Şimdi Ara

Sonunda aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kış'tan beri almayı planladığım sistemi 1.5 hafta önce nihayet aldım,öncelikle bıkmadan usanmadan mesaj atan,tavsiyelerde bulunan 575m arkadaşım ile ahmetcan arkadaşıma çok teşekkür ederim,cesaret edebilseydim 575m arkadaşımın önerdiği gibi sistemimi internet'ten toplayacaktım ama edemedim,yinede aldığım kasayı ahmetcan arkadaşım sayesinden internetten aldım.Bu zamana kadar hep aklımda rc 690 varken aklıma Nzxt Tempest'ı soktu,araştırmaya başlar başlamaz tutuldum ve aldım.

Sistem Özellikleri

Islemci AMD AM3 Phenom 2 X4-955 3.2Ghz 8Mb Cache
    Anakart Sapphire AMD790GX/DDR3 1333 S+V+GL+RAID+16X*2 938pin
    Bellek OCZ Gold XTC 4 GB (2*2) 1666 MHz DDR3 RAM CL8
    Ekran Karti Sapphire HD4890 OC Versiyon 1 GB 256Bit GDDR5 16XI
    Harddisk WD CAVIAR BLACK 500 GB 32 MB CACHE SATA2 7200 PM
    Monitör Acer 23" X233Hbd Genis Ekran Lcd Monitör *
    Kasa Nzxt Tempest *

* Kasa ve monitörü almayı planlayalar bir an bile duraksamayın,kasa çok sessiz ve kaliteli,meşhur fanlarından soğutmasından bahsetmeme gerek yok.Tek kusur biraz büyük olması,tabii buda benim için kusur sayılır çünkü onun için bilgisayar masamı değiltireceğim kısmetse.Monitörüm ise bu forumda yazıldığı gibi tam bir f/p ürünü.Hem 23'' inch olması hem görüntü kalitesiyle hem fiyatıyla çok uygun bir ürün.

Sistemimi kasa ve monitör hariç exa bilgisayardan topladım,kasayı hızlıal'dan monitörümü ise vatan bilgisayardan aldım,monitörü almadan önce sistemimi kurmuştum ama bütün montajı yaptırmış olmama rağmen görüntüye ulaşamadım,teknik servise bıraktım.Sorun anakarttaymış,böyle durumlar olabiliyor.O yüzden mümkün olabildiğince montajı aldığınız yere yaptırın,ben işyerimden 2 arkadaşa yaptırdım,onlar zamanlarını ayıramadılar,bu yüzden sorunu bulamadık.Tabii bu işten anlıyorsanız başka.Herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio1986 -- 27 Haziran 2009; 8:31:41 >

• Hayırlı olsun..İyi günlerde kullan.
  • Hayırlı olsun güle güle eskit arkadaşım
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullan sslerini bekliyoruz.
  • Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.İlk izlenimlerim Grid için,malum onu kurabildim anca işten vakit bulabildiğim için.Gerçekten hiç kasmadan görüntü kalitesini düşürmeden çok güzel oynanıyor,ss almasını biliyorum az çok ama ayarı şuyu buyu programı varsa printscreen hariç belirtin,seve seve paylaşırım...
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...
  • Hayırlı olsun güle güle kullan kaça aldın sistemi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel sistem Hayırlı olsun.
  • sistem çok güzel olmuş. güle güle kullan.
  • Kasa ve monitör hariç diğer parçaları exa'dan peşin aldım 1420 ytl civarı tuttu.Kasayı netten havaleyle 411 liraya aldım 650 psu ile.Monitörü ise vatan'dan 358'e(5 ay taksit) aldım.

Toplam:2186 lira tuttu.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim tekrardan,çok heves ettim,çok araştırdım okudum,özellikle donanımhaber sayesinde çok şey öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio1986 -- 28 Haziran 2009; 0:30:42 >
  • hayırlı olsun monitörünü araştırayım banada lazım
  • Monitör için sitede monitörler bölümünde özel açılmış 2-3 topic bulabilirsin,tabii bir kaç siteden de incelemelere göz at.Almaya karar verdiğin zaman ise asla internetten alma,piksel garantisi veren ve aldığın yerde test eden yerden almaya bak.Malum çoğu yerde sanırım 6 piksele kadar garanti vermiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.