NTV Doğru tercih Sadık Gültekin bugünkü programının başında haftaya perşembe günü tercih sonuçlarının açıklanacağını söylemiş bulunmakta..
Dileyenlerin ntv'nin sitesinden programın videosu konulduğu zaman görebilirler...
Bu programın yalan söyleyeceğini sanmıyorum, o yuzden açayım dedim...
Herkes için hayırlı olsun bekleyeceğimiz net bir gün var artık
herkes 20sinde açıklanacak diyordu. ha bir eksik ha bir fazla
quote:
Orijinalden alıntı: oslun
herkes 20sinde açıklanacak diyordu. ha bir eksik ha bir fazla
ben demiştim ya 19 ya 20 yada 21 diye
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
ben demiştim ya 19 ya 20 yada 21 diye
Alıntıları Göster
Evet ya, ben de izledim programı, adam sanki herkes biliyormuş da o tekrarlıyormuş gibi bir ses tonuyla 19'unda açıklanacak dedi. Bir an açıklanmış da ben öğrenmemişim gibi düşündüm
quote:
Orijinalden alıntı: yoney
Evet ya, ben de izledim programı, adam sanki herkes biliyormuş da o tekrarlıyormuş gibi bir ses tonuyla 19'unda açıklanacak dedi. Bir an açıklanmış da ben öğrenmemişim gibi düşündüm
Alıntıları Göster
bunlar puan açıklamasında da yanıldı
quote:
evet haklısın sanki tüm türkiye ne zaman açıklanacağını biliyormuş ta bir tek ben bilmiyormuşum gibi hissettim kendimi.
quote:
Orijinalden alıntı: fandermeyle
quote:
evet haklısın sanki tüm türkiye ne zaman açıklanacağını biliyormuş ta bir tek ben bilmiyormuşum gibi hissettim kendimi.
Alıntıları Göster
Ntv de son dakika olarak verildi şimdi sonuçları en erken cuma günü açıklayabiliriz demiş ünal yarımağan.Bence haftaya pazartesi açıklayacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Ntv de son dakika olarak verildi şimdi sonuçları en erken cuma günü açıklayabiliriz demiş ünal yarımağan.Bence haftaya pazartesi açıklayacaklar
hangi cuma 2 gün olan mı :S
quote:
Orijinalden alıntı: pramittt
quote:
hangi cuma 2 gün olan mı :S
Alıntıları Göster
19 Ağustos değil sonuçlar en geç 16'sında açıklanacak arkadaşlar. Bahse giren?
quote:
Orijinalden alıntı: herrmortem
19 Ağustos değil sonuçlar en geç 16'sında açıklanacak arkadaşlar. Bahse giren?
Alıntıları Göster
Bu Cuma açıklansa da kurtulsak.
quote:
Orijinalden alıntı: ettunc
Bu Cuma açıklansa da kurtulsak.
Alıntıları Göster
Haftasonu açıklancak gibi geliyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Choppe®
Haftasonu açıklancak gibi geliyor bana.
Alıntıları Göster
bu adamda sanki ünal yarımağandan iyi biliyo adam cuma açıklıyoz dedi :)
quote:
Orijinalden alıntı: ateşkes
bu adamda sanki ünal yarımağandan iyi biliyo adam cuma açıklıyoz dedi :)
Alıntıları Göster
Bu Sadık Gültekin'in "Ben her şeyi biliyorum." halleri hiç hoşuma gitmiyor. Feci de g.t oldu bugün zaten
quote:
Orijinalden alıntı: mutluyum mu
Bu Sadık Gültekin'in "Ben her şeyi biliyorum." halleri hiç hoşuma gitmiyor. Feci de g.t oldu bugün zaten
Alıntıları Göster
Hep öyle oluyor o kişi zaten çok bilmişin teki.Saygım var ama pek sevmiyorum onu ve onun gibileri.Sadece özel üniversite tanıtırlar.Oysa ki millet devlet üniversiteleri tanımak ister.
quote:
Hep öyle oluyor o kişi zaten çok bilmişin teki.Saygım var ama pek sevmiyorum onu ve onun gibileri.Sadece özel üniversite tanıtırlar.Oysa ki millet devlet üniversiteleri tanımak ister.
Alıntıları Göster
Bu adamın dediklerinin hiçbiri tutmadıki hala bunamı inanıyosunuz.Lys sonuçları içinde bi tarih vermisti fakat onun öncesinde açıklandı sonuçlar+ösym açıklama yaptı zaten en geç haftasonuna kazanıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: inmydarkesthour
Bu adamın dediklerinin hiçbiri tutmadıki hala bunamı inanıyosunuz.Lys sonuçları içinde bi tarih vermisti fakat onun öncesinde açıklandı sonuçlar+ösym açıklama yaptı zaten en geç haftasonuna kazanıyoruz
Alıntıları Göster
yarımağan cuma dediyse cuma açıklanır. en erken falan demeyin pazartesi açıklayacak olsa cuma demezdi bence
quote:
Orijinalden alıntı: musenna
yarımağan cuma dediyse cuma açıklanır. en erken falan demeyin pazartesi açıklayacak olsa cuma demezdi bence
Alıntıları Göster
Sadık bu sene fena çuvalladı
quote:
Orijinalden alıntı: mrt0392
Sadık bu sene fena çuvalladı
Alıntıları Göster
ya bu adam fazla kendinden emin konuşuyor sürekli olarak ama tamamen fıs bence.Hiçbiryerde ayın 19unda açıklanacak gibi birşey söylenmedi.Bana kalırsa cumartesi günü ya da hiç bilemedin pazartesi açıklanır.
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
ya bu adam fazla kendinden emin konuşuyor sürekli olarak ama tamamen fıs bence.Hiçbiryerde ayın 19unda açıklanacak gibi birşey söylenmedi.Bana kalırsa cumartesi günü ya da hiç bilemedin pazartesi açıklanır.