Şimdi Ara

Son yıl çalışarak derece yapmak mümkün mü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
6.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene çalışmazsam mezun senesi seviyem değişmeyecek cümlen mantıklı değil ironi değilse eğer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dereceden kastınıza bağlı. Ben ilk senemde 9k yaptım, 9-10-11'de yatmıştım. 12'de de abartılı çalışmadım. Tabii temeliniz de önemli. Temel iyiyse TYT'yi sadece denemelerle götürmek yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtarTebogo -- 6 Ağustos 2021; 12:32:9 >
  • ravbin R kullanıcısına yanıt
    4 ay cok az sure hocam sen güzel is çıkarmışsın temel vardır az da olsa. Tebrik ederim

• MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt
    Temelden kastınız ortaokul temeli mi

• Hocam belli bir miktar temelim vardı yalan olmasın ama sınavdan sınava çalıştım lise hayatım boyunca. Bu sene birçok aksilik yaşadım, beklediğim gibi gitmedi işler. Yine de dershane-özel ders vs. olmadan TYT'de 11k SAY 18k sıralama yapabildim. Daha iyi bir çalışmayla çok daha iyi bir sıralama yapabilirdim. İnsanlara takılmadan kendin için en iyi olacağını düşündüğün şeyleri yaparak çalışmalarına devam et. İnsan sınav süreci boyunca çok fazla anksiyete yaşayabiliyor, kendini kafandan net hesabı yaparken bulursan o kafadan kurtulmaya çalış. Sadece yapabileceğinin en iyisini hedefleyerek çalış. Başarılar, yolun açık olsun.

• freyabutnotthegoddess kullanıcısına yanıt
    İroni tabii sen sene olur ama güzel çalışman lazım

• akolanimosa kullanıcısına yanıt
    Forumda birkaç kişi benim gibi soranlara sen kimsin 1 yılda 10k istiyorsun insanlar 4 yıl çalışıyor gibi şeyler yazmışlar onların söylediğine göre hareket etmemeliyim tabi ama motivasyon düşürüyor yani. Kafada çok büyütüp komplikelestirmeye gerek yok dediğin gibi. Tek başına dershanesiz iyi bir derece yapmışsın tebrik ederim umarım ben de istediğim yerlere gelebilirim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: freyabutnotthegoddess

Temelden kastınız ortaokul temeli mi

Evet, temel arttıkça başarılı olma ihtimali artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtarTebogo -- 6 Ağustos 2021; 12:46:32 >
    Ilk netleriniz kaçtı tytde

• quote:

Ilk netleriniz kaçtı tytde

90 civarıydı. 30+ türkçe ve matematik olunca zaten kafadan 65 net geliyor.

Benim 60 civarı şu an

• quote:

Benim 60 civarı şu an

Üzülecek bir şey yok hocam. Ben mezuna kaldım bu arada o 9kdan.

Bu seneki netim ise 101. Yani 2 senede 10 net artmış gibi düşünün. 60'dan 100'e çıkmakla, 90'dan çıkmak arasında uçurum yok matematiğiniz iyiyse. Matematik diyorum çünkü diğer dersler ya ezber ya da paragraf. Matematik kilit nokta.

Hocam matematik de ezber değil mi bir kısmı ezbere gidersek patlar mıyız sınavda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC5E01768

Hocam matematik de ezber değil mi bir kısmı ezbere gidersek patlar mıyız sınavda ?

Sınav sistemi komple ezber zaten. Sadece matematik diğerlerine göre daha az ezber. Pkob bile ezber aslında, aynı sorular dönüp duruyor.

• freyabutnotthegoddess kullanıcısına yanıt

Salla onu sacmaliyor sadece, ne diyorsa tersini yap. 18 saat calisma filan yok boyle seyler gercek hayatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet benim de türkçe iyi ama mat biraz sıkıntılı onu halletmem gerek bugün deneme oldum bakalım sonuçlar nasıl gelecek

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Bence de hocam herkes atıp tutuyor

• Işte son yıl çalışma çok değişiyor ilk 3 yıl yatan arkadaş 90 netle başladım diyor ben 60la kapasite ve temel önemli sanırm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.