Şu +1 kırmızı bildirim ışığı gözümü alıyor. Takıldı galiba, lütfen kapatır mısınız? :)
Bir ekran görüntüsü atarsanız bildirim ekranınızdan, yardımcı olmaya çalışırım hocam.@nicomedian
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Jeolog.
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler halloldu şimdi. Şahane tablet sürüm kaldırılınca mini sürüme geçmiştim. Orada bütün bildirimlere tek tek baktım, +1 gitmedi. Şimdi mobil sürüm aklıma geldi, orada seçenek var tümünü yoksay diye, oldu.
Mini sürümde bildirimlerde bulunan yoksay butonu şu hatalı sayfaya yönlendiriyor bu arada:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 16 Mayıs 2019; 16:19:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: nicomedian
Teşekkürler halloldu şimdi. Şahane tablet sürüm kaldırılınca mini sürüme geçmiştim. Orada bütün bildirimlere tek tek baktım, +1 gitmedi. Şimdi mobil sürüm aklıma geldi, orada seçenek var tümünü yoksay diye, oldu.
Mini sürümde bildirimlerde bulunan yoksay butonu şu hatalı sayfaya yönlendiriyor bu arada:
Favorilerde ki bildirimler tümünü yok say demeden gitmiyor hocam belki orada bir bildiriminiz kalmıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme