Bildirim
Sonic1sBack Char Tanıtımı Xigenon- vs Mutfakrobotu vs tüm 59lar (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
Kestin tebrik ederim
fakat bana bir kaç şeyi açıklarmısın.
Tek slot minor yapıyorsun 1-8 tmm...
Peki çift el minor yaparken, skillere nasıl mouse ile basıyorsun açıklarsan sevinirim.
Çarla Çift Player Oynuyordur
İyi bizde oynarız ailecek, defans mana kaçırmayız.
-
Num@n kardeş bilmiyorum tabi seni kaç kişi kesti ama şu olabilir mouse'u bıraktıgı yer skill barın 5.kutusu olabilir senle vs ye başlarken başka bir sayfada olan can potuna mouse'la tıklayıp sonra eliyle dewam etmiş olabilir sadece bir yorum yanlış anlama hiçbirinizi tanımıyorum ben zati... -
Sh'ci .. Pedal'cı.. Daha saymıyım.. Müsadem terbiye etmiyor.. Yinede tebrikler..
Num@n rulaz bence.. -
quote:
Orjinalden alıntı: вєяк
Sh'ci .. Pedal'cı.. Daha saymıyım.. Müsadem terbiye etmiyor.. Yinede tebrikler..
Num@n rulaz bence..
K.Bakma ama İkisini de Kullanmıyor su an SH eskıdendı... -
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
quote:
Orjinalden alıntı: вєяк
Num@n rulaz bence..
K.Bakma ama İkisini de Kullanmıyor su an SH eskıdendı...
Umrumda değil.. Benim zamanımda bana spike ile 200 vurduğu zamanları bilirim.. (priest auropaladin) Yatıramazdı gıcık olurdu.. Combo zaten yok .. Charı 25-30 kisi oynuyor.. He unutmadan .. Pedal da yok diyemem.. Arenada bekliyor.. Pedal'ı kurcalıyor.. -
İsteyen istediğini desin. Kesmiş, pedal ya da değil, ister 5 kişi ister 10 kişi sonuçta kesmiş. Diyecek bişi var mı? YOK. Tebrik ederim arkadaşı, zaten varsa bir hilesi hurdası kendini kandırmış olur bizim açımızdan değişen bişi yok vs de kaybetmek namus meselesi değil. Herkes kesebilir, kesilebilir, ben yinede biliyorumki Numan Ardream'in en iyi 3 asasından birisidir. Benim gözümde en iyisidir, çünkü daha iyi anlaştığım bir pk partneri yoktur. -
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimisbilir
Num@n kardeş bilmiyorum tabi seni kaç kişi kesti ama şu olabilir mouse'u bıraktıgı yer skill barın 5.kutusu olabilir senle vs ye başlarken başka bir sayfada olan can potuna mouse'la tıklayıp sonra eliyle dewam etmiş olabilir sadece bir yorum yanlış anlama hiçbirinizi tanımıyorum ben zati...
Spike thurstluk bir vs değildi,
Sencede garip değil mi "spike thurst dolu olduktan sonra mouse'un Pierce üstünde olması..
Yanlış anlaşılma olmaz ben kimseyi yemiyorum, haksızsam haksızım der çekilirim... Dün beni orda kestiğinde de tebrik ederim dedim gittim.
Halende derim sadece bana garip gelen bir yeri sordum. :) -
Sallayın sonuçta oyun.. Gitsin havasını atsın.. Sizde övünün.. MutfakRobotu bizim gözümüzde star.. Ama 1-8 pedal ve zamanında sh açan ve şuan bile clande np transfer yapan kişiler var hâla.. -
Resimleri koyarken [simage][/simage] olarak kaydedin -
Hayır maus zaten ordaydı skilleri mausla tıklayarak vurmuyor. -
zaten diğer ss lerde mevcut tıklayarak falan vurmuyor maus oradaydı vs başlarken -
dün gece CChenneMM ile vs yaptı adam diyo podla oynasanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaw nolur podlaaa oynaaaaaaaaa minor yapma sonra gel yiyorsa magemi kes o beni bile kesiyor seni keser spike 900 yedi bu ne diyo -
-
-
vs isteyenler gece 1 den sonra falan gelmesin anca 7-12 arası yapabilme imkanı var -
-
4Ever Pedal Marka Ko.Pedal xD
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X