Şimdi Ara

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
2
Favori
26.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bu videoyu buradan paylaşmak üzere rack aldığım zaman kaydetmişim ama sonra unutmuşum. Bu sabah telefonumun yedeklerini alırken farkettim.
    Aynı zamanda youtube aracılığıyla da paylaştığım ilk video benim için
    Accuphase and Sonus Faber Liuto performance by HTC:http://youtu.be/Xl3RC33ONqM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venere modelini beğenmedim alt frekanslarda kabin sesi yoğun hoparlör içi izolasyondan olsa gerek

• Delerıum kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesinin önemi bu durumda anlaşılmış oluyor değil mi.
    Benim de dinlemediğim tek Sonus faber modeli sanırım. Dinlemediğim de iyi olmuş belki de. Sonus faberlere olan sevgim azalırdı belki

• Aynen Atilla abi

Sırf rekabet adına böyle markaların üretimi ve kalite anlayışının Çin'e kaymasına üzülüyorum

Sadece bu model böyle dipnot olarak geçeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Sanırım bu videoyu buradan paylaşmak üzere rack aldığım zaman kaydetmişim ama sonra unutmuşum. Bu sabah telefonumun yedeklerini alırken farkettim.
    Aynı zamanda youtube aracılığıyla da paylaştığım ilk video benim için
    Accuphase and Sonus Faber Liuto performance by HTC:http://youtu.be/Xl3RC33ONqM

Sistemi görmeye gelemediö bu vesile ile görmüş oldum, harika.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün biraz projeksiyon perdesine kafa yordum. Bende bir fixed frame alacağım. Ölçü ne olmalı konusunda kararsız kaldım. Şu an duvara yansıtıyorum, ölçtüm duvara yansıyan ölçü 250x140 cm. Blu ray ile oluşan ölçü 250x105 cm oldu. Perde ölçüsü ne olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: archer75

Bugün biraz projeksiyon perdesine kafa yordum. Bende bir fixed frame alacağım. Ölçü ne olmalı konusunda kararsız kaldım. Şu an duvara yansıtıyorum, ölçtüm duvara yansıyan ölçü 250x140 cm. Blu ray ile oluşan ölçü 250x105 cm oldu. Perde ölçüsü ne olmalı?

Astramastra arkadas takı al ustat o paraya çok iyi getcekten

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Bugün biraz projeksiyon perdesine kafa yordum. Bende bir fixed frame alacağım. Ölçü ne olmalı konusunda kararsız kaldım. Şu an duvara yansıtıyorum, ölçtüm duvara yansıyan ölçü 250x140 cm. Blu ray ile oluşan ölçü 250x105 cm oldu. Perde ölçüsü ne olmalı?

Ölçüsü büyük yoksa kaçmaz

• quote:

quote:

quote:

Yer ise sıkıntı sizi anlarım ama yerden değilde keyfi ise Olcu inanın bir sure sonra küçücük kalıyor o ilk Olcu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yer ise sıkıntı sizi anlarım ama yerden değilde keyfi ise Olcu inanın bir sure sonra küçücük kalıyor o ilk Olcu

Haklısınız ama yer sıkıntısı var

• Poster güzel olmuş.
    Sitesinden satış da yapıyor. Fiyatları biraz fazla geldi bana

• Kurban Bayramı tüm forumdaşlara mübarek olsun. Mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

• Dün yerleşimde bir takım değişiklikler yaptım.
    Center için mevcut rackimin hoparlör standlarından alarak subwoofer üzerindeki eziyetinden kurtardım
    ve modüler yapıdaki hifiracks sehpamı iki ayrı parça şeklinde kullanmak üzere ortaya yerleştirdim.
    Yaklaşık 3,5 satimi alan tüm cihazları sökme temizleme ve yeni yerlerine yerleştirip tekrar bağlantıları yapma işi sürdü. Maç saati gelip çattığı için (FB BJK yi epeyce hırpalayıp 0-2 yendi bu arada )
    kablo düzeni ve görsel bir takım düzenlemeler hafta içine kaldı.
    Önce yeni düzene geçmeden önceki son halini bir hatırlatayım, sonra da yeni düzenin bir kaç resmini paylaşayım.
    Sol taraftaki 20 cm.lik girinti olan duvara raf sistemi düşünüyorum bakalım gönlüme göre bulursam monte edeceğim , CD ve Bluraylerin bir kısmını buraya yerleştireceğim raflarda bulundurmak istiyorum.
    Bizim için işin zor kısmı hem sinema sistemi hem müzik sistemi hem de TV sisteminin bir arada kullanmak zorunda oluşumuz ve bunun yarattığı kablo ve cihaz karmaşasında etkin bir düzen oturtabilmek ve tabii bunu evin ortak yaşam alanında gerçekleştirebilmek malesef

• aticus3 kullanıcısına yanıt
    Center 'ı sub dan kurtarman iyi olmuş Atilla, sadece bu değişiklik sırasında eski düzen cihazlar kenarda durup sub'ı frontla center arasına koyup denedin mi merak ettim.
  • Atilla abi yeni yerleşimin oldukça düzgün ve toplu olmuş eskiye nazaran center ile ayırmışsın stereo ve sinemayı sub keskin nişancı gibi o ara bölmeye itmişsin
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Ustat çok hos

• Ve aticus3 bütün bunları yaparken, Teknika da onun 3'lü koltuğunda oturup seyretti. Elimi sürmedim. Hiç onu bahsetmemişsin!
  • Teşekkürler arkadaşlar,
    kablolarıda derleyip toplarsam umarım daha iyi olacak.
    Sehpalar gerçekten çok işe yarıyor bu modüler yapısı ile lego gibi oynayabiliyorsun.
    Değişik ayak boyları arasında da fiyat farkı olmadan geçiş yapabiliyorsun. Belki farkettiniz sağ taraftaki sehpanın birinin ayakları daha kısa.
    Extremden bendeki 10 cm.lik ayağı verip oraya da 20 cm.lik alınca iki sehpa arasındaki yükseklik farkı da eşitlenecek. Umarım stoklarında vardır

Serdar o şekilde denemedim. 4 hoparlöründe ortada yan yana durmasını istemediğim için elektronikleri ortaya alıp subwoofarı kenara çektim.
    Aslında böyle yapmamın başka ve en önemli sebei de hoparlör kablosu temin etmekteki güçlük. Elektronikler soldayken en sağdaki frontun hoparlö kablosunun uzunluğu en az 4,5-5. olmak durumunda kalıyordu. Bu da bana toplamda 10 m. lik hoparlör kablosu ihtiyacı doğuruyordu. Bırakın almayı denemek amaçlı bile bu metrajda kablo bulamıyordum. Sadece Nordostun Heimdal modelini buldum 4,5 m. lik onu denedim yaz döneminde buradan da paylaşmıştım. Benim sisteme çok da elzem bir kablo olarak göremedim. Detaylar arttı ama kulak tırmaladı benim sistemde. Bakır ağırlıklı kablo denemeye çalışacağım bundan sonraki dönemde.
    Ama işte denemek için hoparlör kabloları genelde 2-3 m. aralığında oluyor. Hoparlör kablosu maliyeti ve temin edilebilirliğini sağlamak adınada böyle bir yerleşime gittim aslında. Nasılsa subwoofer kablo yeterince uzundu bunu da düşünerek hareket ettim. Tabiii bazı ara bağlantı kablolarında metraj uzunluğu ve bzaılarında da kısalıklar oluştu bu yerleşimde. Örneğin Onkyo ile Accuphase amfi arasında kullandığım bağlantı kablosu yetişmedi. Şimdilik ucuz bir ara bağlantı kablosunu bağladım. En az 2,5 metrelik de bir ara bağlantı kablosuna ihtiyacım var iki amfi arasında kullanmak üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Ve aticus3 bütün bunları yaparken, Teknika da onun 3'lü koltuğunda oturup seyretti. Elimi sürmedim. Hiç onu bahsetmemişsin!

Hiç elini sürmediğin için bahsetmeyi unutmuşumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Ve aticus3 bütün bunları yaparken, Teknika da onun 3'lü koltuğunda oturup seyretti. Elimi sürmedim. Hiç onu bahsetmemişsin!

Hiç elini sürmediğin için bahsetmeyi unutmuşumdur

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.