Şimdi Ara

Sonuçlar 19 Ağustos'ta. Kaynak ntv Doğru Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NTV Doğru tercih Sadık Gültekin bugünkü programının başında haftaya perşembe günü tercih sonuçlarının açıklanacağını söylemiş bulunmakta..

Dileyenlerin ntv'nin sitesinden programın videosu konulduğu zaman görebilirler...

Bu programın yalan söyleyeceğini sanmıyorum, o yuzden açayım dedim...

Herkes için hayırlı olsun bekleyeceğimiz net bir gün var artık

• herkes 20sinde açıklanacak diyordu. ha bir eksik ha bir fazla
  • ben demiştim ya 19 ya 20 yada 21 diye
  • Evet ya, ben de izledim programı, adam sanki herkes biliyormuş da o tekrarlıyormuş gibi bir ses tonuyla 19'unda açıklanacak dedi. Bir an açıklanmış da ben öğrenmemişim gibi düşündüm
  • bunlar puan açıklamasında da yanıldı
  • http://video.ntvmsnbc.com/#dogru-tercih-11-agustos-2010-1.html
    videonun hemen başında diyor. Gayet kendinden emin ve sanki herkes biliyor ne var bunda der gibi
    Vay arkadaş ya. Kim doğru söylüyor. Referandum yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Evet ya, ben de izledim programı, adam sanki herkes biliyormuş da o tekrarlıyormuş gibi bir ses tonuyla 19'unda açıklanacak dedi. Bir an açıklanmış da ben öğrenmemişim gibi düşündüm

evet haklısın
    sanki tüm türkiye ne zaman açıklanacağını biliyormuş ta bir tek ben bilmiyormuşum gibi hissettim kendimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ntv de son dakika olarak verildi şimdi sonuçları en erken cuma günü açıklayabiliriz demiş ünal yarımağan.Bence haftaya pazartesi açıklayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Ntv de son dakika olarak verildi şimdi sonuçları en erken cuma günü açıklayabiliriz demiş ünal yarımağan.Bence haftaya pazartesi açıklayacaklar

hangi cuma 2 gün olan mı :S
  • 19 Ağustos değil sonuçlar en geç 16'sında açıklanacak arkadaşlar. Bahse giren?
  • Bu Cuma açıklansa da kurtulsak.
  • Haftasonu açıklancak gibi geliyor bana.
  • bu adamda sanki ünal yarımağandan iyi biliyo adam cuma açıklıyoz dedi :)
  • Bu Sadık Gültekin'in "Ben her şeyi biliyorum." halleri hiç hoşuma gitmiyor.
    Feci de g.t oldu bugün zaten
  • Hep öyle oluyor o kişi zaten çok bilmişin teki.Saygım var ama pek sevmiyorum onu ve onun gibileri.Sadece özel üniversite tanıtırlar.Oysa ki millet devlet üniversiteleri tanımak ister.
  • Bu adamın dediklerinin hiçbiri tutmadıki hala bunamı inanıyosunuz.Lys sonuçları içinde bi tarih vermisti fakat onun öncesinde açıklandı sonuçlar+ösym açıklama yaptı zaten en geç haftasonuna kazanıyoruz
  • yarımağan cuma dediyse cuma açıklanır.
    en erken falan demeyin pazartesi açıklayacak olsa cuma demezdi bence
  • Sadık bu sene fena çuvalladı
  • ya bu adam fazla kendinden emin konuşuyor sürekli olarak ama tamamen fıs bence.Hiçbiryerde ayın 19unda açıklanacak gibi birşey söylenmedi.Bana kalırsa cumartesi günü ya da hiç bilemedin pazartesi açıklanır.
  • Sadık 1 hafta şaştı hedeften vay anasını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.