Şimdi Ara

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
16.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: i am from paris

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Ne batacaz çoğunuzun rüyanızda bile göremeyeceğiniz şeyler yaşadık biz bu oyunda. Bizim ellermizin ulaştığı yerlere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz.

Bu lafın vermiş olduğu gazla buraya birkaç resim koyardım ama ben bırakayım Onur koysunda hayal mi gerçek mi anla
    edit: Birant veya Numan'da koyabilir bana gerek yok^^

sen niye üstüne alınıyon bize batıyosun diye senmisin yok

Size batıyosun diyen benim , şunu demişsin " rüyanızda bile göremeyeceğiniz şeyler yaşadık " sizin neler yaşadığınız ortada bunları rüyamda görmediğim(iz) için kendimi camdanmı atmalıyım , ve sen rahat ol senin elinde insanın kullandığı el seninki uzanıyorsa bizimkide uzanır..

• quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

4Ever Pedal Marka Ko.Pedal xD

• quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

quote:

quote:

Ne batacaz çoğunuzun rüyanızda bile göremeyeceğiniz şeyler yaşadık biz bu oyunda. Bizim ellermizin ulaştığı yerlere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz.

Bu lafın vermiş olduğu gazla buraya birkaç resim koyardım ama ben bırakayım Onur koysunda hayal mi gerçek mi anla

Vahit bu oyunu birazda bebeler yüzünden bırakmıştım Bugün ne kadar haklı oldugumu anladım

• quote:

Orjinalden alıntı: E®han

quote:

quote:

quote:

sen niye üstüne alınıyon bize batıyosun diye senmisin yok

Size batıyosun diyen benim , şunu demişsin " rüyanızda bile göremeyeceğiniz şeyler yaşadık " sizin neler yaşadığınız ortada bunları rüyamda görmediğim(iz) için kendimi camdanmı atmalıyım , ve sen rahat ol senin elinde insanın kullandığı el seninki uzanıyorsa bizimkide uzanır..

Tamam kes mutfakrobotunu koy görelim uzanıyormu pedalda aç 5 kişide oturt yada hiç bunları yapmadan kes

• quote:

quote:

Bide Sen Hala Konuşuyormusun Bu Kadar Şeyden Sonra İnsan Susar.Birantın ve Numan Arkadaşımızın Ne Olduğu biliyorlar zaten İşte Burdan da Sizin Ne Halt Yediğiniz Çıkıyor Ortaya Yazık Yazık Konuştukça Batıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ChoLoRic -- 18 Mayıs 2008; 12:57:55 >

• Charıyla hava atanın insanlığından şüphe ederim.
  • quote:

Tamam kes mutfakrobotunu koy görelim uzanıyormu pedalda aç 5 kişide oturt yada hiç bunları yapmadan kes

Tek derdin o demek yapabileceğinin en iyisi numanı pedal ile keserek egonu tatmin etmek üzülüyorum sana , numan gelsinde oda olur üzülme sen.. Hee birde senin adaletin gibi olması için sanırım DD siz deyip senin şu half plate dd25 e ihtiyacım olcak bi el atarsın dimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 18 Mayıs 2008; 12:58:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4ChoLoRic

quote:

quote:

Bide Sen Hala Konuşuyormusun Bu Kadar Şeyden Sonra İnsan Susar.Birant ve Numan Arkadaşımızın Ne Olduğu Çıktı İşte Burdan da Sizin Ne Halt Yediğiniz Çıkıyor Ortaya Yazık Yazık Konuştukça Batıyorsunuz.

Ne halt yemişiz sorması ayıp?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bide Sen Hala Konuşuyormusun Bu Kadar Şeyden Sonra İnsan Susar.Birant ve Numan Arkadaşımızın Ne Olduğu Çıktı İşte Burdan da Sizin Ne Halt Yediğiniz Çıkıyor Ortaya Yazık Yazık Konuştukça Batıyorsunuz.

Ne halt yemişiz sorması ayıp?

Yazık Yazık Hala Konuş Sen Böyle Devam Et :))

• quote:

Su içip sarhoş olan insan tipi
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

quote:

Su içip sarhoş olan insan tipi

Sen suyu görünce sarhoş olyon
  • Sen suyu görünce bogazın acıyor...Eminim arkadasLarında böLe
  • Ne komik adamlar şu sonic ve arkadaşları
  • Adama kimse destek olamyınca napsın yazık adama arkadaşlarına fake hesap açtırıp
    sonıcisback en iyi numan L.J kötü dedirtiyor
    bu kadar ego düşkünü olunmaz ki bea
    yazık yazık kendini ispat etmek için düştüğün durumlara bi bak be sonic kendine yakıştırıyorsan bi şey diyemeyiz pedal np transferi foruma fake hesap açıp kendini savunmaa yazık bea oyun için gururunu yok sayıyorsun ya....
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

quote:

Orjinalden alıntı: Sariishere

quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

Hangisi senin acaba yada arasında seninki var mı

noob ya msn bırak gosterım kımım die!

koyduğun char resimlerine koptum
    char tanıtımlarından internetten bulduğun resimleri buraya koyuyorsun
    bende carnacda oynuyorum bir gün deville vs yapmak isterim müsait bir zamanda
    başkasının charlarını koyuyorsun sonra s!e go away tarzı ezik ifadeler kullanıyorusun
    önce özüne dönüp insan olmayı dene ama özünde ne olduğun konusnda şüphelerim var
    sonra gel charının resmini koy tabi g1 üye olmayı biliyorsan
    L.J senin beyin kapasitenin alamaycağı bir geçmişe sahip ve biz senden bunu anlamanı beklemiyoruz
    sonuçta kapasite mevzusu ki sen de olmayan şey sanırım kapasite
    sadece sus internetten buldugun resimler diyorsun nuub bırak msn nenı eklım seni hemen vs atalım noob seni!!! al idevil ncs orc!!
     Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar
    ßunlarida internette ara bulursan Konus pis Poke!!!
    2
    yeter bence al bunuda
    vs istıyenler ozelden pm yada msn bıraksınlar!!!

• Koyduun resimlerin 3 tanesinde HP paneli neden öle PW tarzı duruo

EMC o haldeyken bu oyunda sen yoktun dünyada

+

Pedal satan varmı cocuklugumu yaşayamadım ben yaşamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSurfer -- 18 Mayıs 2008; 16:01:55 >
  • süper çar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.