Şimdi Ara

SOn olarak alınmalımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu son konum arkadaşlar atrix gerçekten güzel telefon 2 çekirdek 1gb ram gerçekten güzel telefon ama hbden alıcam almasınada aklıma bu güncelleme olayı takalılı kaldı bu telefon 2011 de yayınlandı hala android 4.0 olmadı bu güncelleme nin gelmesi telfonunu hızlandıracak diyolar ama iptal olmuş güncelleme son olarak size soruyorum bu telefonu almalımıyım yoksa başka bir telefonmu almalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: soner251

Bu son konum arkadaşlar atrix gerçekten güzel telefon 2 çekirdek 1gb ram gerçekten güzel telefon ama hbden alıcam almasınada aklıma bu güncelleme olayı takalılı kaldı bu telefon 2011 de yayınlandı hala android 4.0 olmadı bu güncelleme nin gelmesi telfonunu hızlandıracak diyolar ama iptal olmuş güncelleme son olarak size soruyorum bu telefonu almalımıyım yoksa başka bir telefonmu almalıyım

Beni idare eder diyorsan al ya da huawei ideos x5 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratal

quote:

Orijinalden alıntı: soner251

Bu son konum arkadaşlar atrix gerçekten güzel telefon 2 çekirdek 1gb ram gerçekten güzel telefon ama hbden alıcam almasınada aklıma bu güncelleme olayı takalılı kaldı bu telefon 2011 de yayınlandı hala android 4.0 olmadı bu güncelleme nin gelmesi telfonunu hızlandıracak diyolar ama iptal olmuş güncelleme son olarak size soruyorum bu telefonu almalımıyım yoksa başka bir telefonmu almalıyım

Beni idare eder diyorsan al ya da huawei ideos x5 al.

cevap için sağol o telefonuda almayı düşündüm ama onun üretimi durmuş durumda daha üretilmiyor.
  • Doğrudur.
  • Haberleri takip ederseniz güncellemenin iptal olduğu falan yok. Güncellemeler en geç yıl sonuna yayınlanır.

EDIT:http://forum.donanimhaber.com/m_57753278/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 16 Ekim 2012; 18:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VigneroN

Haberleri takip ederseniz güncellemenin iptal olduğu falan yok. Güncellemeler en geç yıl sonuna yayınlanır.

EDIT:http://forum.donanimhaber.com/m_57753278/tm.htm

Güncelleme iptal edildi.Resmi olarak 2.3'de kalacak. >https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

-----------------------------------------

Motorola,Atrix için ICS (4.0)'yi geliştirmiş ama daha sonra vazgeçmiş.Sızıntı bir ICS Rom'u var.Gönüllü geliştiriciler üstünde çalışıyor.Muhtemelen stabil bir ICS Rom gelicektir.

Bence bu fiyatlara göre muhteşem bir telefon,bence almalısın.

• carrefourda da var illa hb den almak zorunda degilsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

carrefourda da var illa hb den almak zorunda degilsen.

Trabzondaki cf ye geldimi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.