Şimdi Ara

Sonunda Verdim Siparişi. Bu gün alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anki mesaj sayıma bakın; işte onların hepsi 1,5 haftada yazıldı Bi bilgisayar alayım dedim bunun için önce buraya geldim. Ama nerden bilecektim burda kafamın daha çok karışacağını

Neyse burdaki süre zarfında çok konu açtım çok yardımlar istedim çok da araştırdım. Ama sonunda gidip sistemi topladım. Kısmetse bu akşam almaya gidiyorum. Listeyi beğeninize sunayım bakalım nasıl olmuş

İntel core 2 duo e4500

Gigabyte ga-p35-ds3L

Kingston 2*1gb 667 mhz

Winfast 7900 gs 256 bit 256 mb ...

Feel Meshcool S901-BB Kasa

Samsung 932b monitör

Samsung 20x sata dvd rw

creative m2600 2.1 hoparlör

Toplam fiyat 1370 ytl + 70 ytl(terbiyesiz bankanın vade farkı)

Nasıl olmuş sizce cooler master yoktu o yüzden almadım. Msi p35 neo f de yoktu. Corsair ram de taze bitti

Özellikle ekran kartını yorulayın arkadaşlar. x1950 lere göre durumu nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maveraa -- 1 Eylül 2007; 10:18:09 >

• güzel iyi günlerde kullan
  • Hayırlı olsun,
    Ekran kartı için en güzel yorumu sen ihtiyacını karşılaması neticesinde yapacaksın, 3Dmark 06 testleri sonuçlarını falan not alır karşılaştırırsın forumlarda, eğer zaten 6000 ve üstü alıyorsan tüm oyunları rahat rahat oynarsın
  • Güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Hayırlı olsun,
    Ekran kartı için en güzel yorumu sen ihtiyacını karşılaması neticesinde yapacaksın, 3Dmark 06 testleri sonuçlarını falan not alır karşılaştırırsın forumlarda, eğer zaten 6000 ve üstü alıyorsan tüm oyunları rahat rahat oynarsın

Sağolun arkadaşlar.

@eozen91

Sağolasın ben bunu deneyen veya bilen arkadaşlardan fikir almak için söylemiştim. Hala akşama kadar dğeiştirme şansım var da o bakımdan. palit 8600 gt sonic+ önerenler var ama bunlar kaç puan alıyor. 128 bit hem bunlar. Ben dx9 un zamanında gözde olan bi kartını şimdi ucuza kapatma peşindeyim

• maveraa

Sistemde güç kaynağı göremedim?
  • Ben neden Gigabyte ga-p35-s3L mainboard'u şeçtiğini anlamadım
    tabiki normalde bu iyi bir mainboard ama bu mainboard'un diğer mainboard'lardan farkı fsb1066mhz olması ama sen cpu'nu e4500seçerek 800mhz'lik bir cpu almış oluyorsun.Bende ya cpu'yu 1066mhz'li seç yada mainboard'u 800mhz seç
    Eğer mainboard'u 800mhz seçersen en az 50-60$ daha ucuza gelir.

Birde Kasayı kesinlikle Feel alma (şahsi fikrimdir)
    Bildiğim kadarıyla bu kasa 400w ama gerçekte ben bunun 400w olduğuna inanmıyorum.550w olanın müdürüme topladım Vista kurarken restart atıyordu.CoolerMaster380W aldık aslanlar gibi çalışıyor.
    Bilgisayarın toplamda ne kadar gücü ihtiyaç duyar bence bunu hesapla benim taktığım sadece ekran kartı 125w kullanıyordu

www.cizgi.com.tr den güç hesaplayabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp_o

Ben neden Gigabyte ga-p35-s3L mainboard'u şeçtiğini anlamadım
    tabiki normalde bu iyi bir mainboard ama bu mainboard'un diğer mainboard'lardan farkı fsb1066mhz olması ama sen cpu'nu e4500seçerek 800mhz'lik bir cpu almış oluyorsun.Bende ya cpu'yu 1066mhz'li seç yada mainboard'u 800mhz seç
    Eğer mainboard'u 800mhz seçersen en az 50-60$ daha ucuza gelir.

Birde Kasayı kesinlikle Feel alma (şahsi fikrimdir)
    Bildiğim kadarıyla bu kasa 400w ama gerçekte ben bunun 400w olduğuna inanmıyorum.550w olanın müdürüme topladım Vista kurarken restart atıyordu.CoolerMaster380W aldık aslanlar gibi çalışıyor.
    Bilgisayarın toplamda ne kadar gücü ihtiyaç duyar bence bunu hesapla benim taktığım sadece ekran kartı 125w kullanıyordu

www.cizgi.com.tr den güç hesaplayabilirsin

Ya bu da 550watt ama gerçekte 400 watt cooler master centurion 534 var 430 watt ama bulamadım kalmamış hiçbiyerde. Eğer bulabileceğim yer biliyorsanız söyleyin. İstanbul anadolu yakasındayım. Eksenden topladım sistemi bu forumun Oc bölümüne takılan bi eleman vardı bu kasayı o tavsiye etti. Başka kasa tavsiyenşz var mı peki arkadaşlar?

• Tavsiye pek yerinde olmamış.

Inventus'tan (kadıköy'de)

Asus TA serisi kasa artı FSP BlueStorm II alabilirsin. (Paket olarak satılıyor)
  • kasa dışındakiler iyi galiba

Ekran kartında hala kararsızım
  • Evet kasanı değiştirmen bence doğru karar ama
    işlemci + mainboard bunlardan birinide değiştirmen lazım
    Bütçen varsa işlemciyi 1066mhz olan bir model alman iyi olur yoksa mainboard'unu 800mhz bir modelle değiştir cebine ortalama 100ytl kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Tavsiye pek yerinde olmamış.

Inventus'tan (kadıköy'de)

Asus TA serisi kasa artı FSP BlueStorm II alabilirsin. (Paket olarak satılıyor)

+1

bende Inventus'tan bu şekilde aldım şu an kullanmakta ve çokda memnun oldugum sistemin kasa ve PSu sunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 31 Ağustos 2007; 15:39:07 >
  • Öyle veya böyle aldım arkadaşlar. Hayırlısı olsun. Baktım psu iyi değil bi de onun için para toplarız

Ayrıca anakartım ga-p35-ds3L miş yanlış yazmıştım yukarıda.
  • hocam amd alıyodun hayırdır?neyse hayırlı olsun.guzel olmus.x1950pro ile karsılastırırsak aa af kıyaslaması olmazsa bi fark yok.ama iste aa af fark ı cıddı bir fark.nvidia kartları aa af acınca vahiy gelmis gibi donup kalıyorlar...bi quake4 ultra high detail testi yayınlarsan seviniriz.7900gs testi pek yok ortada:)
  • hayırlı olsun güle güle kullan. genel olarak iyi gibi ama kasa hakkında bir fikrim yok
  • ekran kartını 8600gt alsan bence daha iyi olur malum d x 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alaris

hocam amd alıyodun hayırdır?neyse hayırlı olsun.guzel olmus.x1950pro ile karsılastırırsak aa af kıyaslaması olmazsa bi fark yok.ama iste aa af fark ı cıddı bir fark.nvidia kartları aa af acınca vahiy gelmis gibi donup kalıyorlar...bi quake4 ultra high detail testi yayınlarsan seviniriz.7900gs testi pek yok ortada:)

Hocam sağolasın, bilgisayarı toplamaya gittiğimde bile önce amd topladım. Son anda vazgeçtim Eksenin çalışanlarından bu forumda da yazan biri defaultta amd 5200 iyi ama hafif bi oc ile intel tokatlar diyince intel seçmiş bulundum Gerçi hala oc yapmadım ben yazılımcıyım ne işim var oc ile falan.

Neyse quake4 bende yok ama sınırsız internetim de var artık bulur indiririm icabında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.