Şimdi Ara

Sonunda Kabus22 oynadım oynamaz olaydım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nediyon sen ya ? PowerOn birşey bildiğin ettiğin yok ilk gösterdiğin resim Kabus 22 yıkım günü demo suna ait diğer resim ise oyuna ait diğerleri oyuna ait değil nereden bulduysan artık artı oyun ayarlarını fullediğinden eminmisin sen ? hiç artı oyun 2006 kasım ayında çıktı hatta 2005 olması lazım kasımda kaç sene geçmiş tabi grafikleri eski görünür ya bırakya asıl senin gibi cahallar yüzünden hiç birşey olmaz... almaz olsaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

Valla oynayıp bir solukta bitirdim,oyunda grafik ve animasyonlar olarak eksikler olabilir ama benim için öncelik olan oynanabilirlik ve atmosver,oda gayet yeterliydi.

Bencede kardeş her oyunda öncelikle oynanabilirlik olması gerekir ... aynı fifa ve pes arasında ki ilişki gibi pes fifaya göre baya bi iyi grafikleri war ama fifadaki oynayış paha biçilemez herşey yapılıyo mübarek
  • ben begenmıstım en azaından ortada bır emek soz konusu.. begenmeyenlerede saygım sonsuz.. herkesın kendı fıkrı...
  • yavaş yavaş biz de sektöre uyum sağlayacağız
    ama bu konuda türk oyun tutkunlarının sabırlı ve hoşgörülü olması gerek.
  • Gayet güzel bir oyun gidip en iyi oyunlarla kıyaslamak zaten olmaz.Ama yavaş yavaş gelişiyor.
  • ya türk oyunu falan dediniz de aklıma geldi bi İstanbul Kıyamet Vakti falan vardı 2 yıldır ertelene ertelene bir hal oldu
  • yuh be kardesim sana.türkler oyun yapmıs gurur duy yücelt konuya bak oynanabilirliğe bak kurguya bak koymusum grafiğine
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

doom zamnının grafiklerinden de üstün bir oyun siz doom ile kabus' u nasıl bir tutuyorsunuz?

doom 1993 te çıktı piyasaya
    kabus22: 2007

arada 14 yıl var ve doom' mu yoksa kabus mu derseniz doom derim tabii ki

hele yıkım günü diye bi mod yapmışlar akıllara zarar commodore 64 oynuyoruz sanki

sizin destek verilmedi dediğiniz oyuna vestel sponsor olmuş daha ne olsun bundan daha kaliteli tasarlanmış Türk' lerin yaptığı projeler gördüm ama bu projeyi oyun diye piyasaya çıkarmak tek kelimeyle "Türkler alsın gerisini boşver" hesabı olmuş

ya sen kabus22 yerine başka bir oyun aldın yada ben kabus 22 yi oynamadım

saçmalıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

nediyon sen ya ? PowerOn birşey bildiğin ettiğin yok ilk gösterdiğin resim Kabus 22 yıkım günü demo suna ait diğer resim ise oyuna ait diğerleri oyuna ait değil nereden bulduysan artık artı oyun ayarlarını fullediğinden eminmisin sen ? hiç artı oyun 2006 kasım ayında çıktı hatta 2005 olması lazım kasımda kaç sene geçmiş tabi grafikleri eski görünür ya bırakya asıl senin gibi cahallar yüzünden hiç birşey olmaz... almaz olsaydın

+11111111111111111111111
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

ya türk oyunu falan dediniz de aklıma geldi bi İstanbul Kıyamet Vakti falan vardı 2 yıldır ertelene ertelene bir hal oldu

İstanbul Kıyamet Vakti mmorpg çıkalı 1 yıl oldu.Ama diğeri hükümran senfoni çıkmadı maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

ya türk oyunu falan dediniz de aklıma geldi bi İstanbul Kıyamet Vakti falan vardı 2 yıldır ertelene ertelene bir hal oldu

İstanbul Kıyamet Vakti mmorpg çıkalı 1 yıl oldu.Ama diğeri hükümran senfoni çıkmadı maalesef

pardon ya İstanbul hikayeleri dicektim.kıyamet waktini oynamıştım bende
  • Power-on her cümlene kesinlikle katılıyorum Ekleyecek fazla bir şey de bulamadım.

Şimdi bu oyunu adı sanı bilinmedik bir Rus firması çıkarsa bu oyuna "çok güzel ilerde daha iyisi de olacak diyenler" oyuna tek kelimeyle berbat oyun buglarla dolu bu ne biçim grafik falan derler.

Oyuna çok güzel olmuş demekle doğru yaptıklarını sanıyolar. Bu tür övgüler gelince de yapanlar doğru yolda olduklarını sanacaklar. Bence bu oyun Türk oyunculuk sektöründe atılmış bir adım bile olamaz. Doğru yolda değiller bir kere. Bu oyun Türk oyun piyasasının gelişmesini isteyen Türk halkına atılmış bir kazıktan başka bir şey değildir.

Böyle oyun mu olur ya. Binanın en üst katında zılıyorum. Kafam dışarı çıkıyor. İstanbulun bütün manzarası jpeg olarak karşımda duruyor. Her şeyden önce bu oyunu satın alan kişilere saygılı olması lazım insanın. Oyunu bu tür buglarla piyasaya sürmek saygısızlıktır. Hayır gözden kaçacak bir bug olsa anlarım ama gözden kaçacak gibi de değil. Resmen collusion detection (çarpışma tespiti olarak çevrilebilir) denen olayı yapamamışlar ve "boşver o kadar olur nasıl olsa ilk" diye sürmemişler resmen ittirmişler oyunu millete.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

nediyon sen ya ? PowerOn birşey bildiğin ettiğin yok ilk gösterdiğin resim Kabus 22 yıkım günü demo suna ait diğer resim ise oyuna ait diğerleri oyuna ait değil nereden bulduysan artık artı oyun ayarlarını fullediğinden eminmisin sen ? hiç artı oyun 2006 kasım ayında çıktı hatta 2005 olması lazım kasımda kaç sene geçmiş tabi grafikleri eski görünür ya bırakya asıl senin gibi cahallar yüzünden hiç birşey olmaz... almaz olsaydın

ilk gösterdiğim resmin ne olduğunu bilmesem yukarda "normal versiyonunu da oynadım YIKIM GÜNÜ MODUNU DA OYNADIM" demezdim herhalde ben ikisinde koydum çünkü iki resimde bulunabiliecek en abartılı resim ama oyun böyle değil o yıkım gününde önünzde duran silahla snow bros oynar gibi üsütünüze gelen yaratıklara ateş ediyorsunuz hareket vs. hiç birşey yok

ayrıca altta koyduğum resimlerin yıllar önce çıkan başka bir oyuna air olduğunu söylediğim halde sen bunlar kabus' un görüntüsü değil dediğine göre yazdıklarımı da okumadan işkembeden sallamalar yapmışsın ki bu cesaretin içinde ayrıca bir tebrik ediyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 8 Haziran 2008; 15:50:18 >

•  Sonunda Kabus22 oynadım oynamaz olaydım

Bunun Yıkım Günü demosundaki görüntülerden nasıl büyük bir farkı var, anlamadım. Oyunu yansıtıyor işte, ne "abartısı"?

Kâbus'u nasıl bir beklentiyle oynadınız, anlamış değilim. Hayır, bu kadar da çamur atılmaz ki. Dünyanın en kötü oyunu sanki.

@neuro

Şu hatanın tam yerini tarif eder misiniz? Ben oynarken denk gelmemişti, şimdi bir bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Haziran 2008; 16:22:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Sonunda Kabus22 oynadım oynamaz olaydım

Bunun Yıkım Günü demosundaki görüntülerden nasıl büyük bir farkı var, anlamadım. Oyunu yansıtıyor işte, ne "abartısı"?

Kâbus'u nasıl bir beklentiyle oynadınız, anlamış değilim. Hayır, bu kadar da çamur atılmaz ki. Dünyanın en kötü oyunu sanki.

@neuro

Şu hatanın tam yerini tarif eder misiniz? Ben oynarken denk gelmemişti, şimdi bir bakayım.

bu görüntüye benzer 5 bölüm daha var hepsi farklı mekanalrda ama mekan farkı yok aslında her şey aynı silah aynı oyun tipi aynı sen sadece olduğu yerde durup üsütne glene ateş ediosun bu mu mod yani? siz buna mod diyorsanız daha çoooook beklersiniz Türk oyunlarının bi yerlere gelmesi için

• İyi de, o bahsettikleriniz tam sürümün görüntüleri. Sizin oynadığınız demo ve tek mekânda geçiyor tabii ki.

Tam sürümü çıkamadı bir türlü. Bu kötü bir durum, şüphesiz.

Bu arada, K22'de kötü bir yan arayanlar, bazı canavarların çıkardığı seslere de dikkat edebilir.

Ayrıca, oyunun uzun ve zor bir yapım aşaması geçirdiğini(tabii ki, inanmak zorunda değilsiniz), çıkış tarihini geciktirmemek adına bazı modellerin, çıkış tarihine göre seneler önce yapılmış hâliyle bırakıldığını falan hatırlatayım. Tabii, bu size göre "ittirme, kakalama" olabilir; ama biraz anlayışlı da olmak gerekmekte.

Ben yapımcıların durumun zaten farkında olduğunu ve daha iyisi için çalıştıklarını, çalışacaklarını biliyorum, en azından buna inanıyorum.

Böyle bir inancım olmasa, zaten o kadar uğraşmazdım. K22'ye muhteşem bir oyun demiyorum, dikkat ederseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Haziran 2008; 20:52:44 >

• ya arkadaş öyle bi başlık yazmışsınki görende kabusu oynadıkdan sonra işlemcin felan yandı sanacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Neyse şimdi burda bişeyler söyleyip tartışma yaratmaya gerek yok.

Ama bunun Türkiye'de yapılan ilk oyunlardan olduğunu düşünürsen bence güzel bir oyun.

Yurt dışında yapılan ilk oyunları düşün.Doom mesela.O çokmu süperdi.Bence bu oyun grafik olarak ondan daha iyi.

Türkiye'de imkanlarında kısıtlı olduğunu biliyosun.Bak Yerli kardeşler yurt dışına çıktılar ve bomba gibi oyunlar yaptılar.Neden? Çünkü imkan sağlandı onlara orda.

Türkiye'de de bu iş yavaş yavaş oturacak.

Benim oyun hoşuma gitti açıkçası.Atmosfer falan baya iyiydi.Bazı yerlerde baya gerildiğimi bile söyleyebilirim.

doom çok mu süperdi?
    dalga mı geçiyosun arkadaşım sen? doom ilk çıktığında çığır açmıştı, sen şimdi oturduğun yerden çok mu süperdi diyorsun. 2007nin oyunuyla 94ün oyununu karşılaştırmak gerçekten çok akıllıca..

yanlış anlaşılmasın, türk yapımı oyunları tabii ki de destekliyorum ama bu oyunun kötü olduğu gerçeğini değiştirmez..

• quote:

Orjinalden alıntı: KaraKanarya

Arkadaşlar, lütfen biraz uyanık olun, Türk oyun sektörünün gelişmemesini, yok olmasını isteyen belli odaklar var, g

Oyun Sektörü mü? Türkiye de ? Sektör diyorsun? ,
    Bu sektörün Türkiyede gelişemeyeceği kesin. Sonra Devlet desteği yok. Vergiler vs. ağır maliyetler.
    Şimdi Türkiyede kim neden oyun sektörü ile uğraşsın? Milyon dolar yatırsın?
    Bizimkiler oyundan ne anlar? Ancak gavurun teknolojisini alır 2 kapak süsler kendi vatandaşımıza yuttururuz.

Türkiyenin gelişmesini istemeyen güçlerin olduğuna inanıyorum ama Türk oyun sektörünün gelişmemesini isteyenelerin olacağını
    hiç zannetmiyorum. Olmayan şey nasıl gelişecek? Para lazım böyle şeyler için para.

Devlet in rolü olması lazım. Crysis dedikde ne oldu Allah razı olsun 3 Türk kardeş yapmış biz gururlandık.
    Ama elin Gavuru Crysisi aldığında " Crytek GmbH " Almanlar yapmış diyor?
    Madem bu sektörde iyiyiz bak üç silahşörler :) neden Türkiyede bir şirket açıp buradan EA ile Dünya ya pazarlamadılar?

Gerçekçi olmamız lazım. Adamlar film,oyun,müzik, Teknoloji,arge, endüstrileri ile para kazanıyor.
    Berbat bir teknoloji için milyonlarca doları AR-GE ye ayırabiliyorlarken Türkiye için bu tür işler için "UMUT" tan bahsedilebilir mi?

GAVUR YAPAR, SATAR BİZ KULLANIRIZ. HER SENEDE AAAA, WAAAW, VOOOOV, HELAL OLSUN ADAMLARA ,ŞAK ŞAK , DER GEÇERİZ.
    BU BÖYLE SÜRER GİDER,BU BÖYLE SÜRER GİDER,BU BÖYLE SÜRER GİDER,BU BÖYLE SÜRER GİDER,BU BÖYLE SÜRER GİDER,

• Şunu düşünüyorum.
    Bakın yavaş yavaş Ülkemzide oyun yapılmaya başladı. Ama şu ana kadar gerçektende elle tutulur birşey yok. Bende destek olmak için bu oyunları aldım ama bir kez bilgisayara yükleyip bir daha oynamadım. Ama artık şunu düşünüyorum. Bazı inceleme yapanlar bu oyunlara bir ilk diye yüksek not verdi. Aynı oyunu yurt dışı firma yapsaydı çok çok düşük bir not alırdı.

Oyun yapımının ne kadar zor sancılı ve zahmetli olduğu ortada ancak ciddi eleştirlerden kaçıp pembe bir çizgi çizmek bize yakışmaz. Bu oyunlar gerçkentede kötüydü çünkü. Bu forumda kimi kişi crysis 'e kötü derken bu oyunları hangi kefede tutalım.

Tabiki Türkiye'de çok güzel projeler başarıcak yapacak insanlar var. Bizim hiç bir şeyimiz eksik değil. Eğer böyle düşünüp halimize acıyarak bakarsak ilerleme kaydedemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.