Şimdi Ara

Sonunda alt yapı geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 3 yılın sonunda 1 yıl kadar önce kazı yapılmıştı 2 ay kadar önce kablo çekildi ve 3 gün öncede binaya gelip bağlatmak isteyenlerle sözleşme imzaladılar dediklerine göre bayramdan önce kurulum yapıcaklarmış hadi hayırlısı 3 yıl sonra internete kavuşuyoruz alırım bi h.o sorular varsa yanıtlayabilirim artık prof oldum 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hayırlı olsun öncelikle port/kart olayını ne kadar sürede hallettiler? Biz yeni siteye taşındık. Altyapı fiber her şey tamam sadece Ankara'dan port/kart bekliyoruz gibi bir şey söylüyor Telekom müdürlüğü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bende yaklaşık 7-8 aydır uğraş veriyordum. 1,5 hafta önce fiber kablo çekildi, kutu takıldı. Şimdi de kutu aktivasyonu için bekliyorum. Uzun sürmez umarım.

• Hayırlı olsun. Biz de yeni siteye taşındık. 8 kişiden dilekçe toplayıp, altyapı saglanmasi için basvuruda bulunduk 2 ay önce. Tavsiyen varsa alalim.

• Hayırlı olsun. 2 hafta önce bizden de bağlatmak isteyenleri aldılar bi parça bekliyorlarmış .1 haftaya gelir dedi hala bekliyoruz

hangi paketi aldınız bu arada
    bize 24mbps 35 gb 56.9 yalın internet önerdiler tt çalışanı
    ben 35 Mbps 50 gb 64.9 ile arısnda kaldım .parça yı taksınlar da kararımı vereceğim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 18 Ağustos 2017; 11:54:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun yıl olmus 2017 ve adam 3 senedır alt yapı beklıyo.

Vay halimize

• benimki 1.5 ay sürmüştü çıldırmıştım hayırlı olsun hocam iyi sabretmişsiniz bu arada bende kazı çalışması olmadı yan binadaki komşuya rica etti telekom çalışanları ordan kablo çektiler 30 dakikada işi bitirdiler kablolama dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 18 Ağustos 2017; 15:33:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet alt yapı sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bildiğim kadarıyla port olayıda alt yapı kadar bekliyo onu söyliyim dilekçeymiş şikayetmiş yazında bunlar çok etki etmiyo

Bol bol müdürlüğe gidin biz kanka olmuştuk ordakilerle bugün gelip binadaki kutuyu falan hallettliler başvuru alan abiyi aradım pazartesi gelirler diyo işte hayırlısı 😎

• caanduymaz C kullanıcısına yanıt
    Binanıza kabin mi taktılar ?

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Yok daha önce çekilen kabloyu ankestre kutusundaki devrelere bağladılar

• Merhaba arkadaşlar aynı şekilde bende altyapı bekliyorum. Binaya taşınalı 3 aya yakın olacak binadakilerde 9 aydır oturuyor 3 ay önce başvurusunu yaptım aslında durum çok karışık bina yapılıp iskanı alındığında başvuru yapmışlar ve tam biz taşınğdımızda binanın onune elektrik direği çektiler.

Direğin altında siyah kablo gözüküyordu sonra TT merkez binasına gittik ilçedeki başvuru yaptırttılar altyapı için.

Güvenliği içeriye bile almıyor nerdeyse altyapı ne oldu diye soramıyoruz bile insan yerine koymuyorlar. Altyapı ofisi gibi birşey vardı şansımıza içerdelermiş sorduk Fiber için bekliyor o bina dedi diğer yan binalarda internet var bizimkinde yok yeni olduğu için adsl i bağlamamışlar fiber gelince bağlıyacaklarmış.Ya fiber Ya adsl çalışıyoruz dediler.

Defalarca şikayet telefon herşeyi yaptık en son bi mesaj geldi binanız planda eylül gözüküyor dendi bidahada arayamadık öyle dediklerinde. Bu işi hızlandırmanın bi yolu yokmu illa internet için eylülü mü beklememiz gerekiyor?

Yurtdışında insanlar internet hızı düştüğünde düşük aldığında sinirleniyor arayıp şikayet ediyor. Biz daha ülkemizde binada internet yok diye şikayet bile edemiyoruz eylül deyip oyalıyorlar böyle mi gelişiyoruz ülke olarak 2017 yılında internet kullanamıyorum. Bu binada insan oturacak mağara adamı değil.

Bütün işim internette oynadığım oyunlar olsun online espor oyunlarım olsun kendi sunucularım olsun herşeyim internete bağlı ve şuan deli gibi operatörlere internet GB parası ödüyorum turkcelli zengin ettim 3 tane sim kartım var paket almakta sınırlı herşey sınırlı bu ülkede gerçekten can sıkıcı bir durum olmaya başladı.

İnsanı kendi ülkesinden soğutabilen bi firmaya TÜRK ismini yakıştıramıyorum. Sözde Türk olan telekom artık kendine bi çeki düzen vermeli. Bu konu ile ilgili bilgisi olan yardım edebilcek arkadaşlar varsa yardım önerilerine açığım lütfen arkadaşlar bilginizi esirgemeyin.

İyi forumlar

• böyle durumlarda kullanıcıya 4.5g veya 3 g modem verilmeli ucuza mesela 50 gb 50 tl kabloluda veriyorlar diyelim modemli halindede 60-70 tlye verilse kullanıcı pişman olmaz binaya hat gelene kadar kullanıcılara bunlar verilmeli bence hat gelince modemi yine geri almali böyle olsa keşke bir sürü insan görüyorum binasına hat çekilmesini bekleyen önce büyük konutlara çekiyolar onlardan sonra küçük apartmanlara sıra gelirse çekiyolar

• Waldenny W kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim geçmiş olsun ama eğer fiber diyosa ve kazılması lazımsa en az 1 yıl kazdıktan sonra gelmiyolar sonra geliyolar kablo çekiyolar 3 4 ay daha kutu çekilmesini bekliyosun 1 ayda kutunun aktif edilmesi desen nerdeyse 2 yılı bulur

Ben 3 yıl bekledim daha yeni kavuşuyorum öyle diyim sana tanıdığın varsa belki yardımcı olurlar

Düşün bizim buraya 1 buçuk yıl kazı yapılmasını bekledik 1 yıl kazı yapıldıktan sonra kablo çekilmesini bekledik 1-2ay sonrada binaları gezip başvuru topladılar 2 gün öncede binaya çekilen kabloyu ankastre kutusuna bağladılar pazartesi hizmet alabiliceksiniz diyo görücez bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caanduymaz -- 20 Ağustos 2017; 1:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

böyle durumlarda kullanıcıya 4.5g veya 3 g modem verilmeli ucuza mesela 50 gb 50 tl kabloluda veriyorlar diyelim modemli halindede 60-70 tlye verilse kullanıcı pişman olmaz binaya hat gelene kadar kullanıcılara bunlar verilmeli bence hat gelince modemi yine geri almali böyle olsa keşke bir sürü insan görüyorum binasına hat çekilmesini bekleyen önce büyük konutlara çekiyolar onlardan sonra küçük apartmanlara sıra gelirse çekiyolar

turkcell de böyle bir şey var ama 50 TL değil 79 TL. AKK sonrası hız 128k şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

böyle durumlarda kullanıcıya 4.5g veya 3 g modem verilmeli ucuza mesela 50 gb 50 tl kabloluda veriyorlar diyelim modemli halindede 60-70 tlye verilse kullanıcı pişman olmaz binaya hat gelene kadar kullanıcılara bunlar verilmeli bence hat gelince modemi yine geri almali böyle olsa keşke bir sürü insan görüyorum binasına hat çekilmesini bekleyen önce büyük konutlara çekiyolar onlardan sonra küçük apartmanlara sıra gelirse çekiyolar

turkcell de böyle bir şey var ama 50 TL değil 79 TL. AKK sonrası hız 128k şaka gibi

Almak isteyipte alamayan çok arkadaş var.

• biliyorum hocam altyapı yokken bende düşündüm ama düşen hız çok gülünç en az 3 mbit olması gerekir düşen hızın

• Birşey daha söyliyim olurda alt yapı gelirse şu binaları gezip başvuru toplayan kişilere başvuru vermeyin gidin müdürlüğe şahsen başvurun

Adamı aradım dün diyoki internet aktif alt yapı geldi ama binanızın %50 si başvurmadan hizmet veremem bende dedim sen prim kazancaksın diye ben mi mağdur olucam iptal et başvurumu

Gittim müdürlüğe dedim 3 yıl beklemişim birde binamdaki kişilerin keyfinini bekliyicem internet bağlanması için öyle bişi yok dedi aldı başvurumu bugün imza için ekipler geldi kısmetse bu hafta içinde kavuşuyoruz

• caanduymaz C kullanıcısına yanıt
    bizde biraz ters iş yaptılar, önce dairelere fiber kablo çektiler. bir kaç haftaya da kazı olur kutu koyulur dediler. bekliyoruz, ama arap telekom bu, sağı solu belli olmaz inşallah kısa sürede kazmaya başlarlar. bu zamana kadar belediye kazıya izin vermiyor diyorlardı ama ne derece doğru bilemem.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Kazı için izin almak uzun sürüyor bende superonline ı bekliyorum protokol imzaladık ama 1 aydır ses seda yok size daireye önce çekilmiş ki siz daha fazla beklemeyin diğer türlü olsa kazı izni alınacak kazı yapılacak kutu konulacak kablo çekilecek şimdi daha az bekleyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 22 Ağustos 2017; 16:31:20 >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    O kazının yapılması kutunun koyulması aktif edilmesi ne kadar zaman alıyo bi bilsen şimdiden geçmiş olsun inşallah 2017 proje kapsamındadır da aralığa kadar olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.