@ChuckyJS Saol tavsiyen için. Daha önce izlemiştim onu bikaç sefer =) ama gerçekten en bomba sonlar arasındadır sıralamamda. şimdiye kadar dead silence'tan iyisini görmedim ancak
quote:
Orijinalden alıntı: Psycna
dead silence yazmak icin girdim ama sen ornek diye yazmisin zaten.
aynen hocam ya böyle bi son olabilir mi bi filmde genelde hep izlediğimden bilirim sonları yakın tahmin ederim ama bu filmde resmen apışıp kaldım. bu tür filmlerin bi adı var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Güren
quote:
Orijinalden alıntı: Psycna
dead silence yazmak icin girdim ama sen ornek diye yazmisin zaten.
aynen hocam ya böyle bi son olabilir mi bi filmde genelde hep izlediğimden bilirim sonları yakın tahmin ederim ama bu filmde resmen apışıp kaldım. bu tür filmlerin bi adı var mı ?
Alıntıları Göster
a serbian film
quote:
Orijinalden alıntı: xLasper
a serbian film
saol yorumun için o da izlendi sen bi the human centipede e bak, en farklı son onda
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
prestij ilizyonist
heh işte tam da böyle filmler istiyorum. saolun tavsiyeniz için, izlemiştim onları.
Alıntıları Göster
6. his saklambaç olagan süpheliler the game the others chaos seven dövüş kulübü öldüren sis high tension the departed identity the machinist memento taking lives the book of eli esaretin bedeli the illussionist zindan adası örümceğin maskesi arlington road wild things koku otel 2 deja vu kehanet sevgililer günü katliamı davetsiz shuttle resimdeki hayalet testere 1 orphan puzzle scarface dog day afternoon gizemli nehir köstebek telefon kulübesi
aklıma gelenler...
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
6. his saklambaç olagan süpheliler the game the others chaos seven dövüş kulübü öldüren sis high tension the departed identity the machinist memento taking lives the book of eli esaretin bedeli the illussionist zindan adası örümceğin maskesi arlington road wild things koku otel 2 deja vu kehanet sevgililer günü katliamı davetsiz shuttle resimdeki hayalet testere 1 orphan puzzle scarface dog day afternoon gizemli nehir köstebek telefon kulübesi
aklıma gelenler...
Alıntıları Göster
kod adı kılıçbalığı
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
aklıma gelenler...
Alıntıları Göster
@elzemsin hepsini kaydettim, saol yorumun için. bunların çoğunu izledim fakat böyle apayrı sonlar istiyorum ya bilindik şizofrenlik sonları değil. mesela identity, öldüren sis gibi çok şey istiyorum galiba ama şizofrenlik öyküleri çok çabuk anlaşılıyo artık sıkmaya başladılar.
quote:
@elzemsin hepsini kaydettim, saol yorumun için. bunların çoğunu izledim fakat böyle apayrı sonlar istiyorum ya bilindik şizofrenlik sonları değil. mesela identity, öldüren sis gibi çok şey istiyorum galiba ama şizofrenlik öyküleri çok çabuk anlaşılıyo artık sıkmaya başladılar.
Alıntıları Göster
devam edelim o zaman..
the revolver the life of david gale primal fear secret window miller crossing vanilla sky stay eternal sunshine of spotless mind blue velvet mulholland drive lost highway stranger than a fiction unhook the stars basic instinct 1-2 dark city lucky number sleven the thirteenth floor 1408 cesaetin var mı aşka (orjinal ismini unuttum) unbreakable crash carlington road number 23 next flawless mr brooks inside man martyrs