Şimdi Ara

Sonsuz Enerji Projem Lütfen Bir İnceleyin Geliştirelim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
9.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: muhafız2

ya doğrumu bilen varmı acaba mıknatısların eksi 250 derecelerde kendiliğinden yükseldiğini duymuştum,
    yerçekimine karşı hafifliyormuş,
    acaba varmıydı böyle bişey,

Hocam -250C de elde etmesi çok zor bir sıcaklık,zaten mutlak sıcaklık olarak kabul edilen ve atomların dönmesinin durduğu sıcaklık -279C miydi -271C miydi neydi...

-273 olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: muuzoo

quote:

Orjinalden alıntı: nec5

Arkadaşlar süper iletkenlikle ilgilenenlerin görmesi gereken bir video,çok yüksek derecelerde sogutulan porselen içindeki madde mıknatısla reaksiyona giriyor.Söylendiği gibi yerçekimiyle ilgisi yoktur sadece bulundugu alandaki yerçekimine mukavemet gösteriyor cisim.Yorumlara açık bir görüntü:)
    http://youtube.com/watch?v=yoeBi-yUzIE&feature=related

Daha doğrusu süper iletken metallerin içinden manyetik alan geçemez. Meissner Olayı (Etkisi) denen bu olay yüzünden o mıknatıs havada asılı kalıyor. Yani bir reaksiyon yok. O madde de bir metal. Aşırı derece de soğutulduğu için süperiletken özelliği gösteriyor ve manyetik alan metalin içine nüfuz edemiyor.

Sonsuz Enerji Projem Lütfen Bir İnceleyin Geliştirelim

Slm arkadaş bukonularda fazlaca bilgim yok sadece youtube de gördüğüm bir olayı ilgilenen bir arkadaşa faydası olsun diye aktarmaya çalıştım Sanırım MIKNATIS'lara olan ilgimden dolayı konuyla ilgili fazlaca yorum yaptım,yinede düzeltmene sevindim tşk

• şu termodinamikle kafayı fazla sarmışınız anlaşılan ünlü bir psikologun hastasına verdigi tavsiye söyledir BAKTINIZ kı OLMUYOR SINIRLARIN DIŞINA ÇIKACAKSINIZ der termodinamik te termodinamik milletin iştahını kaçırmayın HATA YAPMAKTAN KORTMAK İLERLEMENİN ÖLÜMÜDÜR
  • quote:

Orjinalden alıntı: melter01

şu termodinamikle kafayı fazla sarmışınız anlaşılan ünlü bir psikologun hastasına verdigi tavsiye söyledir BAKTINIZ kı OLMUYOR SINIRLARIN DIŞINA ÇIKACAKSINIZ der termodinamik te termodinamik milletin iştahını kaçırmayın HATA YAPMAKTAN KORTMAK İLERLEMENİN ÖLÜMÜDÜR

Sizi tebrik ederim,nihatyet yıllardır bu forumlara takılırın çemberini kıran bir insana rastladım OLMUYOR DİYİNCE YADA OLAMAZ DİYİNCE SANKİ O KANUNLARIN SAHİPLERİ ZEVKTEN DÖRTKÖŞE OLUYOR!!! yasaları azda olsa buraya takılabilen insanlar biliyor zaten (istisnalar kaideyi bozmaz) bukonularla alakalı düşünce üretimine ağır darbeyi vuran gerçekten o kanunlara aşırı güvenenlerdir,heryerde o buna aykırı bu şuna aykırı,yaw bizde biliyoruz bişeylerin bişeylere aykırı olduğunu bırakın burada insanlar yanlışta olsa aykırıda olsa söylesinler düşüncelerini,birileri bu yanlış sözlerden belkide tetiklenecektir.Yanlışta olsa fantastikte olsa buralarda düşüncelerini ifade edmeyecekse kahvelerdemi ifade edecek,milleti kendine güldürmek istiyorsa buyursun etsin,biz o arkadaşlara gülmeyenlerden olalım.Bir fikri olan çoğu arkadaş,forumlardaki yazıları yada eleştirileri okuyunca gerçekten buralara bir fikrim var nasıl olur acaba demekten çekiniyor,belkiden çok uçuk bir fikri vardı ama buraya yazmak için kendinde o gücü göremiyor.Bizi biz anlamayaksa kim anlar,sokaktaki sıradan insanmı anlar?

• Meğerse bizim sayın TÜRK mucitler bunu yıllar önce yapmışlar.
    http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=183889
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=127495
    http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=336700
    Sayın arkadaşlar bu adreste bulunan motor mantıklı.
    Bunu deneyen arkadaşlar lütfen tecrübelerini paylaşsın.
    Teşekkürler.
    http://www.pureenergysystems.com/os/MagneticMotors/BMM/plans/assembly/index.html
    http://jnaudin.free.fr/html/trmdiag.htm

• Arkkadaş ben bu taş kafalı olmazcı profösör yaklaşımlarına karşıyım kesin fizik yasası değiniz yasalar sizin benim gibi insanlar ki bu insanların bulduğu yasaların doğruluğuda %100 değildir. Daha düne kadar en yüksek hız ışık hızı diye biliyorduk lakin çinli bilim adamları yaptıkları denemelerde ışık hızını aştılar lütfen köktenci yaklaşımlardan uzak duralım ve zihnimizi biraz olsun zorlayalım bence HAYAL EDİLEN HERŞEY MÜMKÜNDÜR. Yılmadan çalışalım unutmayınki lamba 9000 küsür denemeden sonra bulunmuştur.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hornet76

Daha düne kadar en yüksek hız ışık hızı diye biliyorduk lakin çinli bilim adamları yaptıkları denemelerde ışık hızını aştılar

grup hızı olmasın o

fiziğin karşı çıktığı ışığın faz hızının (doğrusal hız) vakumdaki ışık hızı sabiti c yi geçemeyeği sapasağlam durmakta
  • Işık hızıyla ilgili yapılan deneyler ve yorumu aşağıdaki kaynakta var....

http://www.ntvmsnbc.com/news/9380.asp
  • quote:

http://www.ntvmsnbc.com/news/9380.asp

Camdan dışarı baktığınızda bir adamın buza basarak düştüğünü görüyorsunuz, ama aslında o adam hala yürüyor. İşte bu durumda zamanı geri çevirip o insanı düşmeden önce uyaramayacağınız için Einstein’in teorisi geçerliliğini yitirmeyecek.

Yani bilgi taşıma hızı hala ışığın hızından yavaş, fizik kuralları çiğnenmiş değil. Grup dalgasının dalganın genliği boyunca yaptığı hareketin hızının ne olduğu farketmez; kaldı ki o hızın bir sınırının olmadığı zaten bilinmekte, o hızla bilgiyi taşımadığından görelilik ve diğer fizik kuramlarını tehdit etmez. Zaten eğer ışığın dediğim şekilde hızı aşılmış olsa ya hiçbir şekilde haberimiz olmaz, ya da tüm dünyada gündemin merkezine oturur. Öyle kıyıda köşede kalmış bir haber olarak okuyamayız. %100 verimle enerji için de aynı durum geçerli

• Bir zamanlar ben de böyle bir konu açmıştım herkez karşı çıktı.Bir dövemedikleri kalmıştı beni.
    Hadi şimdi de bu arkadaşa ses çıkartın da göreyim bakalım.!!!!
    Şunu da söyliyim.Dünyada bir tek ölümün çaresi yok.!!!!!
  • Arkadaşlar mıknatıslarla kendi kendine enerji üretimi gayet mümkün bir olay fakat şu ana kadar başarılmış birşey yok ortada. o internette izlediğiniz vidyolar çoğunlukla prendev motoru veya benzeri şeylerki bunlar süreklilik ve kararlılık sağlayan motorlar değil. Yukarıdaki animasyon maalesef pretikte çalışmaz. Sistemin dönme anında çektiğim ekran görüntüsünü incelerseniz neden çalışamayacağını anlarsınız.

Sonsuz Enerji Projem Lütfen Bir İnceleyin Geliştirelim

bir bölümdeki mıknatıslar birbirlerini çekerek saat yönünde dönme kuvveti uygulamaya çalışırken daha çok mıknatıs birbirlerini iterek saat yönünün tersi yönde bir dönme kuvveti uygular ki bu durumda 1 tur sağa 2 tur sola çeyrek tur sağa tam tur sola gibi kararsızlıklar oluşur. Bu varsayımlar sürtünme ihmal edilmiş durumdayken. birde sürtünmeyi işin içine katınca işler komple değişir. Mesela ilk dönme enerjisini siz elinizle uygulayarak verseniz bile içteki ve dıştaki mıknatıslar birbirlerine yaklaştığında bir firenleme olur. ilerleyen zamanlarda durma noktasına gelir, hafif sağa ve sola hereketler yapar en sonunda da denge konumuna ulaşır.

Mıknatısların ömrüne gelince yalnış bilmiyorsam 400 yıl kadar bir ömrü var. Tabi boştayken. Böyle bir uygulama yapılırsa mıknatıslardan daha fazla enerji çekileceği için ömürleri çok ama çok kısalır. (en fazla 10 yıl gibi mesela)

Bu ve buna benzer çalışır durumda proje ve icatlar asla ve kattiyen internet ortamında herkeze sunulmaz. Birisi yapsa zaten bunu herkeze ücretsiz yaymak yerine üretimini yapar ve projesini gizli tutar. Unutmayın ki bu tip bir ürün demek bütün elektrik santrallerinin kapısına kilit vurulması demek. Bu nedenle bu icatları yapan kişiler bunu açıkladıklarında can ve mal güvenlikleri olmayacağı için açıklamazlar.

Sizlere birde bu konuda şunu söyleyeyim. Mıknatıslarla çalışır durumda bu tip projeler yapılmıştır ve gizli tutulmaktadır. Bununla ilgili açıklama yapan sadece ERKE Dönergeci ni icat eden şahıstır ki o da bunu açıklamak için yalnış hatırlamıyorsam 1969 yılından 2006 yılına kadar beklemiştir ve büyük güvenceler alarak bunu açıklayabilmiştir. Bu konuda ERKE Dönergeci ni incelemenizi tavsiye ederim.

Baya uzun bi cevap oldu benide yordu. Umarım faydalı olur.

• Sevgili arkadaşlarım benimde bahsetmek istediğim tam olarakta işte bu idi yani karşımıza çıkan herhangi bir fikri yada deneyi bu olay fizik yasalarına terstir deyip katı bir zihniyetle elinin tersi ile yitmek günümüzdeki fizik yasası dediğimiz bir çok yasa yada bilgi unutmayalım ki hala teori aşamadındadır kaldı ki kesinliği herkez tarafından kabul görmüş olsa dahi ilerleyen bilgi birikimiz sayesinde yeni deneyler ve teknolojiler sayesinde genel geçerliliğini yitiriyor sizlerden yenilikçi fikirleri biraz daha olgunlukla karşılayabilmeniz.. unutmayalım ki DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMİN KENDİSİDİR..
  • NEC 5 eyvallah sizin gibi yenilikçi arkadaşlarla tanışmak güzel yahu bu forumlara sürekli takılıyorum ama açıkçası olumlu seylerden çok olumsuzluklarla karsılasıyorum birisi bir fikir atıyo herkes yok kardesim söle olmaz böle olmaz su kanun böle şu kanun böle der yahu kanunsuz biseyler yapamayacakmıyız biz fikirlerimizi de söyleyemez olduk gülünç duruma düşmakten çekiniyoruz hani askerde şöle bir laf vardır kanunlar niçin konulmuştur cevap. delinmek için bu kanunlarıda uyduran kişiler uzun ugraşlar sonucu bi şeyler elde edemeyen kişiler tarafından uydurulmuş seyler gibime geliyor.kolayı herkes yapar önemli olan zoru başarmaktır birbirimize destek olalım olmazmı
  • başlık hakkında yorum yapmayacağım zaten projenin NEDEN YAPILAMAZ olduğu anlatılmış. Ancak herkes tarafından kabul edilen fizik kanunlarını DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMİN KENDİSİDİR felsefesiyle açıklamak bilimin şüpheciliğine uymaz.Evet bilimsel çalışmalar şüphe ve sorunun tespiti ile başlar. Ancak bu sorun bile tespit edilirken doğru yada doğrulara göre burada şu sorun var denir.
    Şimdi arkadaşın teki çıkmış fizik kanunlarına yada büyük bilgi birikimi ve denemeler sonunda oluşturulan teorileri görmezden gelip kendilerince yenilik diye tabir ettikleri fikirlere saygı göstermemiz gerektiğini söylüyor. Ben şunu bilir şunu söylerim Teori haline gelmiş bir kuralın genel geçerliği elbette vardır. Ancak bu genel geçerlik sadece ve sadece o teorinin istisna durumunda yıkılır. Burada yenilikçi fikir diye önerdiğiniz şeyler ise zaten teorinin temelinde var olan hipotezin testi için kullanılan yöntemlerin ta kendisi ve o yenilikçi koşullar altında bu teoriye göre sistemin çalışmayacağı aşikardır.
    Kısaca anlatmak istediğim evet teoriler çürütülebilir. Ancak siz ortaya yenilik diye bir fikir atmadan önce lütfen elimizdeki olan bu teorileri bi inceleyin bu teoriler, hipotezlikten nasıl teoriye dönüşmüş öğrenin ondan sonra onları çürütmeye kalkın.aksi halde kendinizi kandırırsınız.
    ayrıca mucitlik insan yaşamını tehdit eden bir olay değildir. Yok buldu da açıklamadı falan bunlar şarlatanlık. Şahsen düşüncem, bir mucit için hayatın anlamı ortaya çıkardığı şaheserdir (icattır). Böyle bir icadı yaptıktan sonra elbetteki duyurur. Adamlar ortaçağın vahşiliğinde dünyalara icat yapmışlar ve duyurmuşlar kime ne olmuş. Edisonu kim öldürmüş ? Bırakın paranoyayı bilimle uğraşın.
    Son olarok yunus emre ne güzel demiş :
    İlim ilim bilmektir
    İlim kendin bilmektir
    Sen kendini bilmezsin
    Ya nice okumaktır
    Bilim oyuncak değildir. Teorileri ve kanunları görmezden gelerek birilerinin "yenilikçi fikirlerine" tamam budur diyemeyiz. kusura bakmayınız bizim klavuzumuz bu kanun ve teorilerdir. Yöntemi aynı yöntem ama sonucu teorideki gibi olmayan fikirler nedenleriyle en sert tepkiyi almalıki bunları düşüneni birazcık daha okumaya sevk etsin
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamansizz -- 8 Mart 2008; 9:59:34 >

• tmm bu mıknatısların hepsinin aynı dewirde donmesi lagzım n we s kuutplarının denk gelmesi icin bunu nasıl ayarlıyacaksın
  • bulentaksut44@hotmail.com facebook adrsim ise Bülent Aksüt ulaşabilirsiniz. Birgün sanat okulunda bir kişinin mıtlatıs ile kendikendine hareket eden bir fikir ile yapmak isteyip hocalardan yardım istemiş. Bir kaç yıl son o aklıma geldi. Önce elektrikli hup motorları inceledim. Ve aynen hup motoruna benzer bir mekanizma geliştirdim. İç te dönen iki kutuplu silindirik mıdlatıs ve dışında bir çok küçük mıtlatıs var. İç hareket ettikce ve küçük mıdlatıslar kutup yaklaştığında dış mıdlatıslardan iki tane dönüp kutupları yer değişir. Bu değişme kendi üredtiği enerjiden alır. Bu sistem karmaşık bir mekanizmaya sahip. Şimdilik pıratiğe çevirmedim. Çizim olarak elektronik animasyona çevirdim. Yaptığım deneyler ve hesaplamalar var. Birde deneylerin videoları var. Sonuç olarak %99 çalışır.
  • elektromagnetik konusunda türkiye deki sayılı adamlardan biri olan hocamız şöyle birşey demişti :

""elektrik yükü gibi manyetik yük yoktur, bu yüzden şu erke dönergeci gibi sınırsız enerji makinaları yapılamaz,en azından bizim bildiğimiz fizik yasaları içinde ,insanların yanıldığı nokta burası"""
  • Şimdi anlamadığım konu şudur. Herhan gibi içten yanmalı araba motorunda kontrollü bir patlama gerçekleşir ve oluşan itme kuvveti dairesel hale getirilerek ve bir başka yanma odasında senkronize başka patlamalarla dönme ve dönmenin devamlılığı sağlanır. Bizim elimizde hem çekme hemde itme gücü olan bir mıknatıs nasıl oluyorda bir sonsuz enerjinin kapısını aralayamıyor. Düşüncelerimiz ve hayal gücümüzün yönünümü değiştirmeliyiz yoksa daha orjinal düşünerek , en orjinal fikir ile tekrardan mı denemeliyiz bilemiyorum. Mantığımı biraz zorlayınca olabilir gibi görünüyorken, fizik kati suretle olmaz diyor. Aceba fizik kanunlarınımı esnetmeliyiz bilemiyorum ( :) )
  • tr-ex T kullanıcısına yanıt
    Hocam mıknatısın itme-çekme olayı kontrol altına alınabilir değil ki. Mıknatısı bir yaya benzeebilirsiniz. Yayı sıkıştırırsanız, eski haline gelinceye kadar iş yapar. Mıknatıs da böyle sıkıştırılmadan yoktan yere itmez. Malesef insanımız medyanın da yönlendirmesiyle bu işin temeline bakmadan yorum yapmayı seviyor. Medyada senede birkaç kere devri daim makinaları, bilmemnere semalarında görülen ufolar vs. gibi asparagas ilgi çekici haberler çıkıyor, biz de acaba? diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz. Merakınız varsa şu adresten konuyu inceleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.