Şimdi Ara

SONUÇLARA YAKIN BÖLÜM KARASIZLIĞI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam geçen seneyle aynı olduğunu varsayarsak 5100.Asıl istediğim bölüm bilgisyardı fakat İTÜ VE ODTÜ kaçıyor.TOBB düşünmeye başladım bu ara ODTÜ Havacılık ve Uzay da merak ettiğim ama çok da bilgi bulamadığım bölümlerden bi tanesi.Aynı zamanda İTÜ EHM de geliyor gibi böyle geleceğini varsayarsak.Özetleyecek olursak

1)TOBB Bilgisayar ve elektronik hakkında bilgisi olan hem üniversite hem ondan sonrası için iş imkanları nelerdir maaşlar staj vb.
    2)ODTÜ Havacılık Uzay hakkında bilgisi olan iş imkanları maşşlar yine aynı şekıilde staj vb
    3)Bu 4 bölümden hangisini yazmak sizce hangi sebeplerden dolayı mantıklı teşekkür ederim şimdiden.

• Up
  • Bence bulunduğun siralama da ODTÜ de makine okuyup savunma sanayide çalışmak iyi bir secenek ilgin varsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • de leri yazisima bak abi tr kanseri shshshshshsh

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Ilgım kesinlikle var savunma sanayine ama bunu makineci olarak değil de bir bilgisayarcı veya elektronikçi olarak daha iyi ve daha fazla verimle yapabileceğimi düşündüğüm için ikilemdeyim.Bir de ODTÜ makine en zor bölümlerden biri hocam altında da kalabiliriz.😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilemedim yani endüstri düşünün o zaman ama bana kalırsa odtu makine ucaktan iyidir ama uçaklara ilginiz varsa yazin gitsin bence ,endüstri dememin sebebi bölümün makine ve ucaga göre kolay olmasi

• TOBB pek onermiyorsun o zaman sebepleri neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.