Şimdi Ara

Son yıl çalışarak derece yapmak mümkün mü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
6.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim 3 yılın birden temel yok o yüzden endişeliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsana bağlı son sene çalışıp ilk 1k yapanlar falan da var. 20k yapmanın çok sıkıntılı olduğunu sanmıyorum son senede yeterli çalışan çoğu kişi yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Birkac forumcu mezun senesinde tıp isteyen bir arkadaşı aşağılayıp 4sene çalışan insanlarla nasıl yarışacaksın tarzında şeyler söylemişler baya umutsuzluğa kapılmıştım o yüzden gözümde büyütmeye başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: freyabutnotthegoddess

Evet benim de türkçe iyi ama mat biraz sıkıntılı onu halletmem gerek bugün deneme oldum bakalım sonuçlar nasıl gelecek

TYT için bol deneme tek reçete. Denemelerdeki sorular üzerinden soru çözümlerini öğrenirsin. TYT soru çözmeye değmiyor bence.

• MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt
    Evet hocam konular bitsin diye uğraşmaya değmiyor bitmiyor çünkü

• quote:

4 ay cok az sure hocam sen güzel is çıkarmışsın temel vardır az da olsa. Tebrik ederim

hocam ben bu sene girdim yanlış anladın sanırım. 11.sınıfta pandeminin 2 haftasında başlayıp ağustosa kadar 11.sınıf tekrarı yaptım bu zamanlarda da tyt ve 12. sınıf çalışmaya başladım. Ben çok ağır çalışıyordum ve 2021e kadar günde ortalama 3 saat çalışmışımdır. sen tempoyu bozmadan 5 saatle başlarsan beni çok rahat geçersin.

• ravbin R kullanıcısına yanıt
    Evet pardon yanlış anlamışım. Şimdi ağır çalışıyorum dediniz hocam ama 3 saat mi çalıştınız? Benim okuma problemim var sanırım kusura bakmayın . Bugün tyt denemesi yaptım konularım henüz bitmedi 63 net geldi. Çok çok kötü değil ama düşük tabi. 11. Sınıfım da boş. Ders çalışıyorum fakat henüz istediğim tempoda değilim fethiyedeyim burada yangın olaylar var bildiğiniz gibi sürekli elektrikler kesiliyor ve hava sıcaklığı inanılmaz. Bahane değil tabi fakat istediğim tempoya elimden geldiğince ulaşmaya çalışacağım. Dershaneye gidiyorum 3te dönüyorum kac saat çalışmamı önerirsiniz bu seviye için?

• freyabutnotthegoddess kullanıcısına yanıt

yavas ilerliyordum demek istemis buyuk ihtimalle.

• şimdi anladım sağ ol

• quote:

Evet pardon yanlış anlamışım. Şimdi ağır çalışıyorum dediniz hocam ama 3 saat mi çalıştınız? Benim okuma problemim var sanırım kusura bakmayın . Bugün tyt denemesi yaptım konularım henüz bitmedi 63 net geldi. Çok çok kötü değil ama düşük tabi. 11. Sınıfım da boş. Ders çalışıyorum fakat henüz istediğim tempoda değilim fethiyedeyim burada yangın olaylar var bildiğiniz gibi sürekli elektrikler kesiliyor ve hava sıcaklığı inanılmaz. Bahane değil tabi fakat istediğim tempoya elimden geldiğince ulaşmaya çalışacağım. Dershaneye gidiyorum 3te dönüyorum kac saat çalışmamı önerirsiniz bu seviye için?

hem konularda yavaş ilerliyordum soru çözmem çok uzun sürüyordu hem de bir gün 5 bir gün 2 saat çalışıp bir gün tamamen yatıyordum. o yüzden yaklaşık olarak 3 saat çalıştığmı söyledim. şu kadar saat çalışmalısın diye bir şey yok. ne kadar iyi anladığına ne kadar hızlı öğrendiğine bağlı. kendini tatmin edene kadar çalış yeterli olur. çalışmayı öğrendikten sonra 6 7 saat çalışmak hiç zor gelmiyor.

• Simdilik 3-4 saat iyi senenin basinda cok calisirsaniz sene ortasinda calisma istegi kalmaz benden soylemesi, sene icinde de 6-7 yeter .
    Ornegin dershanelerde okullarda herkes eylul ayinda ipini koparmis gibi calisir sonra aralik ocak subat gibi salar kasmaz sinava sonra mart nisan gibi yine yumurta gtune dayandi mevzusu ama kurtarmaz.
    temmuzda sonuc: 12lerde mezuna kalma, mezunlarda da gecen yilki siralamanin neredeyse aynisinin ekrana dusmesi.
    17-18 saat utopik seyler yapilir mi bilmiyorum hic denemedim ama hergun yapilmaz bence.

• ravbin R kullanıcısına yanıt
    Bence en önemlisi süreklilik sen 2 saat de olsa yavaş da olsa ipi koparmamışsın ve stres olup rehavete kapılanlar 14 15 saat çalışmaya çalışıp salanları geçmişsin tebrik ederim. Sınav çok fazla büyütülüyor kafa da hocam ben de öyle yapıyorum elimde olmadan. Sürekli ve stressiz çalışmak gerek demek ki.

• medness M kullanıcısına yanıt
    Ben de çok sıkmadan ilerliyorum ama 4 yıl çalışan insan da o saatlerde çalışıyor nasıl geçeceğim onları

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.