Şimdi Ara

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
16.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L.j Yi Kesmiş Olabilirsin Ama O Dragonu Cz Deki ADAMLARI Keserek Diyil Transfer İle Yaptığın Bir Gercek..
    Ayrıca L.j Yi Kesmiş Olman Neden Bu Kadar Sansasyonel Anlamıyorum L.J De Sen Ben Gibi Bir Player..
  • Bazıları L.J yi Booooooo yaptı gözlerinde. Gerçekleri görsünler. Ayrıca yorum yaparken SEN demeyin char arkadaşımın diyorum. Foruma üye değil msn den o söylüyor ben yazyorum. SS leri o çekyor ben koyuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i am from paris

Bazıları L.J yi Booooooo yaptı gözlerinde. Gerçekleri görsünler. Ayrıca yorum yaparken SEN demeyin char arkadaşımın diyorum. Foruma üye değil msn den o söylüyor ben yazyorum. SS leri o çekyor ben koyuyorum.

Valla Char Kimin Bu Vs Nie Atılmış Ben Bilmem Ve Benide İrdelemez.Ama Şu Bir GErcekki Saygınlığını Koruyan L.J Ben Süper Playerim Herkezi Yenerim Diye Bi Laf Kullandığını Hic Bir Zaman Söylemedi..Ama Kendine Güvenip Senle Vs Atıp Kesilincede Bunu Yalanlamıcaktır Diye Düşünüyorum.
    Forumda Çoğu Kişi L.J Nin Yanında CÜNki L.J Onların Kafasında Bir İmaJ Adam..

• Kestiğin adam Numan'dır. Ama oda en az benim kadar iyi oynadığı için benide kesebileceğini söyleyebilirim. Vs adil olduysa diyecek bişe yok helal olsundan başka. Biz tebrik etmesinide biliriz. Yinede aklımda bazı soru işaretleri yok değil bende yapıcam ileriki bir tarihde seninle. Daha önce seni kesmiştim ve gerçekten rakip olamayacak kadar kötü oynuyordun. Kendini geliştirmiş olabilirsin item olarak oyunculuk olarak yukardada belirttim biz tebrik etmesinide biliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 13 Mayıs 2008; 1:06:36 >
  • tamam orasını bilemem. başka bir zaman yaparsınız ozaman. numanla bende kendi charımızla girer record alırız. başlığı değiştiriyorum
  • Paris futbolda kaybettin ko da kazaniyosun demek yavrum benim :D
  • Ben bekliyorum söyle pm açsın moradona geçsin.
  • i am from paris

Senın Nıke ßayılıyorum yaw HemŞerim ßenım ::))))
  • dünde bu saatte çağırdın gelemedi. bu saatlerde gelemiyor sabah işi var. ama7 den 12 ye kdr herhangi bir saatte online olabilirsen istediğin kdr yaparsınız. Şu an charda küçük kardeşi var. Onu saniyelik edersin bilmiyor hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Deaht

i am from paris

Forumu Parisliler basmis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Deaht

i am from paris

Forumu Parisliler basmis.

• Gm çantamızdan potumuzu, elimizden silahı, clanımızdan pelerini eksik etmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i am from paris

Gm çantamızdan potumuzu, elimizden silahı, clanımızdan pelerini eksik etmesin.

O nasıl bi duadır yahu insanlar çıldırmanın eşiğine gelmiş artık
  • BaşKa Vs isteyen ArkaDaslar Msj atabiliR.
    OyLe yoRum yazMakLa kaLMayın icRaat yaPın

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar

!
  • Kanım kaynadı. İlla cekeyim 100 gb geleyem mi xigenenoa?
    L.j karus isen Karus acarız enes de kabul ederse Xigenena geceriz.
    Sizinle de vs atarız CoCuklar...
  • Sonicle, Numan'ın VS'sine gelirsek;
    Sonic DDsiz yapalım diyor. Ve belirtilen itemlerde bir tek Skeleton Belt var, DD veren.
    Normal şartlarda bu itemlerle Numan'ı yenmen imkansız diyebilirim. Çünkü Numan'ın itemleri seninkini sollıcak düzeyde, herşey itemle olmuyor diceksiniz ancak, Sonic'in combosu gerçekten çok kötü.
    İftira atmaktan nefret ederim ama ya başka birisi oynadı karakterle ya da başkasından item aldı.Ben bu görüşümü savunuyorum, Dragon'u bile Np transfer yapmadan çıkardık diyen bir adamın dediklerinede kolay kolay inanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Katokita__

Kanım kaynadı. İlla cekeyim 100 gb geleyem mi xigenenoa?

gelirken gbleri benden çek
  • ya Allah Aşkına Hala daha neyi Transfer yapmadı Kıcı Kırık Adream charmı kascak su Zamanlar Bıde Herkesın orc oldugu zaman 250 k+ leader point gülüyorum sadece..
  • l4narcHistl de Transferci 2

Tencere Yuvarlanmış Kapağını Bulmuş Ne denirki buna başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Katokita__

Kanım kaynadı. İlla cekeyim 100 gb geleyem mi xigenenoa?

Hacı ßi 10 qb de ßize Atıver ßea
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.