Şimdi Ara

son zamanlarda arayıpta bulunmayan interlude server sanrm bulundu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

World of Tribute is a private server running on a Lineage 2 OFF Platform without customized items.
    The difficulty of the server is medium; the gameplay is focused on both sides PvE and PvP.

Server Machine
    Processor Model: Intel Xeon L5640, 4-Core
    RAM Count: 12GB DDR3
    Hard Drives: Intel SSD X25-M 80 GB
    Internet Connection: 1 Gbps

Retail Information
    Chronicle: Interlude
    Experience: 100x Skill Points: 100x Adena: 100x
    Enchant Rate Fighter 66% Enchant Rate Mage 55%
    Auto Learn: All skills are auto learn
    Augmentation System: 100% working
    Cursed Weapon System: 100% working
    20 Level Penalty: Removed
    Buff Slots: 24 buffing slots working properly
    Debuff Slots: 10 debuffing slots working properly
    +6 Enchanted set effects: 100% Working
    Olympiad System: 100% Working
    Fusion Skills: 100% Working
    Max. Level: 80

Custom Information

Description: Each time you win an PvP/PK your character will be rewarded with a trophy item that can be exchanged for fun items.

Description: Lineage 2 Gaming developed its own anti exploit protection that will guarantee you an awesome gameplay, without corruption or hacks ingame.

Description: Boosted Areas are providing unique drops, special raid bosses and increased Exp/Sp. Tribute is based on 3 boosted areas.

AA Area - Catacomb of Ancient (76+)
    S Area - Monastery of Silence (76+)

Description: GM Shops between D and S-Grade, NPC Buffers up to 3rd class buffs.

Description: Subclass will be available (100) Tribute Coins and some AA; for Noblesse you need to collect (1000) Tribute Coins and some AA + kill barakiel and talk with chest, no need for quest. Barakiel respawn time is 4h +/- 30 min.

Description: To use an item, a character must double-click on the unidentified item. The unidentified item then changes into a standard item with an special ability randomly assigned.

• biraz geç oldu ben daha cabuk bekliyordum bu cevabı kim yapıcak diye :))
    ama sitesinde herşey mevcut oynamayı düşünen bakabilir diye düşündüm.bi tık uzaklıkta çok zor olmasa :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hercul3s -- 11 Haziran 2013; 17:38:32 >
  • 4 kişi başlayacagız muhtemelen hele bir açılsın.
  • L2Aegis'in yeni serverıymış burası başlayacaklarla oyunda buluşalım dağılmasın guruplar bir çatı altında toplanalım

duydunguzmu artizler sağa sola dağılmayalım birlik olalım clan kuracak varsa haber versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 12 Haziran 2013; 0:45:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

L2Aegis'in yeni serverıymış burası başlayacaklarla oyunda buluşalım dağılmasın guruplar bir çatı altında toplanalım

duydunguzmu artizler sağa sola dağılmayalım birlik olalım clan kuracak varsa haber versin

Düzgün bir server bulursak baslıyacagız 4 kisi bu servera bakıcaz bide aegise bakarız ama şuan muhtemel bugün açılacak servera başlayacagız.

Buarada bölüm iyice bitmiş konulara bakıyorum aylar önce yazılmış yazılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 12 Haziran 2013; 13:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

L2Aegis'in yeni serverıymış burası başlayacaklarla oyunda buluşalım dağılmasın guruplar bir çatı altında toplanalım

Düzgün bir server bulursak baslıyacagız 4 kisi bu servera bakıcaz bide aegise bakarız ama şuan muhtemel bugün açılacak servera başlayacagız.

millet serverlerin açılıp kapanıyor olmasından sıkıldıkları için officiale başladılar, free to play olması cezbetti herkesi o yüzden forum sadece l2 official core diye bi konuda toplandı, interlude olsun diğer başlıklar olsun öldü forum ama bizler buradayız :)

ve bugün lineageii.net eski adıyla l2aegis burası açılacak olan tek server, eğer 4 kişiyseniz bende de var player toplayabildiğim kadar topladım. oyunda buluşalım

"Witchblade

--
    ve ayrı ayrı clanlarde uğraşmayalım herkesin okey verebileceği bir çatı altında toplanalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

millet serverlerin açılıp kapanıyor olmasından sıkıldıkları için officiale başladılar, free to play olması cezbetti herkesi o yüzden forum sadece l2 official core diye bi konuda toplandı, interlude olsun diğer başlıklar olsun öldü forum ama bizler buradayız :)

ve bugün lineageii.net eski adıyla l2aegis burası açılacak olan tek server, eğer 4 kişiyseniz bende de var player toplayabildiğim kadar topladım. oyunda buluşalım

"Witchblade

--
    ve ayrı ayrı clanlarde uğraşmayalım herkesin okey verebileceği bir çatı altında toplanalım

Tamam biz girdigimizde mesaj atarım nick belli olmuyor bizim ben senin nickten ulasırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

"Witchblade

--

Tamam biz girdigimizde mesaj atarım nick belli olmuyor bizim ben senin nickten ulasırım.

clan işinde huysuzluk çıkmasın yalnız, onca zaman geçti adam akıllı bir server bulduk herkesin güzelce anlaşabileceği birşey yapalım

• öyle bi clan zor bulunur kanımca :)) türk milletiyiz ne de olsa :)
  • kafanıza buyruk oynamazsanız hiç sıkıntı çıkmaz swye girince buluruz birbirimizi ptde kasarız hemen

guruplaşmaya başlamayın hep birlikte oluruz takır takır kasarız
  • Herkesi aynı party'de toplayalım öncelikle farm karakterlerimizi kasalım 2-3 boss keselim sonra biri clan kursun ardından ne eksik ise main classlarımızı ona göre konuşur açarız. Witchblade'in dediği gibi ergen ergen tavırlar takınılacak ise kimseyle uğraşamayız adam gibi oynayalım yoksa 2-3 kişilik gruplar olursak harcanmaktan öteye gidemeyiz bunu sizler de iyi biliyorsunuz.
  • Download linki yok daha
    Ben de başlamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 12 Haziran 2013; 19:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Herkesi aynı party'de toplayalım öncelikle farm karakterlerimizi kasalım 2-3 boss keselim sonra biri clan kursun ardından ne eksik ise main classlarımızı ona göre konuşur açarız. Witchblade'in dediği gibi ergen ergen tavırlar takınılacak ise kimseyle uğraşamayız adam gibi oynayalım yoksa 2-3 kişilik gruplar olursak harcanmaktan öteye gidemeyiz bunu sizler de iyi biliyorsunuz.

Zaten bizim için önemli olan güven genellikle bizim Türk milleti nankör oluyor hiç unutmam 4-5 yıl önce loyalin ilk açıldıgı zamandı tarihi tam hatırlamıyorum 2-3 ay bir adamla kastık ettik "hayalet" di nicki item verirdik vs birbirimize taki som(dual)+9 basana kadar adam istedi verdik itemi sonra geri vermedi düşün artık 3 ay ne demek o gün bu gündür hiç kimseye güvenmem oyun içi zaten güven zamanla oturur yerine anlaşırız konuşuruz kasarız birlikte.

Bu arada rainbowlarla alakanız var mı ?

• sitedeki geri sayıma göre saat 9da başlayacak server oynamak isteyenler oyunda bizlere ulaşabilir toplu farm yaparak çabucak kasar çıkarız işin içinden

quote:

Bu arada rainbowlarla alakanız var mı ?

hayır yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 12 Haziran 2013; 19:38:52 >
  • Yok onlarda kimmiş?
  • Türklerin kurdugu bir clan bizim forumdandı sanırım kurucuları, çok kişiliksiz adamlar dolu gördügümüz yerde indiririz onları sonra 10-15 kişi gelir bizi keserler :) Dedim onların clandansanız bizim diger 2 arkadaş kabul etmez habire kavga ederler diyecektimde sorun yok öyleyse benim işten çıkıp girmem 9 en kötü 10'u bulur.

Not:Skype kullanıyorsanız eklerim geldigimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 12 Haziran 2013; 19:48:31 >
  • quote:

Türklerin kurdugu bir clan bizim forumdandı sanırım kurucuları, çok kişiliksiz adamlar dolu gördügümüz yerde indiririz onları sonra 10-15 kişi gelir bizi keserler :) Dedim onların clandansanız bizim diger 2 arkadaş kabul etmez habire kavga ederler diyecektimde sorun yok öyleyse benim işten çıkıp girmem 9 en kötü 10'u bulur.

Not:Skype kullanıyorsanız eklerim geldigimde

tanıyoruz :D sadece onlardanmısınız sorusuna hayır dedim :D yoksa biliyorum ne mal olduklarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 12 Haziran 2013; 19:51:00 >
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    Nicki henüz seçmedim ama ulaşırım sana bi şekilde
  • serverın forumuna baktım clanlara reward da veriyorlarmış, oh mis.
    10 kişi olursak clan 6 level +10k pts ve trial AIO veriyorlarmış, 20 kişi olursak 7 level clan + 20k pts ve trial aio 30 kişi olamayız ama 20 kişinin sınırlarını zorlamamız lazım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.