Şimdi Ara

SONY 1920X1080 özelliği olan laptopta en fazla 1366x768 seçebiliyorum.(RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Sony Vaio SVE1512Y1ESI model laptopa sahibim.Notebookcheck'te baktığımda çözünürlük 1920x1080 gözüküyor ama bende seçenekler arasında en fazla 1366x768 var.32 bit ekran kartı driveri kurulu diye düşünüyorum ama 64 bitini bulmaya çalıştığımda hep amd catalyst control center 64 bit setupu karşıma geliyor.Birde mevcut driveri kaldırınca otomatik olarak kendisi yüklüyor.Resimler ve notebookcheck linki altta.Lütfen yardım edin şu full hdye geçiyim.Şimdiden teşekkürler.

http://www.notebookcheck.com/Sony-Vaio-SVE1512Y1E.95061.0.html

• Opsiyonludur büyük ihtimalle sizde hd olan ekran var 1366x768 üzerini leptopta göremezsiniz harici fhd ekrana bağlamanız gerekir.Birçok yerli sitede bu modele rastlamak mümkün türkiye'de satılan bu çözünürlülükte yani herhangi bir anormallik yok
  • aynen yurtdışında full hd ekran ekletme gibi opsiyonlar olabiliyor.
  • ekran kartı destekliyordur ama monitörünüz desteklemiyordur. onun için göremiyorsunuz.
  • cihazın görüntü çıkışı 1080 px sadece. hdmi vs. kullanımı için. normal monitör boyutları 768 px tir. keşke sony nin kendi sitesinden baksaydınız.

http://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-specs/SVE1512Y1E/list -kodunun sonundaki w, b, si, s, be gibi şeyler cihazınızın rengi içindir bu arada aramalarda katmayabilirsiniz sorguya-
  • Bendede Aynısı Var Dahili Ekranda Bir Türlü Yapamadım Ama Harici Ekranda Full Hd Denedim Hatta Mönitorum 4k Desteklediği İçin Özel Ayar Oluşturup 4k Bile Denedim Ama Laptopa Yapamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.