Şimdi Ara

Sonunda Kabus22 oynadım oynamaz olaydım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun canavarlar hariç resident evil 3 çakması menüden belli birleştir kullan bak ne buya menüyü farklı yapar insan onun dışında o kadar kötü bir oyun deil yalnız bir oyun yapılacaksa tarihimizle ilgili bir oyun yaparak başlasalar ne ekran kartı ne bişi konudan senaryodan götürürler. He bide oyunu yapan kişi kar beklentisinin az olmasını düşünmesi gerekmekte çünkü bu ilk oyun onun için önemli olan korsanıda olsa oynansın herkes oynasın bu oyunun bir daha çıkacağına gösterge veya onun gibi bir benzer yapılacağına
    Kabus 22 okadar kötü değil ama abartmayın destek verecez diye 1 milyon dolar yatırmıyosun oyuna internetten reklamlara tıklatarak dağıtmaları lazım bu devirde oyunları ama bunu ne zaman yaparlar bilemem

He pusu diyenler var pusu kendi etti kendi buldu korsana hayır dedi ve resmen kayboldu korsan en büyük reklam aracıdır bunu sakın kimse inkar etmesin ayrıca birçok forumun oyun bölümünün ayakta kalması sebebi yoksa kaç kişi orj. alıp ondan sonra forumlarda oyun hakkında yorum yaparki.Buradan korsana destek verdiğimi düşünmeyin ama kar yapacağız diye halkı ezmeye çalışanlara pekde acımam

• başlıgı gorunce mıdem kalktı
  • ayrıca pusu için de şunu belirtmeliyim ki ilk duyurulduğunda verilen demo ve ekran görüntüleri (silahsız bir demo yayınlanmıştı) çok güzeldi ama bekle,bekle,bekle,bekle artık o kadar uzun sürdü ki iş ne oyun dünyası aynı kaldı ne de milletin hevesi aynı kaldı

adamlar oyun çıkarıyor aradan 1 ay geçmeden üstüne sıradan oyuncular (senin benim gibi normal insanlar yani yapımcılar değil) mod çıkarıyor nasıl yapılıyor? tabii ki harika oyun motoru sayesinde

counter strike source = day of defeat mod
    gta vice city = long night mod
    warcraft III = buna bir çok tipte yapılan mod var
    half life 2 = forumda başlık açılan yapım aşamasında mod var

neyse daha bunlar şuan hatırlayabildiklerim sağlam bir motor olsa oyunu yapmak hiç zaman almaz elin gavuru diye tabi ettiğimiz insanlar oyun motorlarına ödüyorlar bütün paraları ama bizimkiler öyle bir oyun yapıyor ki ne değişiyor ne düzeliyor bambaşka bir olay yani

• Sermaye yok ne Yazık kı bu nedenle bence cok sey beklemeyın
  • 1 kere arkadaşlarla kafeye gittiğimde oynamıştım.Fena olduğunu düşünmüyorum şahsen
  • o senin görüşün kardeşim.. bende oynayıp bitirdim oyunu hiçde dediğin gibi değil küçümsenecek alay edilecek bi oyunda değil. Elde olan imkanlara/şartlara göre çok çok iyi yapılmış bi oyundu
  • bende süper demiyorum ama iyi oyundu,bulmaca çözmeli oyunları pek sevmememe rağmen oyunu zevkle oynadım..ve ayrıca oyundaki inzar kısmı müthişti keşke baştan sona hep inzarla oynasaydık..
  • BAKINIZ CRYSIS

Türkler de oyun yapıyor birçok oyunda türk eli var ama onlar gidip türkiyede yapmıyor oyunlarını neden;
    1- Türkiyede orjinal oyun alınmıyor
    2- Türkiyede oyun sektörü yok
    3- Bazı zihniyetler sürekli kötülüyor bu konuda!
  • len konuyu horlatmışınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 17 Haziran 2009; 20:23:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

BAKINIZ CRYSIS

Türkler de oyun yapıyor birçok oyunda türk eli var ama onlar gidip türkiyede yapmıyor oyunlarını neden;

haklısın...

crysis,farcry,cod4 gibi oyunların yapımında birçok TÜRK çalışmıştır...ama ne yazıkki çalışmalarını yurt dışında yapmışlardır...haklılar aslında.seninde dediğin gibi Türkiye'de orjinal oyun alan çok az kişi var...
  • ben kabusu beğenmiştim genel olarak, eleştireceğim yerler tabi ki var ama sonuçta beğendim...
    ben ne oyunlar oynadım vasatın altında oyun tarihim boyunca...
  • En azından Pusu dan çok daha iyiydi.
  • Şu kabus 22'nin videolarını izlemiştim çok önceden yani kaldım öyle kusamadım bile. Oyunun rezilliğini geçtim oyundaki bazı sesleri hl2'den çalmışlar. Oyun yapmadan önce kendi emekleriyle yapmayı öğrensinler. Yok Türk oyunuymuş yok Türk oyun sektörünün gelişmemesini yok olmasını isteyenler varmış ya bırakın artık bu ayakları destek falan yok olmayınca da böyle akraba evliliğinden olma gibi oyunlar çıkıyor. Başımızda geri kafalı bir devlet olursa hiçbir zaman ilerleyemeyiz bu sektörde.
  • Mount & blade'in grafikleri çok mu iyi? Herkes tarafından seviliyor ama Grafik istiyorsan Crysis oyna :D
  • herşey grafik değildir beyler. bakın mesela Heavy Rain diye bir oyun yapılıyor. tüm dünyada 20 dile çevriliyor içinde Türkçe yok. şimdi bunu alan adam konudan hiçbirşey anlamadan mal gibi oynayacak oyunu. grafikler güzel ama anlamadığın oyunun grafikleri güzel olsa ne olacak. üstelik bu oyun ADVENTURE oyunu. eğer biz kabus 22 yada crysis gibi Türkçe oyunlara destek olmazsak böyle muamele görürüz, konusundan hiçbir şey anlamadığımız oyunların grafiklerine salyalar saçarak bakarsınız. sizin pc de 4-5 yıldan beri gördüğünüz Türkçeyi ps3 te xboxta adam göremiyor. durum bu kadar vahim. Türkçe oyunların kıymetini bilin. Millet mumla arıyorda bulamıyor.
  • Bir oyunu beğenmemek ile "sakın oynamayın çok kötü bir oyun" demek çok farklı şeylerdir.. Bizim ülkemizden çıkmış bir oyun diye kötü eleştiri yapmayalım demiyorum.. Sadece daha dikkatlı olalım eleştirirken..
    Bunun dışında Kabus 22 ve Pusu yu beğenmedim .. Bunun en büyük sebebi ikisinde de birer taklit havası olması ( Resindent Evil , Max Payne ) .. Ama bir Türk oyunu olaraktan Mount&Blade e bayıldığımı söyleyebilirim .. Üstelik Mount&Blade yabancı basında da çok iyi notlar almış ve yabancı oyuncular tarafından da cok sevilmiş bir oyundur.. İstenirse bir şeylerin başarılabileceğinin en güzel örneği ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khán

quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

BAKINIZ CRYSIS

haklısın...

crysis,farcry,cod4 gibi oyunların yapımında birçok TÜRK çalışmıştır...ama ne yazıkki çalışmalarını yurt dışında yapmışlardır...haklılar aslında.seninde dediğin gibi Türkiye'de orjinal oyun alan çok az kişi var...

Birçok Türkmü???

Yapma be hocam.

COD4 ve MW2 de sadece Sami Onur' mu öyle bir isim vardı.

Crysis ve Farcry'dada sadece Yerli Kardeşler. Onlarda Crytek yöneticisi kısmında geçiyo. Diğer geri kalan oyun içi bölümlerde tek bir Türk ismi yok. Ha varsa can çatlasın 1 tanedir. Oda gözümden kaçandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

bayadır alayım alayım diyordum bugüne nasipmiş oyun kabında ve yükleme esnasında harka gözüküyor ilk oyunu açtığımda oh be sonunda adam gibi Türkçe oyun oynacağım diyordum hiç ön yargım olmamasına rağmen oyunu açmamla kapatmam bir oldu

ilk kez bir oyunu yarım saat içinde oynayıp kapattım bu kadar mı iğrenç oyun yapılır arkadaş yurt dışında bundan daha iyi yapılan flash oyunlar gördüm bence beş para etmez bir oyun oynamayanalr hiç zahmet edipte oynamasın zira resimleriyle kendisi bir değil

ben katılmıyorum piyasaya girmeyi hakeden bir oyun. özellikle hikayesi mükemmel.
    yalnız bazı ara videolar "slide" tarzı resimler şekilde olmuş onu beğenmedim açıkcası.
    internet kafede oynamıştım. oynanışıda güzeldi. gerçek zamanlı mekanlara sahipti.

quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

BAKINIZ CRYSIS

böyle düşünce tarzına sahip insanların yarısı türkiyedeki basın yayın sektörlerinden etkilenmiş oluyor.
    neden derseniz ülkemizde kötü bir şey olduğu zaman bütün haber kanallarına çıkıyor "burası türkiye olur böyle" diye haber yapıyorlar.
    insanlarımızda "bizim memleket adam olmaz" gibi bir düşünceye kapılıyor. sonuçta herşeye tek başına hakim olan bir devlet dünyada henüz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 16 Aralık 2009; 8:59:16 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.