Çok güzel olmazdı işte, çünku 800 bin Çinli arabayı içeriye sokarsan komple Çin'e bağimli olursun Çin'e,veya emperyalist bir ülkeye bağimli olmak ne demek bilmediğin için heybeden sallamak kolay Yıllarca ABD den milyarlarca dolarlık silah aldın,izinsiz düğmesine bastırmadi sana. En son f 35 işinde bize 100 milyar dolar kazık atmaya kalktılar da, Allah'tan işin Koşaner gibi namuslu pasalarımız var da direkten döndük Kazık yemek yememek senin elinde olan birşey Memlekette herkes al satci olursa bayi de kazık atar Önce sen adam olup eşini dostunu kaziklamamayi öğrenecek,sonra idareden dürüstlük bekleyeceksin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sonunda AB birliği ağzındaki baklayı çıkardı. (2. sayfa)
-
-
Bağımlı olursun falan fisman bırak bu ayakları. Çine bağımlı olmayalım diye zam yaptılar he. Yaw hee hee. Klâsik akp kafası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chery alanların gözü yaşlı...
İşin şakası bir yana öyle doğru düzgün testlere girmeden , fırsatçılığı haliyle hiç bir ülkenin işine gelmezdi. Gelip fabrika kuracak adam gibi üretip yapacaklar bu kadar samimiyseler yada böyle fırsatçıların olduğu dönemde yıllar öncesi gibi sağlam bir vurkaç yapmış olacaklar.Bakalım göreceğiz
-
Bkz
partizan olmak
Ve rasyonel olmak arasındaki fark
Örnek partizan olmak:
Togg italyadan geliyaa sihalar makedd
Rasyonel olmak :
Togg projesini sonsuz destekliyor ve daha düşük bütçeli kullanıcılar için de model geliştirilmesini talep ediyorum
Sihalari yerli mühimmatı kim üretti ise kahramandır.
Parti militanı olmak:
onnar 5 çaliyaaa bis 3 çalsak nooolir ki
Eed skandal açıklamalar yapıya bir hedepe bir zafere yanliya ama akepeden iyi
Rasyonel olmak:
Akp yi başka bir akpyle değiştirmeyi savunmak akp yi savunmaktan daha kötüdür
Parti militanı olmak:
Öteve kalkiyaaaa herkese bemewee mersidesss Çin'den beles araba aliyaaa
Rasyonel olmak:
Ötv yi kaldırmak herkese araba aldırmak ancak şehirleri kırsala yönlendirerek gerçekleşebilir.cunku şehirler obez durumda,daha deprem planları yok.
gelecek yoğun araç miktarını wallbox destekli devasa otoparklar inşa ederek, şehirleri küçülterek sindirebiliriz.ayrica ucuz iş gücü ile ürettiği ürünleri piyasaya sokarak dengeyi bozan ülkelere karşı da mutlaka bariyerlerimiz olmalı.
Bak anaokulu seviyesinde anlattım.
Halen akp otv falan goygoya devam edeceksen pironla yola devam et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Eylül 2023; 22:35:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oturdum ağlıyorum şu an muhtemelen sabaha kadar ağlarım 😀
Arkadaş yukarida sormuş diyorki toyotanin fabrikası var burda fiyat 1700
Avrupadan gelen corolla hb fiyat 1600
Ne oldu şimdi ne anladık 😀
Gelelim chery markasına adamlar yıllardır katar rusya malezya endonezya da bu modelleri satıyorlar şimdi Türkiye sonra Avrupa pazarına girme hedefleri var belki turkiyede fabrika kurabilirler
Olmaz ya hadi diyelim ki kaçtılar yine ben şahsen ne kaybederim hiçbir şey neden mi 4 yaşında boş paket corollami 980 bine verip 1325 bine 1.6 turbo 183 beygir açılır cam tavanli koltuk ısıtmalı kör nokta uyarılı 360 derece kameralı kablosuz sarjli elektrikli bel destekli deri koltuklu elektrikli bagajı olan kablosuz Apple carplay android oto olan soğutmalı kolcakli neyse unutuyorum sayarken bu araca bir de lpg takılıyor mis gibi
O cinli kardeşim isterse kaçsın hiç sorun değil bugün piyasada hala proton carisma cruze captiva neler var neler cinde parça zibillle getirtir bineriz no problem
Ama tam tersi olur da chery çekilmez böyle her ay satis rekoru kirip 1. Olmaya devam ederse işte o zaman o uzaktan izleyenler bu araçların fiyatlarına yetisemeyip sinirden aglayabilirler 😀
Örnek: 2015 sonrası peugeut markasi ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 14 Eylül 2023; 22:47:43 >
-
Çin ve uzakdoğu menşeiili araçlar zaten istesede avrupalılarla aşık atamaz alayı fason.
Ben avrupalıların yerinde olsam zaten bu kadar kasmam uzakdoğu araçları gerek mühendislik gerek güvenlik gerekse kalite olarak zaten 1-2 sene sıkıntısız kullanım ömrüne sahip.
Bilinçli Avrupa tüketicisi tercihini yine doğru yapar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen araba tekeri görsen bomba diye karakola götürecek bilgiye sahip birisin
Fasonmuş
Zaten herkes böyle diye diye adamlar bu hale geldi. Uzaya mekik gönderecek teknolojisi olan adamların otomobil üretemeyeceğini düşünmenin sonu işte böyle Soruşturma başlatmakla biter. Kağıt kalem mühendisliği bitti, artık arabaları en ince civatasına kadar bilgisayarlar çiziyor. Bilgisayarlar Aerodinami yol tutuş sağlamlık konfor kriterlerini hesaplayıp nasıl bir mühendislik uygulanması gerektiğine karar veriyor ve üretimin aşamalarını başlatıyor. Yani dünya artık kağıt kalem dünyası değil Endüstri 5.0 ile her şey robotik oldu zaten.
-
Boş yapma ya.
Sen cevap dahi verilmeye tenezzül edilecek biri değilsin.
Daha merhaba demeden Volkswagen yazan biri tenezzül etmese de olur
Lafa geldi mi serbest piyasa, globalizm. İşine gelmeyince Çinliler piyasanın içinden geçer, yasaklayalım, gelsin fabrika açsınlar.
VW peynir ekmek gibi satış yaptığı Türkiye'ye fabrika kurmaktan vazgeçtiğinde adamlar haklı diyin sonra Çinliler fabrika kuracak diye şart koşun.
Avrupalılar 2 milyonluk SUV'a arka bağımsız süspansiyon kullanmaktan kaçınsın Çinliler 1 milyon 300 binlik SUV'da bağımsız süspansiyon kullansın ondan sonra insanlar onları seçince vay efendim yasaklayalım.
Hayır yasaklayamazsın. Pazar payını korumak istiyorsan sen de donanımını en makul fiyattan vereceksin. Yok öyle 40 bin dolara sattığın arabanın arkasına kampana fren koymak.
Bu liboşların meşhur bir sözü vardı; uyum sağlayamayan kaybolup gidecek derlerdi. Avrupa'nın 'köklü' firmaları da değişen koşullara uyum sağlayamazsa kaybolup gidecek. Halep oradaysa arşın burada.
-
Psikolojik sorunlarınız mı var ? Mesajımı alıntılayıp tribe girmişsiniz aracım baktım beğenmedim bu kadar basit :)) ister en iyi marka olsun ister en kötü bireysel görüşüm bu beğenmezsin beğenirsin tercih seninde .Bu kadar içerlemiş olman ilginç 😂 bloke ettim sizi vakit ayırıp yormayın kendinizi yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 16 Eylül 2023; 21:22:31 >
Bloke etmiş paşam çok üzüldüm bak yine ağlattın beni ya oldu mu şimdi:) sen chery beğenmedin mi ne olur beğen ne olur al lütfen ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X