Şimdi Ara

Son Zamanlardaki Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kotayı geçmediği halde hızı 1mbit civarında dolaşan tek ben miyim, yoksa benim gibi başka arkadaşlar var mı acaba?

TTNET Destek bölümündeki şikayetlere baktığımda bir çok kişi aynı sorundan muzdarip gibi geldi de.

Düşüncelerinizi alabilir miyim?

HIZ TESTİ :
     Son Zamanlardaki Hız Sorunu

PAKET : 16mbite kadar Ultranet Limitsiz(!!!!)

KOTA KULLANIMI : 28,62 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim -- 12 Temmuz 2012; 3:26:03 >

• kotayı gecmedigin halde 1mb ise ttneti ara derdini anlat burda pek care bulacagını zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

kotayı gecmedigin halde 1mb ise ttneti ara derdini anlat burda pek care bulacagını zannetmiyorum

Defalarca aradım, onlar aradığında hız düzeliyor. Bir kaç saat sonra yeniden yavaşlıyor. Daha önce full 8mbit sorunsuzca alıyordum. Ne zaman ki 16mbitlik pakete geçiş yaptım bu sorun başladı. Kopma sorunu yok, sadece aşırı yavaşlık söz konusu. Hızda aşırı tutarsızlık var. Bir yükseliyor bir azalıyor. Ekseriyetle 1mbit ve altında hız sağlayabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

quote:

kotayı gecmedigin halde 1mb ise ttneti ara derdini anlat burda pek care bulacagını zannetmiyorum

Defalarca aradım, onlar aradığında hız düzeliyor. Bir kaç saat sonra yeniden yavaşlıyor. Daha önce full 8mbit sorunsuzca alıyordum. Ne zaman ki 16mbitlik pakete geçiş yaptım bu sorun başladı. Kopma sorunu yok, sadece aşırı yavaşlık söz konusu. Hızda aşırı tutarsızlık var. Bir yükseliyor bir azalıyor. Ekseriyetle 1mbit ve altında hız sağlayabiliyorlar.

o ayarsızlık şöyledir ya modem yetmiyordur hıza yada altyapı yetişmiyordur ben genelde counter-strike oynayan adamım 6mb varken 15 pingle oynuyordum bu gayet iyiydi 8mb olunca 30-35 ping oldu mesala 12mb şuan 50 pingden aşşagı düşmüyor google bile acarken hafif kasma yapıyor bazı sitelerde sekmeler yapıyor senin dedigin gibi gidip gelme bi 5mb bi 8mb inişli cıkışlı hız veriyor yapacagın şey baglantını düşürmek olacak speedtest.net koyarsan daha iyi anlaşılır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

quote:

o ayarsızlık şöyledir ya modem yetmiyordur hıza yada altyapı yetişmiyordur ben genelde counter-strike oynayan adamım 6mb varken 15 pingle oynuyordum bu gayet iyiydi 8mb olunca 30-35 ping oldu mesala 12mb şuan 50 pingden aşşagı düşmüyor google bile acarken hafif kasma yapıyor bazı sitelerde sekmeler yapıyor senin dedigin gibi gidip gelme bi 5mb bi 8mb inişli cıkışlı hız veriyor yapacagın şey baglantını düşürmek olacak speedtest.net koyarsan daha iyi anlaşılır

Hocam doğrudur fakat daha önce 16mbit'te sorun yaşamamıştım. IDM ile 1,8mb sabit hızda dosya indirmişliğim var. Nisan sonunda kota uygulamaya başladıkları için 8mbit limitsize geçiş yapmıştım. Sorunsuzca kullanıyordum. 115 TL bütçemi sarstığı için eski paketime geri dönmek istedim. Fakat bu sefer de sabit hız sağlayamıyorlar. Sebebini anlamaya çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Garip Ping Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.