< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sonradan Taksit İmkanı Sağlayan Kredi Kartları (2. sayfa)
-
-
Bu gayet iyi bir durum. Böyle enflasyonlu ülkede. Faiz ödemediğiniz müddetçe zorunlu her giderinizi taksitlendirmek mantıklıdır.
Akaryakıt sektörü yasaklı bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç kez taksit gördüğüm için troy kredi kartı istedim ama bu daha mı avantajlı? Vakıfbank kartlarını doğru düzgün tanıtmıyor sayfasında.
Evet hocam mümkün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl oluyor ben oluşturunca otomatik visa oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben geçen ay pasaport çıkarttım 5bin tl ödedim kart hareketlerine girdim hocam orada 5 vardı üstüne bastım ertele taksitlendir falan çıktı altında. taksitlendir dedim 3 e böldüm ücretsiz. yalnız 4 hakkınızın 4 ünü de kullanacaksınız dedi anlamadım 4 hakkım varsa neden hepsini tek işlemde bitirdi tutardan ötürü mü taksit sayısı mı. bende geçen ay başvurdum baya can simidi oluyor
-
Sağlam kart dolap uygulamasında taksit yapıyor mu? Vakıfbank ta yapmamıştı.
vakıf sanal yapayım dedım..visa verdı..troy nsl yapıcaz sanal kart olarak..ana kart master
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlam kart istedim vermediler. Vakıf kartı var aidatsız milplus a çevirdiğimde değer mi?
Müşteri hizmetlerinden sanal troy kart oluşturabilirsiniz.
Doğru düzgünü bırak hiç tanıtmıyor. Kendilerinin bile haberinin olmadığı mükemmel kampanyalar da oluyor gariptir.
Havalimani VIP lounge hizmeti var mesela. Harika bir hizmettir.
Express kart talep edin. Ücretsiz kartlarının sanalı troy olabilir bende böyle oldu
Milplus ücretli sanırım dimi?
Bunların ücretlerini iptal etmek çok kolay iş.
Var yani ücret 🙂
Düsmemis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paraf faizsiz 3 taksit yapıyordu o bitti galiba. Bankkart devam ediyor mu faizsiz taksit imkanı?
Amazonun sektörü e-ticaret olarak geçer demişsiniz. Telefon alsam bunu e-ticaret olarak mı gösterecek? taksitlendirebilir miyim. Ona göre alım yapayım.
-
Teminat blokeli Kuveyt Sağlam Kart kullanan var mı?
Teminat olarak dolar yatırsak dolar kuru arttığında kartın limitinin artma şansı olabiliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X