Şimdi Ara

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
16.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 de mana 8 minor ilginç .... pedal gibi duruyo ....
  • Senin ardream charında dragon mu var yoksa benim göz numaraları büyüdüde renkleri birbirine mi karıştırıyorum

Nasıl yaptın?
  • dragonu cıkarman guzel durmus
  • http://img182.imageshack.us/my.php?image=4wagranttyn7.jpg

BaşKa AlınmaSını isteDiginiz AdamLar varSa buraYa yaZın halleDriz

I4narchistI

Sonıckim adam kalDımı la başKa kesilCeq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4narchist -- 14 Mayıs 2008; 15:03:37 >
  • kanka ben sonicin kardeşi sayılırım sizi serverde kesecek adam yok
    Sonic1sBack all servers king
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

1 de mana 8 minor ilginç .... pedal gibi duruyo ....

bence durmuyo gayet açık pedal olduğu hem 8e seri bascan hem de skill vurcan mouse tan çok ilginç ya iki kişi oynuyorlar(ki hiç sanmıyorum) yada gerçek cevap pedal adamı artislik yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ItwosavalI

quote:

bence durmuyo gayet açık pedal olduğu hem 8e seri bascan hem de skill vurcan mouse tan çok ilginç ya iki kişi oynuyorlar(ki hiç sanmıyorum) yada gerçek cevap pedal adamı artislik yapıyor

maustan skill vurmuyor. 3. resimde maus zaten piecenin üstündeydi vs ye başlarken. Bir taraflarınızdan sallamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: i am from paris

quote:

Orjinalden alıntı: ItwosavalI

quote:

maustan skill vurmuyor. 3. resimde maus zaten piecenin üstündeydi vs ye başlarken. Bir taraflarınızdan sallamayın

Sen ne biliyorsun arkadaşım ordamıydın? Mouse üstünde dururda tam ortasında durmaz hadi onada rasladı diyelim, neden bütün skillerin ardından onun üstünde?
    Kazımayın bu milleti, karşınızda çocuk yok diğer resimler "KSC Viewer" (-) ile çekildiği için, mouse'un ucu hiçbiryerde gözükmüyor. O resimde Print Screen'le çekildiği için Mouse'un ucu gözüküyor.
    Tekrar tekrar söylüyorum, o adamın geçmişinide biliyorum, bir ara benim clanımdaydı, playerlığı çok kötüdür. Heleki sadece 10 DD veren,Skeleton Beltle, Numan'a dayanması çok düşük bir oran.

• yaw pedal falan yok saçma sapan konuşmayın
  • Speed Hack falan demişsiniz o adam o itemleri ve o charı riske atarmı sizce ?
    ayrıca IDeviLshI alt clanını kurdum isteyen varsa alırım.
  • quote:

vs isteyenler gece 1 den sonra falan gelmesin anca 7-12 arası yapabilme imkanı var

nie 12 den sonra arkadaşın eve mi gidiyo :)
  • :)

birakac şey söyliycem

1.5 yildan beri aşşa yukari xigenon ardreamde oynuyorm kimin ney kulandigini kimin nasil oynadigini kimin illegal yoldan np kastigini kimin illegal yoldan neler yaptigini aşşa yukari herkezle birlikte tek de olsam şahit oldum.

1 sonic normal bi kulanici idi birden bu kadar herkezi kesmeye calişip vs ye cagirip gider yapmasi şaşirtici vs ye saygisi olmiyan bir adam. bi ara arenada benim dandik bi rogue vardi 4cynic diye dual rol wp +1 ske 25 plate dd vardi okadar iyi itemim yoktu ap hic yoktu dual 8 md ile hp ni acabildigimi hatirliyorum ki numan senin hp ni nasil acamasin :)

2 o dragonu bana kalirsa ne ronarkta np kasarak cikartmiştir :) bildigim kadariyla bu isilion katinda bir bug var isilion katina girip x2 yapinca rahat rahat np kasilabilyor karşidaki yaptigin karakteri her kestiginde exp düşüyor ve np geliyor bunun daha kapsamli aciklamasini istiyen olursa yaparim suan kafamda toparliyamadim neyse

quote:

kanka ben sonicin kardeşi sayılırım sizi serverde kesecek adam yok
    Sonic1sBack all servers king

3. burda yaptigin yorum gibi artik neyine güveniyorsun bilmiyorum ama biraz yaptigin yorumlar cocukca kaliyor arkadaşim herkezi kesmekle adam olunmaz az karakter sahibi olup adam akili ardreamde np kasman gerekirken sen transfer yapmayi tercih eden bir kişiksin malesef

4. 10 dd ve bir kac uniqe ile kolay kolay numan yatmaz :) ki bana msnden anlattigi kadariyla ilk vs de hp sini bile acamadim demişti

5. nediyim arkadaşlar pedal alan come vs diyor bir resimindede belli oluyor skillere mause ile vurup elinle hem minora basip hem manaya basabilen müthiş bir yetenksin sanirim allahtan video ya koyup daha cok belli etmemişsin coolspawn gibi hem minor basip hem mana basip hem skill vurup hem inventoryi acip item değiştirmesi gibi :)

neyse burda bazilarida yorum yapmayin icraat yapin demiş sen yorum yapalim diye acmişsin bu konuyu biz dogrulari konusuyorz dedigim gibi herkezi kesen biri elbet vardir dostum :) bu iş böyledir sen herkezi kesersin biri gelip sadece seni keser

allah bilir bu yorumumdan sonra bana embesil türcenle Come Vs diyeceksin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_N_T_ -- 14 Mayıs 2008; 21:10:45 >

• Kesinlikle %10000 Pedal Kullaniyor Playerligine guvenmeyen birisi işte oyunda bundan nefret ediyorum sonrada kestim diye ss koyuyor cchennemm hakli adam potla gelse kesemez boyle bi insan işte pedalci ne olur bunlardan
  • pedal gibi geliyo bana 1 de mana 8 de minör
  • Pedal falan yok sallamayın kardeşi sağ click yapyordu sizde oturtun kardeşinizi isterseniz ailecekten oynayın her türlü vs yaparız
  • quote:

Pedal falan yok sallamayın kardeşi sağ click yapyordu sizde oturtun kardeşinizi isterseniz ailecekten oynayın her türlü vs yaparız

Aglama deymez hayaaaat bu goz yaaaaslarinaaa..
  • quote:

Pedal falan yok sallamayın kardeşi sağ click yapyordu sizde oturtun kardeşinizi isterseniz ailecekten oynayın her türlü vs yaparız

Yeni bahanende bu mu
    konuştukça batıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 14 Mayıs 2008; 22:32:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

quote:

Yeni bahanende bu mu
    konuştukça batıyorsun

ister inan ister inanma kardeşi sağ click yapıyor sizde yapın sizi tutanmı var
  • Kardeşime güvenip kestikten sonra artizlenecek kadar noop değilim
  • quote:

battı balık yan gider uydur daha bakalım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.