selam arkadaşlar c4 vts ye ne marka egzoz takmalıyım tok ses veren.kafayı yıcem araştırmaktan her yere gıttım ve herkez farklı marka dıyor beynım karıştı.şimdi o kadar para verıp pişman olmak ıstemıyorum onun ıcın sızın yorumlarınızı almak istiyotum.hiç c4 vts takılıp gördunuz mü hangı markada ses nasıl cıkıyor.benım düşümdügüm magnex,ama otto ya da baktım hem ıyı hem kotu dıyorlar.şimdiden ılgınız için saolun
Sebring yada SuperSprint in egzozları varsa onceligi onlara ver
onlar bıraz tuzlu magnex nasıl tavsıye etmedın...
REMUS SuperSprint'de iyidir ben bi dönem kullandım devrini buldumu güzel bi homurdanıyıyodu ama o zaman için tam istedimi vermedi ardından ED performance aldım denk gelişine onuda fark etim ki filitrem egsozdan daha çok ses veriyor söktüm ama şu ara parasız oldum için belki idareten geri takarım maksat görüntü :D yanlız magnex soracak olursan hiç kullanmadım kardeş bişi dersemde yanlan olur...
Magnex'te çok kaliteli bir markadır,universal veya senin aracına uyan bir modelini ucuza bulabilirsen kaçırma derim
Ben pazarlıkla 110 ytl ye krom kaplı son susturucu aldım performans 2 hafta sesi güzel degildi(komple remus eksoz sistemini dinledikten sonra) tabi millete göre süper, ama ben bu işi bildigim için içi biraz dolsun dedim şimdi süper, geçen markasını soruyolardı markası yazıyor ama aklımda degil şuan el yapımı oldugunu biliyorum aldıgım yer paslanmazlık garantisi verdi ömür boyu kafalarına atarım valla paslanırsa sende el yapımı ve paslanmazlık garantisi veren ve performans al abart kafa patlatır bu arada bildigin yerden al abart kakalamasınlar
ya remus, SuperSprint guzel egzoslar ama onlar az bagırıyor sesi kesiyor herkez oyle dıyor ve bıraz daha pahalı magnex ler guzel ama bazı vıdeolarını ızledım sankı fazla basınca tok sesını kaybedıyor oylemı yoksa yanlışmı duydum....ya el yapımı egzosları tavsıye etmıyorlar zaten bu devırde herşey marka marka harıcınce ses vermez sanıyorum,valla kafam karıştı zaten.bır tane vts gorsem sesını duysam ona gore hareket edecemde denk gelemıyorum egsozlusuna.fıyatlar heryerde farklı uygun fıyatlı nerden bulunur bılen varmı