Şimdi Ara

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
0
Favori
16.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla oyun 1 kişiyle oynanır, sizin oyun felsefeniz masanın başına 2 kişi oturup oynamakmı?
  • ya peki buna nedemeli şüpheli bir durum

Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar
  • quote:

Orjinalden alıntı: B_R_N_T_

ya peki buna nedemeli şüpheli bir durum

muhauhah bakalım buna ne diyecek..
  • bir pedal satışcısı olarak pedalcı bu arkadaş nerden anladınız diyorsanız biz malımızı iyi biliriz
  • quote:

Haha buna ne diceksin:)
    Her yerin faul. Birde gelmiş hava atıyorsun. Hem minor yardımı al(kardeş arkadaş pedal vs ne olursa ama var nitekim sen kardeşim diyorsun..), hem helmet çıkardım de cap tak, hem transfer veya bug ile dragon çıkar, sonrada gel hava at oda güzel

• zuhahaha:D helal olsun dd yi yakalayan arkadaşa dikkatliymiş..:))
  • quote:

Birant
  • Birşeyler sölemeden geçemicem.Ya arkadaşım siz oyunu oynadamadan önce insan gibi bir Türkçe kullanın.Bu arada birant çok iyi yakalamışsın..Sonic yapıtığın herşeyde bir iz var. Ne yaptıysan bu forumu kandıramadın... Oyun bu kendini fazla kasma illegal bişilerle sağlam olucam diye
  • bence bu konunun silinmesi lazım bu adama yer olmaması lazım
    bu forumda pedal san kabul etceksın adam gibi kullanıyorum diceksin baktın diyemiyosun ctrl-w yap
  • Pisikopat Nuri
    Abisi + Kardeşi = 3-5 ...
    Sende büyük bir Matematik zekası var. Buralarda sürünüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i am from paris -- 16 Mayıs 2008; 20:27:04 >
  •  Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar

• Sonic1sBack : o dd deil str kafalık hehe [sansür] artık onları he tranfer yaptım tabi bunlar ne kadar s.l.k pedal yok sag tuş yapıyor kardeşim asıl pedal onda onun taaa [sansür] xantos cafe lerine gitmiş pedalla oynuyormuş
    500 spike vuruyor neyimi kescek malda var 1200 atak bende 1500 atak bana ne vurcak ki 400 ac li alt tarafı 50 60 defans ı faazla kafada dd 25 olsa 2 skill yer oturur nerden çıkarıyor
    deki onlara aklının hepsini sizin gibi bu oyuna verse sizi de satın alır ben kral olmaya çalışmıyorum tmm gelip beni kessinler bilerek kesilicem sevinsinler artık sussunlar bana oyunda hiç sahış pm atmasın gelip ws demesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i am from paris -- 16 Mayıs 2008; 20:38:52 >
  • gülüyorum size

dd yok diyorsun kafana half plate bişiler takıyorsun dd olması muhtemel ki sadece ske beltle numan'ın senin hp yi acamaması mümkün degil.Sonra kardesim minör yapıo diosun o ayrı bi komedi :D herçeşit rezilsin bro uza bence..
  • Bu adamlar yanyana olmadan vs yapamazlar...Anca tek cafeye gelip vs yapmaları lazım...

Ama L.J adana Numan elazığ galiba :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: i am from paris

Sonic1sBack : o dd deil str kafalık hehe [sansür] artık onları he tranfer yaptım tabi bunlar ne kadar s.l.k pedal yok sag tuş yapıyor kardeşim asıl pedal onda onun taaa [sansür] xantos cafe lerine gitmiş pedalla oynuyormuş
    500 spike vuruyor neyimi kescek malda var 1200 atak bende 1500 atak bana ne vurcak ki 400 ac li alt tarafı 50 60 defans ı faazla kafada dd 25 olsa 2 skill yer oturur nerden çıkarıyor
    deki onlara aklının hepsini sizin gibi bu oyuna verse sizi de satın alır ben kral olmaya çalışmıyorum tmm gelip beni kessinler bilerek kesilicem sevinsinler artık sussunlar bana oyunda hiç sahış pm atmasın gelip ws demesinler

haLa konusabiLiyor musun sen he

" o dd deil str kafalık hehe " hep öLe oLur zaten

• Artıq KesiLmediq Adam kalMadı herhalde Artıq neYi çekeMiyorsunuz istediginiz AdamLarda keSilmiş durumDa artıq bunun Orasını buraSını kurCalamaYın bizLere çocuq DiyenLer belli Kimin çocuk olDugu Burda saçMa sapan Konular YorumLar yazaRak bir yere gelemessiniZ. Sizin burDa Sadece Amacınız kimSeyi çekemiyorSunuz. biz Çıkarmışız Sizde yaPın bir Şeyler Çıkarın burDa nasıl çıkmıs demeNize gerek yok .

I4narchistI
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4narchist

Artıq KesiLmediq Adam kalMadı herhalde Artıq neYi çekeMiyorsunuz istediginiz AdamLarda keSilmiş durumDa artıq bunun Orasını buraSını kurCalamaYın bizLere çocuq DiyenLer belli Kimin çocuk olDugu Burda saçMa sapan Konular YorumLar yazaRak bir yere gelemessiniZ. Sizin burDa Sadece Amacınız kimSeyi çekemiyorSunuz. biz Çıkarmışız Sizde yaPın bir Şeyler Çıkarın burDa nasıl çıkmıs demeNize gerek yok .

I4narchistI

oOo00o0o DoSTHuM nABeRH yHA? 0yuNuN BeLLi kuRaLLaRı vaRdIR, mASa baŞıNDa 2 KiŞİ oYNaNMaZ!!! hALa gELMiŞ eN büYÜkH BiZiZ diEBiLioRSuNuz. sİZ aNCaK oYNıyAmAdıĞıNIZ bu oYunHU,eZİkliĞİniZİ böYLE kaPAtIYOrSuNuZ!!

Normal yazımdan anlamıyor galiba senin o küçük kapasiten, birde böyle yazayım dedim. Ayrıca orasını burasını kurcalama demişsin, sen kes 2 kişi, sonrada forumlarda sağda solda kendini öv, zeytinyağı gibi üste çık varmı böyle yağma?
    DD plate STR' ymiş, bakalım daha hangi yalanlar çıkıcak.
    Fraps'ın son sürümüyle bir video çekip, mouse imlecinizi görmek isteriz.. Aman dikkat item penceresini açmayın(!)

• quote:

Orjinalden alıntı: 4narchist

Artıq KesiLmediq Adam kalMadı herhalde Artıq neYi çekeMiyorsunuz istediginiz AdamLarda keSilmiş durumDa artıq bunun Orasını buraSını kurCalamaYın bizLere çocuq DiyenLer belli Kimin çocuk olDugu Burda saçMa sapan Konular YorumLar yazaRak bir yere gelemessiniZ. Sizin burDa Sadece Amacınız kimSeyi çekemiyorSunuz. biz Çıkarmışız Sizde yaPın bir Şeyler Çıkarın burDa nasıl çıkmıs demeNize gerek yok .

I4narchistI

La bende seni magem iLe oynarken iyi biri sanardım pühh bana

B4ttLeTr4p
  •  Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.