Şimdi Ara

son zamanlarda arayıpta bulunmayan interlude server sanrm bulundu :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dion gludin .. gidip kamp kuracam müzik için
    nick: Isobella ( şimdilik )
  • Kasiyoruz level 74 sardı ben devam ederim adam kaliteli iş yapmış.
  • lag olmasa daha iyi olacak ve burada, forumda bizden ayrı takılmak zorunda kalanlar var galiba farm charın nicki WitchCraft pm atarsınız ve bu arada yarın 20 kişi toplayıp 7 level clan ve aio almamız lazım irtibatı kesmeyelim
  • Restarttan sonra lag bayağı düştü gece 02:00 civarında ve GM bütün clanlara player sayısına bakmadan AIO buffer verdi ben kimseye ulaşamadım aramızda bir kopukluk oldu bugün AIO işini halledelim clan işini de halledelim serverı merak eden arkadaşlara şunu söyliyim gayette özlediğimiz Interlude kokuyor oynamak isteyenler fazla zaman kaybetmesin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Restarttan sonra lag bayağı düştü gece 02:00 civarında ve GM bütün clanlara player sayısına bakmadan AIO buffer verdi ben kimseye ulaşamadım aramızda bir kopukluk oldu bugün AIO işini halledelim clan işini de halledelim serverı merak eden arkadaşlara şunu söyliyim gayette özlediğimiz Interlude kokuyor oynamak isteyenler fazla zaman kaybetmesin diyorum.

Aynen bugün halledelim aio işini akşam ptde kimse kalmadı diye çıktım bende 1 de 9 gibi girerim ama clanı kurarsanız kuzen girer benim hesaba bugün başlayacak 2 arkadaş daha var 20ye yakın oluruz
  • aioyu önüne gelene veriyorlar fair play olsun diye, bize clan rewardları lazım aio şart değil yani 8 level clan almamız lazım ilk toplanalım 20 kişi sonra serverdan 10 kişi toplarız 30 kişiyle 8 level clan alırız siz isim düşünmeye bakın bir an önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

aioyu önüne gelene veriyorlar fair play olsun diye, bize clan rewardları lazım aio şart değil yani 8 level clan almamız lazım ilk toplanalım 20 kişi sonra serverdan 10 kişi toplarız 30 kişiyle 8 level clan alırız siz isim düşünmeye bakın bir an önce

Aranızda halledersiniz zaten forumdan 20 kişi çıkar muhtemelen biz 5 kişi giricez , akşam sadece 3ümüz girebildik(straw,roll,manser) 2 kişi daha gelicek zaten geri kalan 10 kişiyide buluruz bi şekilde.
  • Haftaya Pazar gibi gelebilirim ama unuttum oyunu Donate durumu nasil? Ezilmeyelim oyunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz neredesiniz ben de tek takılıyordum
  • oyundayım pm atın gurup olalım tekrar tek tek kasıyoruz dağıldık yine

WitchCraft
  • quote:

oyundayım pm atın gurup olalım tekrar tek tek kasıyoruz dağıldık yine

WitchCraft

Biran önce clanı kurup toplamamız lazım millet dagılmadan hem birbirlerini daha rahat bulurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

oyundayım pm atın gurup olalım tekrar tek tek kasıyoruz dağıldık yine

WitchCraft

Biran önce clanı kurup toplamamız lazım millet dagılmadan hem birbirlerini daha rahat bulurlar

kurduk
  • Oyunda olan hemen ulaşmaya çalışsın, clan kurduk aio alacağız.
    Aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 14 Haziran 2013; 14:00:54 >
  • dışarıda işlerim vardı 5 dk ya geliyorum
  • Bende geliyorum

Login olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 14 Haziran 2013; 9:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Bende geliyorum

Login olmuyor.

Belki bakım vs vardır işte oldugumdan bakamıyorum suan.
  • lagdan dolayı datacenter değişiyor bugun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hercul3s

lagdan dolayı datacenter değişiyor bugun :)

Ben geliyorum dedim ya ondan
  • Sitede countdown mevcut, umarım söyledikleri gibi lag problemi ortadan tamamen kalkmıştır.
  •  son zamanlarda arayıpta bulunmayan interlude server sanrm bulundu :)
    buda dün akşam aio aldığımız sıra çekildiğimiz bir fotodur :) Yavaş yavaş ısınıyoruz forumca birbirimize
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.