açıyorum buraya.
    Herkes bu segmentte en iyi olduğunu düşündüğü aracın ismini post atsın.

Pazartesi gecesi saat 12 de sayalım oyları en iyi hangisi ortaya çıksın!!!!!!

Not:Tek ricam yorum yapmadan sadece isim yazmanız.Bu segmentteki herhangi bir araç olabilir.Bence yeterince yorum var forumda.Hadi bakalım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neisseria -- 6 Ağustos 2005, 12:07:07 >

• Fiesta ve Punto bence.
  • .
  • Fiesta +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neisseria -- 6 Ağustos 2005, 1:43:55 >
  • Oyum çok sevdiğim Opel CORSA ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 6 Ağustos 2005, 1:45:43 >
  • Anket görülmüyor!

Getz

• dostum sen yazmamışsın ama birde C3 var unutma onuda dahil edilecekse c3 derim ama yok illaki benim listem dersen

fiesta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiestaaa or corsa
  • Anketi ben ekledim oy verebilirsiniz.
  • arkadaşlar nası oy kullandıysanız corsanın hiç oyu gözükmüyo bi kontrol edin
  • Corsa ! eveT corsanın oYları nerde ?
  • corsa problemliiiiiiiiiiiiiiiiiiii......... ön takımmmm,, ve direksiyon problemleriii...............
    ople arabası problem demektir..... bence bu araçlar araasında en sağlam olanı fiesta dır... ford kalitesiiiii
  • Micranın dizeli var mı??

CORSa CORSA CORSA

• fiesta fiesta dınınım
  • Yalnız @CAN hocam buraya C3 ve POLOTDi ı ekler misin? Eşit olmuyor.
    Bir de Mitsubishi Colt ona oy verecek insanlarda var .
    Objektif olsun bari seçmişken en iyi dizeli tam seçelim
  • fiesta tabiki corsanın oylarımı gözükmüyo sadece kendisininde gözükmemesi lazım
  • fiesta kardeşim ne corsa sı yaaa... ben bizzat araştırdım.. fiesta bu sınıfta en sağlam araba... 30 milyara dizel ve otomatik çok sağlam......
  • fiesta - kaLite -yol tutuşu yeter
  • jazz niye yok ama fiesta derim bunların arasında
  • Arkadaşlar son eklemeleri yaptım aklınıza gelen varsa söyleyin hmn eklerim...Yazılanlar geçerli olmayacaktır,sadece oylar sayılacak..
    Herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.