Şimdi Ara

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
2
Favori
26.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sn. Aticus temiz ve derli toplu olmuş. Ortak alanlarda kullanılan sistemlerde pek mümkün olmuyor ama, keşke hoparlörler arasındaki elektronikleri bir başka yerde toplamak mümkün olsa, center yukarı asılabilse, sonic olarak alacağınız verime şaşırırdınız. Ama dediğim gibi ortak alanlarda her düzenleme mümkün olmuyor. Ortak alanlarda kalmasında da bence fayda var. Çoluğu/çocuğu olan kişi imkan dahi olsa ayrı bir yerde dinlemeyi/seyretmeyi tercih etmez.
  • Teşekkrüler
    evet haklısınız aslında bu duvarı yaptırırken (duvarda alçıpan var, alçıpan arkasında taş yünü kullandım) centerı yukarı monte etmek gibi bir fikir geçti. Hatta iki tane de küçük uygun yapıda bir fronthigh alıp onlarıda perdenin iki yanına üste monte edeyim vs. diye de düşündüm.
    Ama hem o dönemde benim usta açısından şansızlığım hem de basiretimin bağlanması ile alçıpan yapım aşamasında gerekli kablo ve montaj işini yapamadım.
    Bir başka sefere bu alçıpan duvarda yenileme/boyama vs. işine giriştiğim zaman hem o yukarda görünen daha önceki store perdemi sökececeğim (şimdi sökemiyorum zira montaj yerleri ortaya çıkacak ve alçı,macun boya işi tekrar bana çıkaracak diye ellemiyorum). hem de alçıpan arkasından uygun kablolar geçirerek center ve fronthigh hoparlörler için hazır hale getireceğim diye umuyorum.
    Yaşam alanından stereo sistemi değil ama sinema sistemini ayırmak isterdim ayrıca. Sinema daha özel odaklanma ve ortam istiyor.
    Ona uygun akustik düzenleme ve sesi dışarıya kaçırmayacak izolasyon uygulamaları ile dah etkin bir sinema seyri ortamı yaratılabilir diye düşünüyorum.

• fiyat süper
    performansı nasıl acaba

Atilla Entegre Ampli
    23.855,07 TL .
    Ürün Kodu: ABCDLNU4

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

fiyat süper
    performansı nasıl acaba

Atilla Entegre Ampli
    23.855,07 TL .

Ne o ? Bir arayış mı var yok sa ?

• yok ismi ilgimi çekti sadece.
    ama dinlemek ve görmekte isterim tabiii
    sesiniz soluğunuz çıkmıyor Sertaç bey.
    siz de ne var ne yok
  • Herşey o dinleme ve görme ile başlıyor. Biz Anadolu gurubu olarak kendi yakamızda ufak tefek takılıyoruz, yeni bir şey yok.
  • Ufak tefek taklıyorsunuz ama..aranızda..
    Avrupa yakası olarak hala organizasyon bekliyoruz
  • Benim birşeyden haberim yok yalnız

Ben en son Sinan abiyi gördüm bizde PJ ayarladık sonra birde aktivizyonda görüştük o kadar

Atilla abi ben o cihazı gördüm Usher Cp-8571 ile bağlı idi sanırım ama bir türlü dinleyemedim görmeni tavsiye etmem ama hele birde senin gözünden bakarsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 22 Kasım 2014; 15:23:08 >
  • Bu arada yeni cihazlardan bahsetmişken Classe Audio da 2 yeni bombayı piyasaya çıkarmış amfiler Class E sınıfı ama oldukça övgü dolu sözler almış ilk izlenimlerde fiyatlar amerika fiyatı haliyle bizim ülkemizde ne kadar olur muamma :)

Classe Sigma SSP - 5.000 USD

Classe Sigma AMP5 -5.000 USD

SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN SONUS FABER lerin ACCUPHASE lerle BULUŞTUKLARI AN

• Bu arada hafta sonu yerleşimimde ufak tefek düzenlemeler yaptım. Benim güç kabloları AQ NRG10 lar kısa kalıyor. Metrajları 1.8 m. 2metre üzerinde güç kablolarına ihyiacım olacak

Audioquest NRG10 1.8m. lik iki adet güç kablomu satışa çıkardım. Buradan da haber vereyim. Düşünenler PM lütfen.
  • quote:

fiyat süper
    performansı nasıl acaba

Atilla Entegre Ampli
    23.855,07 TL .

Performansta süper. Sizin hoparlörlerinizi oldukça iyi sürecektir.

• kısmet bu işler
    sıfırına bütçemiz yetmez ama.
    bir zaman gelir accuphaseden sıkılırız
    kaşıntı tutar olur da iyi bir ikinci el düşer alır deneriz o zaman.
    bu seviyedeki cihazlara kendimce sıfır olarak alıp edinmeyi düşünemem
    ara ara accuphase yerine neler alabilirim diye liste yaparım kafamda. Bu modeli de yazdık bu listemize
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

fiyat süper
    performansı nasıl acaba

Atilla Entegre Ampli
    23.855,07 TL .

Performansı konusunda hiç aynı fikirde degilim. Özellikle Adnanla da test cd lerimizle karşılaştırdık. Bariz bir şekilde bazı detaylar yutuluyordu seste. Ayrıca Usher B20 lerle de denediğimizde aynı kanıya vardık. O paralara çok daha verimli cihazlar alınabilir. Kaldı ki tower modellerini bile biz beğenmedik. Bir kaç kolona da bağladık. O paralara istisnasız Mcintosh düşünürüm şahsen ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 24 Kasım 2014; 17:53:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok guldum ya
    Bu firmanın beğenmediğiniz ne varsa talibim

Aksini yazsam kedi ciğer olacak. Valla

• Kesinlikle öyle yapabilirsin sen. Bence büyük de hata edersin.

Mesela Ege'nin sistemini ben kurdum. Usher B20 lerle. Adnan Tiryaki ve ben ampliyi beğenmedik. Ayrıca Mbl e bağlı olarak maslakta da dinledik. Aynı şekilde Sonuslarla da beğenmedim. Sadece ben degil. Dediğim gibi Adnan da beğenmedi. Adnanda da Mcintosh dahil 20 ye yakın ampli ve 6 takım kolon var. Kendisi cihaz koleksiyoneri. Beğenmeme nedenlerini de yukarıda yazdım. Senin bu işi bilip bilmediğim konusunda yorum yapmam! Ama ben o kadar paraya kesinlikle o ürünü almam çok daha iyi alternatifler var çünkü. Farazi 5000 daha verir Ma7000 alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 24 Kasım 2014; 18:23:46 >
  • Bu arada ben gülmüyorum

• Allah hepimizi güldürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

fiyat süper
    performansı nasıl acaba

Atilla Entegre Ampli
    23.855,07 TL .

Performansı konusunda hiç aynı fikirde degilim. Özellikle Adnanla da test cd lerimizle karşılaştırdık. Bariz bir şekilde bazı detaylar yutuluyordu seste. Ayrıca Usher B20 lerle de denediğimizde aynı kanıya vardık. O paralara çok daha verimli cihazlar alınabilir. Kaldı ki tower modellerini bile biz beğenmedik. Bir kaç kolona da bağladık. O paralara istisnasız Mcintosh düşünürüm şahsen ben.

Gryphon Usher a on gömlek fazla gelir. Mcintosh hi-fi dır, Gryphon high end.

Gryphon da analitikten, çok fazla detaydan şikayet edilse zevkler/renkler denirde, detay yutuyorda dinletiyi yapanda, yada sistemin devamında eksiklik vardır. Siz Adnan Bey le birlikte bu dinletileri bir daha yapın mümkünse, sistemleri bir daha gözden geçirin.

• Bu dediklerine tek kombinasyonla dinlesem belki inanabilirdim. Ama farklı mekan ve zamanlarda ve üstelik de farklı kombinasyonlarda dinlediğim için, kesinlikle katılmıyorum. Katılmam da.

Usher konusuna da katılmıyorum.

Mcintosh'a hiç katılmıyorum. Zaten katılmam da mümkün değil!

Mcintosh kuruluş 1949 Hi-End
    Gryphone kuruluş 1986 Consumer.

Vikipedi'den bile baksan hangisinin ne olduğunu anlarsın zaten.

Mcintosh'un tırnağı ile olamaz. Mcintos'un MC240'ı bile 20-30.000 dolarlık çoook Hi-End diye bilinen cihazı döver. Böyle komik heveslere kapılmayın hemen. Öyle üstüne Hi-End yazıp çok fiyat yazmayla Hi-End olmuyor bu işler. Daha önce defalarca söyledim bunu.

Dünya Japonlara hayran. Ama git Japon Audiophile'lerin % 80'inde Mcintosh kullanılır. Diğerinin esamesi okunmaz. Ayrıca Amerikan Sound'unun yerini hiç biri de tutmaz. Hadi kendine macera arıyorsun da bari başkalarını maceraya sokma.

Neyse bu konuları tartışmayalım. Ayrı kulvarları tersten görüyoruz.

Japonya'nın en önemli Audiophile'i bile bir röportajında " Bu hobi de, bir Mcintosh sahibi olmak, ayrıcalık ve prestij sahibi olmak demektir! " sözü bile konuyu zaten anlatıyor.

• teknika kullanıcısına yanıt
    Usta bu lafları söyleyen jeponlar hic hi end Münih e gitmemiş emin ol gecen sene bu sene bir gitseydin gorseydin de mc hifi bile olamayacağını anlardin

2015 te aynı salonda aynı hol de Ler bu sene bi gor derim hadi olmadı Zürih te de yapılıyor küçük çaplı onu bi gor. Anlarsın mc den de o cin malı hop re zerre kadar ilgi yok koca fuarda

Fanatik olmaya gerek yok parası ile satılan ürünler hepsi beraber gidelim bu sene ki ne

Birde

Japonya'nın en önemli Audiophile'i bile bir röportajında " Bu hobi de, bir Mcintosh sahibi olmak, ayrıcalık ve prestij sahibi olmak demektir! " sözü bile konuyu zaten anlatıyor.

Bu lafı söyleyen adam uc kuruş parası yok mu alsın koysun eve bi tane mc amp ayrıcalık ve prestij sahibi olsun

Bu yazılar cidden komik geliyor aletler le prestij mı olur ya

Cebinde var sa USD Euro gerisi bos mc mis focal mis Jadis mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 25 Kasım 2014; 0:08:50 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.