Şimdi Ara

SONY 40EX500 Mü? PHİLİPS 40PFL5605H Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY 40EX500 Mü? PHİLİPS 40PFL5605H Mı? Arada kaldım arkadaşlar yardım lütfen mağzalarda incelemelerde bulundum,forumlarda araştırma yaptım budur diyemiyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• bunlar aynı segment tvler özellik olarak çok farklı değiller git bunu al deyemem ama bir tavsiye istersen bir kaç hafta önce çıkan philipssin yeni 5000 serisi olan 5805 i 5605 e tercih etmen olur çünkü artı olarak ambilight özelliği mevcut ve fiyatı 5605 le yaklaşık aynı ama yine sen bunları bir mağazada karşılaştır ve hangisi senin amacına uyuyor ona göre karar ver.
  • Çok teşekkür ederim bunu değerlendireceğim,inceleyim tekrar paylaşırım.
  • Dün mağzada inceleme şansım oldu 40ex500 ile 40pfl5605 yan yana duruyordu onların yanında da TX L42S20 PANASONİC vardı her üçüne de baktım yandan açılı baktığımda PANASONIC görüntüde en ufak bozulma,yansıma yapmıyor şimdi işte kafamda acaba PANASONİC IPS mi alsam diyorum TX L42S20 mi alsam TX L42GW20 mi aralarında yaklaşık 500TL fark var birinde dahili HD Reseıver ve HDD kayıt var diye biliyorum başka fark var mı bilmiyorum PANASONIC grubu arkadaşlar tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum ( andy1 ) arkadaşım senin de tavsiyelerini bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.