Bildirim
Sonuclara yakın stres bastı bakar mısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
babayı yemişssin hayırlı olsun -
Tutanak tutulsa önceden haber verirler sıkıntı yok -
Sagolun hocam biraz rahatladim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aga tutanak tutulursa bile öğrenciyi uyarma yok haberin olmaz tekrardan hayırlı olsun babayı yemişssin -
quote:
Orijinalden alıntı: Molla0202
aga tutanak tutulursa bile öğrenciyi uyarma yok haberin olmaz tekrardan hayırlı olsun babayı yemişssin
Tutanak tutulduğunda ösym tarafından bilgi veriliyor öğrenciye -
sınav açıklandıktan sonra hocam -
Ösymdeki karı sınavdan önce dedi ben bilmem ösym bilir -
aga tanıdığım var adamın sınav sonuç ekranında haberi oldu sınavının iptal olduğunu kopyadan -
quote:
Orijinalden alıntı: Molla0202
aga tanıdığım var adamın sınav sonuç ekranında haberi oldu sınavının iptal olduğunu kopyadan
Üzücü bir durum yorum yapmıyorum 3 gün sonra öğrenicez ne pok olcak -
herkes de o korku var acaba sınavım iptal edilmiştir diye her şey gönlünce olsun dolma -
Kitapcigimi kapatip siranin ustune koydum sadece optige isaretleme yaptim. Sinaviniz bitmistir uyarisindan sonra isaretleme yasak degil mi fizikten kimyaya kimyadan biyoya grciste sinaviniz bitmistir uyarisi yok yani
hocam o arada da işaretleme yasak sınav tekrar başlamıştır diyene kadar işaretleme yapamaz mısın 3 dk bekliyemedin mi hocam -
Ne biliyim o anin heyecani iste hocam gecen senede fizik kimya arasinda fizikte takildigim sorunun siklarini yazmistin optige bisi olmamisti ins bu senede olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: arwen1474
Ne biliyim o anin heyecani iste hocam gecen senede fizik kimya arasinda fizikte takildigim sorunun siklarini yazmistin optige bisi olmamisti ins bu senede olmaz
inşALLAH OLMAZ -
Bide hocam sonucta gozetmenlerin beni uyarmasi gerekmez miydi sinavda uyaramiyo desek de sinav bitiminde haber vermesi gerekmez miydi
Upppp
yok hocam uyarmıyorlar bizim gözetmen herhangi bir durumda uyarılmıyacaksınız dedi -
hocam bu konuda ciddi misin? gerçekten kopya mı cekmiş? bende önceden haber veriliyor diye biliyorum
Benzer içerikler
- barış yayınları zor mu
- ribozom organel midir
- didaktik yayınları zor mu
- çap yayınları zor mu
- doğru kelimesinin kökü
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X