Şimdi Ara

son zamanlarda arayıpta bulunmayan interlude server sanrm bulundu :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitede ki sayaç sıfırlanıp yeniden başladı
  • sayaçla ilgili sıkıntıları var sayaçtan 40 dk sonra hallediyolar sanırım sorunlarını :D Serveri açarkende 40 dk sonra yaptılar çünü beklicez artık yapıcak bişe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

buda dün akşam aio aldığımız sıra çekildiğimiz bir fotodur :) Yavaş yavaş ısınıyoruz forumca birbirimize
    clandeki yabancılardan da bi kurtulalım tattan yenmeyecek server, açılınca hatırlatın atalım herkesi bi feel vardı galiba atılmayacak olan diğerlerini atıcaz

cem bekletiyorlar ama değiyor yani haklarını yemeyelim adamların şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:2:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

son zamanlarda arayıpta bulunmayan interlude server sanrm bulundu :) buda dün akşam aio aldığımız sıra çekildiğimiz bir fotodur :) Yavaş yavaş ısınıyoruz forumca birbirimize

clandeki yabancılardan da bi kurtulalım tattan yenmeyecek server, açılınca hatırlatın atalım herkesi bi feel vardı galiba atılmayacak olan diğerlerini atıcaz

-----------------------

cem bekletiyorlar ama değiyor yani haklarını yemeyelim adamların şimdi :)

Gece bir çocuk vardı feerdı sanırım yabancı ama iyi çocuktu onu atmasak olmaz mı ?

• Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun usta adamlar güzel yapmış serverı 2-3 güne herkesin itemi biter + basmaya başlarız yavaştan nolbess ile birlikte :) Feer ile dün gece 3 e kadar takıldık adam Venezuelalı bana türkçeyi öğret anlamıyorum falan diyo :D
  • Feer on numara çocuk sevdim onu ben.
    Bugün sanırım çalışma falan varmış ben bugün hiç giremeyeceğim, bensiz devam edin bugünlük, seferiyim de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 14 Haziran 2013; 15:43:46 >
  • oyuna girebiliyor musunuz
  • tamam feer hariç herkesi atarız, onuda Türkleştiririz :D belli başlı kelimelerimizi öğrense yeter

gel, vur, bekle, selamun aleyküm-aleyküm selam vs :D
  • quote:

tamam feer hariç herkesi atarız, onuda Türkleştiririz :D belli başlı kelimelerimizi öğrense yeter

gel, vur, bekle, selamun aleyküm-aleyküm selam vs :D

onları zamanla öğreticem ona :)
  • Asimile ederiz aramızda sıkıntı yok :)
  • quote:

http://tr.rghost.net/46749940 yeni patch indirsin herkes!!!
  • bende bugun başlicam oyun içinde kasılma konusunda felan yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıIıAzaPıIı

bende bugun başlicam oyun içinde kasılma konusunda felan yardımcı olabilecek biri var mı ?

gel bekleriz mageni aç ilk onunla itemlerini kas :)
  • millet nerede yav sabah girdim kimse yok topluca oyunu mu bıraktınız ne yaptınız :)
  • AIO gitti playerde gitti :D ama konu açtım herkes oyuna girsin AIO alıcaz bugün tekrar
    forumun linkini attım daha bizden AIOyu geri alamaz :D belli mi olur?, +13 dbf + queen ant de verir bana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 17 Haziran 2013; 12:19:28 >
  • Sen rus değilsin onunla aynı şehirde yaşamıyorsun vermez sana :)
  • yapmayın arkadaşlar her serverda olduğu gibi bu serverada sallamaya başlanmış lütfen aşın bunları artık kulaktan duyma haberlerle ne bileyim hep bunu yapıyolar yazık :))

ve her gm bence yakın bir kaç ardaşına yardım edebilir ve hangi server olursa olsun etmiştir etmemiş diyenler bile yalandır orjinaldeki gmler bile vermiştir yani bence empati yapın biraz :) güzel bi server bulmuşuz bence her ne olursa olsun oynamaya değer :)
  • 30 günlük AIO aldık beyler :D hadi bakalım ATlayıp gelin :D
  • quote:

30 günlük AIO aldık beyler :D hadi bakalım ATlayıp gelin :D

MAnipulation'a hayırlısı olsun o zaman
  • yine 3 gün ara mi vereceğiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.