Şimdi Ara

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
16.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen burda Numan'ı kesmek için yemediğin nane kalmadığını zaten söylemişsin. Keşke böyle yeneceğine adam akıllı yenilseydinde sana saygı duyabilseydik. Ki daha önce çok paspas oldun bize 1v1 de ss ler mevcut. Elinle yapamadığın işi kıçınla yapmicaksın. Yaparsanda gelecek olan yorumlara göz yumacaksın. Herşey 1vs1 de kesmek değildir. 1vs1 kim daha iyi onu anlamanın bir yoludur ve sen Numan kadar iyi olamayacağını başta hile yaparak kabullenmişsin. Kendini kandırmaya devam et. Tüm Xige'yide kessen insanlar sana zerre kadar saygı duymayacak, zerre kadar itibar etmeyecek çünkü hile yapıyorsun. DD siz diyorsun Cap takıyorsun, Pedal veya 2 kişi ile oynuyorsun.(benim için 2 side aynı pohun laciverti) Zaten bir oyuncuyu oyunculukdan çıkartan kendisine olan saygıyı yitirten elemanlar bunlar. Anarchist zaten seni kınıyamıyorm bile K ye Q diyen zihniyetin ! işareti koymadan vurguladığı kelimeleri belirtemeyen insanı:)

Ayrıca charımı komple itemleriyle beraber satıyorum. O kadar arıyorsun bari kime gittiğini bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 17 Mayıs 2008; 22:53:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

İşin özüne gelirsek sonic ve arkadaşı.
    Sen burda Numan'ı kesmek için yemediğin nane kalmadığını zaten söylemişsin. Keşke böyle yeneceğine adam akıllı yenilseydinde sana saygı duyabilseydik. Ki daha önce çok paspas oldun bize 1v1 de ss ler mevcut. Elinle yapamadığın işi kıçınla yapmicaksın. Yaparsanda gelecek olan yorumlara göz yumacaksın. Herşey 1vs1 de kesmek değildir. 1vs1 kim daha iyi onu anlamanın bir yoludur ve sen Numan kadar iyi olamayacağını başta hile yaparak kabullenmişsin. Kendini kandırmaya devam et. Tüm Xige'yide kessen insanlar sana zerre kadar saygı duymayacak, zerre kadar itibar etmeyecek çünkü hile yapıyorsun. DD siz diyorsun Cap takıyorsun, Pedal veya 2 kişi ile oynuyorsun.(benim için 2 side aynı pohun laciverti) Zaten bir oyuncuyu oyunculukdan çıkartan kendisine olan saygıyı yitirten elemanlar bunlar. Anarchist zaten seni kınıyamıyorm bile K ye Q diyen zihniyetin ! işareti koymadan vurguladığı kelimeleri belirtemeyen insanı:)

Ayrıca charımı komple itemleriyle beraber satıyorum. O kadar arıyorsun bari kime gittiğini bilelim

Np transferi olayına gelince sonic bilerek söylemedi kimseye herkes yapar diye kendiside diyor çok fazla abarttım diye ayrıca şu an Dragonu kaybettik bizden daha sağlam np transferi yapanlar çıktı, yakında onları geçecez inşallah :D şu an düşünmüyoruz. Sonicdede Anarcistdeki işaret çıktı S: Yani dragon gg :(:( Ayrıca ben sonic1sback kral falan dedim kendi düşüncemdi. Birde BaRaCaDa [bumuydu tam bilmiyorum] Adlı Assasine dün 5 kişi daldık. Adamın canını indiremedik. Sordum o adam Sonicide kesiyormuş. Yani VS de herkesi kesecek birileri bulunur. ayrıca item olayına gelince bana warrior itemi lazım sizin charlar asasdı bildiğim kadarıyla.

• Son1c'le oyunda konustugumu bilirim.. Ve itemlerin ytl degil mi dedigimde, o bana bir kısmı ytl gerisi emek dedi.. Demek ki ytl olan kısım komple char
  • Hangisi senin acaba yada arasında seninki var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

Hangisi senin acaba yada arasında seninki var mı

noob ya msn bırak gosterım kımım die!
  • Bi yürü git ya 1 2 kere abinin arkadasının char'ıdır girmissindir ötüyorsun
  • Bu charlar seninmi.. ÖL ..
  • Ahdemeohde Nicki Sana birşey hatırlatıyormu Son1c Ah Sory Speedci mi Deseydim Sana?
    Forlancerjack + Remar Birşeyi hatırlatıyormu? Hani Şu arkanızda debuff varken 5v2 kesemediginiz 2 char?
    Hoş bence senin hafızan silinmiştir sadece yakın gelecegi hatırlıyorsundur şuan eminim buna ;)
    Emzik getirin Lazım olanlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sariishere

quote:

noob ya msn bırak gosterım kımım die!

koyduğun char resimlerine koptum
    char tanıtımlarından internetten bulduğun resimleri buraya koyuyorsun
    bende carnacda oynuyorum bir gün deville vs yapmak isterim müsait bir zamanda
    başkasının charlarını koyuyorsun sonra s!e go away tarzı ezik ifadeler kullanıyorusun
    önce özüne dönüp insan olmayı dene ama özünde ne olduğun konusnda şüphelerim var
    sonra gel charının resmini koy tabi g1 üye olmayı biliyorsan
    L.J senin beyin kapasitenin alamaycağı bir geçmişe sahip ve biz senden bunu anlamanı beklemiyoruz
    sonuçta kapasite mevzusu ki sen de olmayan şey sanırım kapasite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 18 Mayıs 2008; 12:13:52 >

• @Sariishere
    Sana bişe diyen mi oldu? Ben bana YTL ci denmesi üzerine yazdım bunu. O charlara sahip olmuşun, olmamışın beni ilgilendirmez. Ben orayada yazdım, benle bu oyuna başlayanların hepsi +3+9 oldu 80 oldu diye. Sen kimsin nesin banane? Sana söylerse birisi birgün çıkıp ytl akar ytl cisin diye, koyarsın resimlerini. Hava atmaya çalışsam ss koyardım dimi. Ben bana ytl ci diyenlere cevap olarak yazdım o yazıyı, ama sen 3. kişilik olarak atladığın için diyecek pek bişe yok 2 kişi konuşurken 3. süne susmak düşer anladın sen onu:)
  • quote:

senın gecmisin ne ? l0l sen sonic tanımadan boyle KOnusuon + bizim gibilerın onun yanında oldgunu bılmedıgınden boyle kOnusuon noob

Senin geçmişin ne , kafana göre sıkmışsın birşeyler şu topice karışmak istemedim sadece okudum Sonicin ve saz arkadaşlarının kirli çamaşırları bir bir döküldü , senide tanıyalım bu mesajından gördüklerimi söyleyim ; Arkadaşının oynadığı servere "ixgenon" diyen ve herhangi serverden ıvırları zıvırları buraya koyan ki senin olduğu mağlum olsa bile sonici veya herhangi birini pak'lamayan bir mesaj atmışsın , amacın ne ? Bizim gibiler onun yanında deyip dragon resimlerini koymuşsun ne o onlardamı transfer? onumu kanıtlamak istiyorsun , bence daha fazla zorlamayın konuştukça batıyorsunuz..

• quote:

hahahahahahahahahahahahah

• Ne batacaz çoğunuzun rüyanızda bile göremeyeceğiniz şeyler yaşadık biz bu oyunda. Bizim ellermizin ulaştığı yerlere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i am from paris

Ne batacaz çoğunuzun rüyanızda bile göremeyeceğiniz şeyler yaşadık biz bu oyunda. Bizim ellermizin ulaştığı yerlere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz.

Bu lafın vermiş olduğu gazla buraya birkaç resim koyardım ama ben bırakayım Onur koysunda hayal mi gerçek mi anla
    edit: Birant veya Numan'da koyabilir bana gerek yok^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Mayıs 2008; 12:27:40 >
  • quote:

1=Carnac :
     Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar

Sarı Buda sana 2..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 18 Mayıs 2008; 12:32:43 >

• Ya sonunda kötü konusacamda işte keskin sirke küpüne zarar sizin gibiLer icin seviye düsmem
  • quote:

quote:

Ne batacaz çoğunuzun rüyanızda bile göremeyeceğiniz şeyler yaşadık biz bu oyunda. Bizim ellermizin ulaştığı yerlere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz.

Bu lafın vermiş olduğu gazla buraya birkaç resim koyardım ama ben bırakayım Onur koysunda hayal mi gerçek mi anla

sen niye üstüne alınıyon bize batıyosun diye senmisin yok
  • quote:

o kadar emin olma bence
    belki senden daha fazla şey yaşamışındır ya da yaşayan olmuştur.
  • quote:

quote:

quote:

sen niye üstüne alınıyon bize batıyosun diye senmisin yok

"Siz" diye çoğul konuşur isim belirtmessen buraya mesaj yazan herkes üstüne alınır ve emin ol bu forumdaki birçok kişi "sizin" gördüğünüz geçirdiğiniz şeylerden çok daha fazlasını elde etti.

• quote:

quote:

Vahit bu oyunu birazda bebeler yüzünden bırakmıştım Bugün ne kadar haklı oldugumu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 18 Mayıs 2008; 12:36:34 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.