Şimdi Ara

Sonunda evleniyorum :D ama Ne alacaz ? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beyazeşya alacağım forumda konularla ilgili okuyabildikerimi okudum ama dahada kafam kariştı :D

ama cok bilgili arkadaşlar var onların yardımlarını ve onerilerini bekliyorum.

hicbir marka takıntım yok. her markaya acıgım sadece kaliteli olsun yeterlii

anladıgım kadarı ile bosh ve simens cok ovülüyor bana da dısardan soyle birsey soylendı onlar artık eskısı kadar kalıtelı deıl cinde uretılıyor artık eskı simens yada bosh değiller yerli uretım almanda fayda var . Bu mantık bi karalama kanpanyasımı yoksa artık bu markalar boylemi.

alacagim ürünler

buzdolabı(nofrost) 1500-2200tl
    camaşır makinası 800-1300tl
    bulaşık makinası 750-1200
    minifırın

bide

tv 1800-2200 arası led tercıhım

bu fıyatlar arasında veya yakın en uygun urun tavsıylerınızı beklıyorum. Şimdiden teşekkurler.

• Merhaba öncelikle kolay gelsin zor biş karar verebilmek:) sana kendi kullandığım ürünlerden tavsiye edeceğim. Çamaşır makinesi olara Bosch 8 kg'lik Was20762TR'i öneririm. Ben kullanıyorum, performansından oldukça memnunum. 15 dakikalık kısa bir programı var çok kullanışlı. O programda bile çamaşırlar tertemiz yıkanıyor. Ayrıca yan duvarları sayesinde sıkmada en ufak bir titreşim yok makinede;) Bulaşık makinesine gelince yine Bosch SMS58M88'i tavsiye ederim. Bulaşık makinemdende çok memnunum. En ufak bir leke, deterjan kalıntısına rastlamadım şu ana kadar. Bazı arkadaşlar bu ve diğer modeller için bulaşıkların ıslak çıktığını yazmışlar ama bende böyle bir sorun yok çok şükür. Sana bu tavsiye ettiklerimin ikiside Alman malıdır. Hiç düşünmeden, gözün kapalı alabilirsin. Buzdolabı için birşey diyemeyeceğim benimki samsung. Bosch'un buzdolapları için ses probleminden şikayetçi olmuşlar ne derece doğru bilemem. Kolay gelsin sormak istediğin birşeyler olursa yardımcı olurum elimden geldiği kadar.

• Benimde bütün beyaz eşyalarım bosch. bosch ürünleri çok kullanışlı ve tavsiye ederim.. bulaşık makinesi konusunda evet, zaman zaman hafiften nemli / ıslak çıkıyor bulaşıklar.. ama kapağını açıp, bulaşıkları dışardı tutarsan 1-2 saat sorun kalmıyor...
    buzdolabım ise 1 yıl dolmadan baya büyük arıza verdi. önce aşırı soğuttu. sebzelikteki sebze ve meyveler buz tutuyordu resmen.. servis geldi, tamam dedi ana sorun devam ediyordu. bikaç gün sonra ise cihaz tamamen durdu. yine geldiler baktılar, çözüm bulamadılar, muhtemelen değişecek dediler, bir fabrikaya sorarım dediler, 2 günde öyle gitti. sonra sorun çok basitmiş. küçük bir valf getirdiler, taktılar ve çalışmaya devam ediyor..
    zaman zaman takur tukur sesleri geliyor... (taa baştan beri de geliyordu ama)... bunlar buzları kırdığının işareti... ama genel olarak bosch markasından oldukça memnunum...
  • benim sitemi bi incele istersen,www.boschpark.com/bosch
  • by_ProXy - meydeydey - Kızıl Baron aoncelıkle yardımları için cok tesekkur ederim.

çamaşır makinasını 3 modele indirdim acaba hangisi fıyat perfermons olrak daha avantajlıdır .

1. WAS20762TR kızılbaron dostumun onerdigi makinayı bende bayıye gıttım inceeledım begendım .
    2. WAE24463TR birde bu var 7kg fıyat olrak bırazdaha uygun butceme yakın.
    3. arçelık 8104 H 8kg bide bu makına nasıl acaba

bulaşık makinası için iki model arasında kaldım .

1. SGS65M02TR nasıl bi makına
    2. arçelik 6242 HI

kızık baron senin onerdigin bulaşık makınası celık kaplama bız beyaz duusnuyoruz aynı moldelın beyazını bulamdım ozellklerı farklı olrak var .. SMS53M32EU senınkı ıle aynı ozllıkleremı sahıp program dıısnda

buzdolabı konuusnda ıse gene 2 moldelde karar kıldım secım yapacagım

1. secımım Sharp SJ-PT69R cok begendım ama tek duusncem servis istanbulda otursam neyse ama samsunda oturuyorm . acaba sorusu kafama takılıyor hep :(
    2. arçelik 2395 CNM

Bu yazdıgım modellerı degerlendırımısınız varsa altarnetif marka ve modelleri önerirseniz sevinirim.

• Bence buzdolabı haricinde Bosch isabetli bi karar olur. Buzdolabında o fiyat aralıklarında düşünüyosan kalite bakımından Sharp SJPT69R Plasmacluster - İon modelini öneririm (550 lt. A sınıfı). Yani hepsi bi marka olsun diye takıntı olmasın aklınızda hangisi iyi ise ona yönelin. TV'de tercihiniz LED'den yana ise o fiyatı biraz daha aşarak LG (HOŞ Elektronik garantisi altında olmaMAsına dikkat edin) yada Samsung öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazibere_82

by_ProXy - meydeydey - Kızıl Baron aoncelıkle yardımları için cok tesekkur ederim.

çamaşır makinasını 3 modele indirdim acaba hangisi fıyat perfermons olrak daha avantajlıdır .

1. WAS20762TR kızılbaron dostumun onerdigi makinayı bende bayıye gıttım inceeledım begendım .

2. arçelik 6242 HI

kızık baron senin onerdigin bulaşık makınası celık kaplama bız beyaz duusnuyoruz aynı moldelın beyazını bulamdım ozellklerı farklı olrak var .. SMS53M32EU senınkı ıle aynı ozllıkleremı sahıp program dıısnda

1. secımım Sharp SJ-PT69R cok begendım ama tek duusncem servis istanbulda otursam neyse ama samsunda oturuyorm . acaba sorusu kafama takılıyor hep :(
    2. arçelik 2395 CNM

Bu yazdıgım modellerı degerlendırımısınız varsa altarnetif marka ve modelleri önerirseniz sevinirim.

ben bulaşık makinesi önermedim... sanırım meydeydey demek istedin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SGS65M02TR iyi makina özelliklerine baktığım kadar. iç dizaynı için bir bilgim yok. Fakat alacaksan ya 32 yada 88 al aralarında çok bir fiyat farkı yok!SMS53M32EU ile benim önerdiğim SMS55M88EU özellikleri iç dizaynı olarak tamamen aynı. 88 in farkı 3. sepeti olması ve extradan bir programı olması. 3. sepetten kısmım çatal bıçak sepetini kaşıklığa değilde 3. sepet denilen kısıma tek tek diziyorsun. Ben 3. sepet konusunda biraz tereddütlüydüm acaba bir süre sonra dizmekten sıkılırmıyım diye düşünüyordum ama o kadar sorun olmuyor. Hem tek tek yıkanmış oluyorlar hemde çizilmiyorlar. Yıkandıktan sonra yerleştirmesi kolay oluyor;) 2. sepetin yüsekliğinden biraz yer yediği doğru ama sepetler yükseltilip alçaltılabildiği için çok sorun olmuyor. İstersen 3. sepeti çıkartıp kaşıklık satın alabiliyorsun zaten. Uzun lafın kısası bana göre 3. sepetin bana göre sıkıntısı yok. Ayrıca 32 7lt su tüketimi yaparken 88 10lt su tüketimi yapıyor. Bana göre ne kadar bol su olursa o kadar iyi. Çünkü ben aralarındaki su harcama karını hesapladım bie 30-40 yıl sonra ancak karlı geliyor az su tüketimi olan. Tabi yinede senin bileceğin iş.Çamaşır makineni bence bosch al. Dediğim gibi ben WAS20762TR kullnıyorum çok memnunum. WAE24463TR de gayet iyi. benim mak farkı ise benim mak. A enerji sınıfından %30 daha tasarruflu yıkatken diğer %20 daha tasarruflu yıkıyor.Benimkinin sıkma devri 1000 diğeri 1200 devir. Onun dışında çok farkı yok sanırım. Şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar.
    quote:

Orijinalden alıntı: lazibere_82

by_ProXy - meydeydey - Kızıl Baron aoncelıkle yardımları için cok tesekkur ederim.

2. arçelik 6242 HI

2. arçelik 2395 CNM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.