Plat ve gold nooblarına rağmen sonunda golda terfi ettim, iyi mi ettim kötü mü ettim tam bilemiyorum ama bir kaç sorum var. -Sezon ne zaman bitiyor(çerçeve ve simge alınan zaman) -0 Puanda kaç kez bozgun alsam silvera düşerim?
Elona bağlı olarak değişebiliyor 0 puanda düşmen.. Ben şahsen W-L +3 ken 0 puanda 4 maç kaybedip düşmüştüm
welcome to hell bro ben bayadır burdayım ama duyduğuma göre gold kümeleri plat 4-5 kümelerinden çok daha iyiymiş
quote:Orijinalden alıntı: Facepalm 6-7 lose dan aşağı düşmeşsin gibi. Bende plat 3 oldum hani bana tebrik. Tebrikler
quote:Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ silvera düşmen dileğiyle noob dediklerime alındı galiba. sende mi eloboostsun?
quote:Orijinalden alıntı: Extreme65 welcome to hell bro ben bayadır burdayım ama duyduğuma göre gold kümeleri plat 4-5 kümelerinden çok daha iyiymiş silver 1-2 gold ve plat 4 ve 5 ten daha iyi. gözlemim bu oldu geçen süreç içinde.
quote:Orijinalden alıntı: EnesCimen quote:Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ silvera düşmen dileğiyle noob dediklerime alındı galiba. sende mi eloboostsun? başlığa göre cevap yazdım
mmr ın 1500 altına düşerse sende gümüşe düşersin sen en iyisi dereceli atma düşersen bidaha zor cıkarsın