Bildirim
SON UPDATE İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işllah açılır bu defa bu arada dün saat kaçta açıldı oyun bilen warmı -
Ben şu an oyundayım crt lar ve blocklar geri gelmiş çok şükür
Herkes global atıyor bu konu ile ilgili -
ayrıca dünkü update ile birlikte bikaç küçük yenilik geldi gördüğüm:
repair yapılan eşyalar tekradan yapılmıyo
buff büyüleri bitmeden büyüyü tekrar tazeleyebiliyoruz, koşma vs de
guild noticede tr karakter oldu mu notice yenilenmiyo
ilk gördüğüm bunlar -
ve event başlamış -
event ne ??? -
quote:
Orjinalden alıntı: yusucuk
event ne ???
güsel bişi -
quote:
event ne ???
güsel bişi
+1 -
ya pc de oyun acılmıyo ne yapıcam ben patch ida yukledım olmadı yine ne yapmam lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
quote:
event ne ???
güsel bişi
+1
cidden ne?
bnde start gelmio -
ya harbi adam gibi cvp verin event ne...güzel bişi olduunu bende anladım bahsettiklerinizden ama güzel neeee??????????*cvp verin -
oyun açılır biraz bekleyin uptade edicek sabredin... -
event daha fazla ex daha fazla gold ve daha fazla düşen silah scroll sos item gibi şeyler çok güzel tek başınıza bazı şeyleri yapabiliyosunuz mesela monster scrol için bir kaç kişi gerek tek olarak yapabiliyosunuz ama süreli bişi oyunu bırakmasınlar diye kurtarmak için yeni uptade yapıyom onun için uzun uzun yazıyom ilgili sorularınızı bekliyorum pm yada mesaj olarak kasmak isteyenler buradan konuşsun -
Beyler ben uzun süredir yoktum.. Ne bu critler geri gelms felan??Ne olduki crtlere ! -
quote:
Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR
Beyler ben uzun süredir yoktum.. Ne bu critler geri gelms felan??Ne olduki crtlere !
Herkesin critler 1'e düşmüştüAma düzeltmişler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X