Şimdi Ara

son zamanlarda arayıpta bulunmayan interlude server sanrm bulundu :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlayacak olan clanlar da iyiymiş rekabet olacak...
  • temmuz ayında bende katılmak isterim uzun zamandır oynamadım burnumda tütüyor l2
  • Clanı oyunda aktif olacak bi' arkadaş kurmasını yeğlerim. Mümkünse +18 olması hitap ve seviye açısından daha iyi olacağını düşünüyorum.
    Bir de kafasına göre clanı kurmasın Keke Team gibi
    buraya danışıp ardından kurması hepimiz açısından iyi olur.
    İlk charları ne olarak açacaksınız siz? Kasmada hızlı olarak mı yoksa tank healer vs. olacak mı
  • Herkes tanıdıgı iyi seviyeli adamları getirse zaten 20 kişi oluruz heralde biz 4 kişi giricez.

1-2 kişi daha gelebilirde daha belli degil tam olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 12 Haziran 2013; 20:25:56 >
  • dayanamadım açılışa geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

dayanamadım açılışa geliyorum

Gel gel bekleriz.
  • benden 1 pt geliyor sizleri de katarsak 2 pt adam topluyoruz çok rahat ama eyleme falan gideceklermiş, hemen açılışa gelemeselerde sonradan kesin gelecekler

birde ercan unknownz pürüz çıkartmazsa tek düşmen lostfighters olur, diğerleri tırt daha önce hiç görmedim o clanları
  • serverdaki clanlarin neredeyse hepsini tanıyorum yarısından çoğu baya bi sağlam emin olabilirsin lostfighters cacık yani :)) burdan cikicak 1-2 pt ile birşey olcağını sanmıyorum kimse birbirini tanımıyor ama oyun açıldımı ulaşıcam size bakalımm :D
  • system ve acc i ne yaptınız ?
    edit: "10 min patch and account for forum" yazıyor fb sayfasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 12 Haziran 2013; 21:06:13 >
  • 5 dakikaya accounts u ve downloads ı aktif edeceklermiş, yanlış birşey olmasın diye kontrol ediyorlarmış oyuna girince birbirimizi bulalım
  • bende niye girmiyor diyordum nickler nedir
  • foruma girebiliyomusunuz suan ?
  • hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

5 dakikaya accounts u ve downloads ı aktif edeceklermiş, yanlış birşey olmasın diye kontrol ediyorlarmış oyuna girince birbirimizi bulalım

Ne kadar geç benim için o kadar iyi ustalar dönmedi işten oturmuş bekliyorum gelmelerini :) 30dkya anca gelir 10 gibi girer sabahlarım.
  • Ben forumdayım pek iyi şeyler yazmıyorlar :D
  • ya 404 error veriyor ya da Not available yet! hatası veriyor. 600+ kişi köpek gibi F5 e abandığı için normal
  • error hala giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

5 dakikaya accounts u ve downloads ı aktif edeceklermiş, yanlış birşey olmasın diye kontrol ediyorlarmış oyuna girince birbirimizi bulalım

Ne kadar geç benim için o kadar iyi ustalar dönmedi işten oturmuş bekliyorum gelmelerini :) 30dkya anca gelir 10 gibi girer sabahlarım.

hehe :D dua mı ediyorsun yoksa hemen açılmasın diye :D

-700+ gördüm websitedeki sayaçta
  • http://lineageii.net girin account sayfasına yönlendiriyor, hadi!
  • 5 dk ya açılıyordu hani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.