Şimdi Ara

Sonar secim anketi ! - Chp ve Zafer partisi rekor oy oranina ulasti ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu mhp ye oy veren %10,5 civarındaki kitle nerede, gören duyan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dem destekcisi mhp %1 oy almalı gerçek türkler oy atmaz zaten bunlara

• Ulkeye kaybettiren 99% hocam, sadece AKP ya da sadece CEHAPE degil, sizin yuzunuzden! Vebalinin altindan da kalkamayacaksiniz! Hala kelime oyunu yapip maasinizi almaya bakiyorsunuz. Muhalefet guclenmedikce bu ulke duzelmez.

Iktidar = AKP + MHP + CHP

Muhalefet = Zafer + Memleket

Her Donem Partileri = Iyi Parti ve digerleri

Sen once CHP'nin muhalefet olmadigini kabul et, sonra konus.

• sensaura kullanıcısına yanıt

bırak bu işleri ...boş işleri.

farlı kahvehanelere takıl da ufkun genişlesin.

• Milliyetçi kesimin bir olup sadece bir partiyi iktidara taşıması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi CHP'yi anladım. İzmirli olmanın verdiği bir tecrübe ile ne yaptığı veya yapmadığı önemli değil. Kim olup olmadığı da önemli değil. CHP amblemi varsa oyu verir.

Hadi AKP'yi de anladım. Çoğunluğa zararı olsa da 10 milyon kişiye direkt ya da dolaylı olarak gelir kapısı. Bunun tarikatları, cemaatleri falan da var. O da tamam.

HDP'yi de anlıyorum. Pkklı seçmen Pkklılara oy verir.

Bir insan MHP ve İYİP'e neden oy verir? Hiçbir şey yapmayan, hiçbir şey yapmayacağını beyan eden, fiilen ölü, resmiyette yaşayan iki parti. Oyları toplamı % 18'i geçiyor. Motivasyonu nedir bu partilere oy veren insanların?

Gerçekten aklım almıyor artık. Analiz yapmayı bıraktım. Zira hiçbir bilimsel ve sosyolojik denklemde yeri yok bu durumun. Mantık olmadığı için mantık yürütülemiyor.

MHP'yi % 5 yazıyorsun 10 alıyor. Kim bu 10? Ben İzmir'de ya da sosyal medyada, eşim, dostum, akrabalarım, çevrem hiç MHP'ye oy veren birini görmedim. HDP var, AKP var, CHP çoğunluğu zaten, Refah bile var ya ama MHP'ye oyum diyeni ne gördüm ne duydum. Ama bir yerlerde birileri MHP'ye oy veriyor.

Neyse umarım böyle bir senaryo gerçekleşir. Siyasetin resetlenmesi gerekir. Hatta AKP'nin % 10 aldığı bir senaryo çok daha iyi. Böylece 1 dönem CHP ve yancıları hükumeti kurar, haliyle beceremez (gözlüksüz Özgür Özel'in de dediği gibi, Türkiye'yi İzmir gibi yönetecekler) ve batırır her şeyi. Böylece yeni bir güç doğar, 2030'da erken seçim olur ve genç, dinamik, yeni bir sağ lider ve parti gelir. Sonuçta hep böyle olmuştur, olacaktır. Değişmeyen tek şey CHP ülkede.

Yaşıtlarım içinse AKP olmayan bir Türkiye görecekleri için her şeye rağmen mutlu bir anı olacaktır.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Mhp dediğin parti akp küskünlerinin toplanma yeri oldu, birkaç yıldır sosyal medya Atatürke düşman mhpli doldu, gerçek milliyetçi Atatürke düşman olmaz ki o parti kendini milliyetçi sanan arap aşıkları dolmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsız %36 seçmenin %90 ını Akpartili

• Mhp ye verilen oylar akpye tepki oyu.Akpli olup ekonomi yüzünden beli kırılanlar mhp ye oy verip aklınca akp yi cezalandırıyor.Hadi bunuda anladık iyi partiye kim oy veriyor birader?

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    ZP’yi sen medyaya veriyorlar mı sanıyorsun? Adam ekol tv’ye falan çıkıyor birkaç yere daha çıkıyor onun dışında adama ambargo koymuşlar kimse yanaşmıyor. Twitter ve instagram hesaplarında adam tüm gündemi, şu an ki CHP’den çok daha iyi takip edip paylaşımlarda bulunuyor. Adamı siz takip etmiyorsunuz yoksa o elinden gelen güçle kamuoyuna bir şeyler sunmaya devam ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mhp ip de o kadar yüksek almaz yrp de okadar düşük almaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.