Şimdi Ara

Sonuçlar 19 Ağustos'ta. Kaynak ntv Doğru Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NTV Doğru tercih Sadık Gültekin bugünkü programının başında haftaya perşembe günü tercih sonuçlarının açıklanacağını söylemiş bulunmakta..

Dileyenlerin ntv'nin sitesinden programın videosu konulduğu zaman görebilirler...

Bu programın yalan söyleyeceğini sanmıyorum, o yuzden açayım dedim...

Herkes için hayırlı olsun bekleyeceğimiz net bir gün var artık

• herkes 20sinde açıklanacak diyordu. ha bir eksik ha bir fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

herkes 20sinde açıklanacak diyordu. ha bir eksik ha bir fazla
    ben demiştim ya 19 ya 20 yada 21 diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

ben demiştim ya 19 ya 20 yada 21 diye

Alıntıları Göster
    Evet ya, ben de izledim programı, adam sanki herkes biliyormuş da o tekrarlıyormuş gibi bir ses tonuyla 19'unda açıklanacak dedi. Bir an açıklanmış da ben öğrenmemişim gibi düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Evet ya, ben de izledim programı, adam sanki herkes biliyormuş da o tekrarlıyormuş gibi bir ses tonuyla 19'unda açıklanacak dedi. Bir an açıklanmış da ben öğrenmemişim gibi düşündüm

Alıntıları Göster
    bunlar puan açıklamasında da yanıldı

• quote:

Alıntıları Göster
    http://video.ntvmsnbc.com/#dogru-tercih-11-agustos-2010-1.html
    videonun hemen başında diyor. Gayet kendinden emin ve sanki herkes biliyor ne var bunda der gibi
    Vay arkadaş ya. Kim doğru söylüyor. Referandum yapalım

• quote:

evet haklısın
    sanki tüm türkiye ne zaman açıklanacağını biliyormuş ta bir tek ben bilmiyormuşum gibi hissettim kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fandermeyle

quote:

evet haklısın
    sanki tüm türkiye ne zaman açıklanacağını biliyormuş ta bir tek ben bilmiyormuşum gibi hissettim kendimi.

Alıntıları Göster
    Ntv de son dakika olarak verildi şimdi sonuçları en erken cuma günü açıklayabiliriz demiş ünal yarımağan.Bence haftaya pazartesi açıklayacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Ntv de son dakika olarak verildi şimdi sonuçları en erken cuma günü açıklayabiliriz demiş ünal yarımağan.Bence haftaya pazartesi açıklayacaklar

hangi cuma 2 gün olan mı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: pramittt

quote:

hangi cuma 2 gün olan mı :S

Alıntıları Göster
    19 Ağustos değil sonuçlar en geç 16'sında açıklanacak arkadaşlar. Bahse giren?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herrmortem

19 Ağustos değil sonuçlar en geç 16'sında açıklanacak arkadaşlar. Bahse giren?

Alıntıları Göster
    Bu Cuma açıklansa da kurtulsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettunc

Bu Cuma açıklansa da kurtulsak.

Alıntıları Göster
    Haftasonu açıklancak gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

Haftasonu açıklancak gibi geliyor bana.

Alıntıları Göster
    bu adamda sanki ünal yarımağandan iyi biliyo adam cuma açıklıyoz dedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

bu adamda sanki ünal yarımağandan iyi biliyo adam cuma açıklıyoz dedi :)

Alıntıları Göster
    Bu Sadık Gültekin'in "Ben her şeyi biliyorum." halleri hiç hoşuma gitmiyor.
    Feci de g.t oldu bugün zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluyum mu

Bu Sadık Gültekin'in "Ben her şeyi biliyorum." halleri hiç hoşuma gitmiyor.
    Feci de g.t oldu bugün zaten

Alıntıları Göster
    Hep öyle oluyor o kişi zaten çok bilmişin teki.Saygım var ama pek sevmiyorum onu ve onun gibileri.Sadece özel üniversite tanıtırlar.Oysa ki millet devlet üniversiteleri tanımak ister.
  • quote:

Hep öyle oluyor o kişi zaten çok bilmişin teki.Saygım var ama pek sevmiyorum onu ve onun gibileri.Sadece özel üniversite tanıtırlar.Oysa ki millet devlet üniversiteleri tanımak ister.

Alıntıları Göster
    Bu adamın dediklerinin hiçbiri tutmadıki hala bunamı inanıyosunuz.Lys sonuçları içinde bi tarih vermisti fakat onun öncesinde açıklandı sonuçlar+ösym açıklama yaptı zaten en geç haftasonuna kazanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

Bu adamın dediklerinin hiçbiri tutmadıki hala bunamı inanıyosunuz.Lys sonuçları içinde bi tarih vermisti fakat onun öncesinde açıklandı sonuçlar+ösym açıklama yaptı zaten en geç haftasonuna kazanıyoruz

Alıntıları Göster
    yarımağan cuma dediyse cuma açıklanır.
    en erken falan demeyin pazartesi açıklayacak olsa cuma demezdi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: musenna

yarımağan cuma dediyse cuma açıklanır.
    en erken falan demeyin pazartesi açıklayacak olsa cuma demezdi bence

Alıntıları Göster
    Sadık bu sene fena çuvalladı

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt0392

Sadık bu sene fena çuvalladı

Alıntıları Göster
    ya bu adam fazla kendinden emin konuşuyor sürekli olarak ama tamamen fıs bence.Hiçbiryerde ayın 19unda açıklanacak gibi birşey söylenmedi.Bana kalırsa cumartesi günü ya da hiç bilemedin pazartesi açıklanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

ya bu adam fazla kendinden emin konuşuyor sürekli olarak ama tamamen fıs bence.Hiçbiryerde ayın 19unda açıklanacak gibi birşey söylenmedi.Bana kalırsa cumartesi günü ya da hiç bilemedin pazartesi açıklanır.

Alıntıları Göster
    Sadık 1 hafta şaştı hedeften vay anasını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.