Bildirim
Sony 46HX720
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tv'nizde dlna özelliği varsa Mezzmo isimli programı kullanmanızı öneririm.Program sayesinde mezzmo kitaplığına attığınız mkv dosyalarını,ev ağı üzerinden izleyebilirsiniz.Yalnız program sony tvlerde altyazı desteklemiyor. -
tesekkur ederim, yalniz bana detayli olarak aciklayabilir misin? Ewet tvde Dlna destegi war, fakat simdi ben bu programi indirdim ama usbden nasil izlicem, usbnin icine mi aticam programi sonra, zaten ew agini da tam kuramadim, kafam karisti iyice :) -
Öncelikle tv menüsünden ev ağınızı kurun(eğer kurulu değilse).Daha sonra ağa bağlı olan bilgisayarınıza mezzmo programını kurun.Programı kurduktan sonra, izlemek istediğiniz filmi mezzmo programına girerek(add to library>add files) mezzmo library'e ekleyin.Daha sonra tv'nizin menüsünden medya>videolar>mezzmo adımlarını izleyerek filminizi izleyebilirsiniz.Yani tv'ye herhangi bir usb cihazı bağlamanıza gerek yok.Filmi doğrudan pc'nizin hard disk'i üzerinden izleyeceksiniz.Takıdığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X