Şimdi Ara

Sony 46W905 - Samsung 46F8000 sizce hangisi tercih edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony 46W905 3.999 tl-
    Samsung 46F8000 3.699 tl

siz hangisini alirdiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 46W905 kullanıyorum çok memnunum.
  • Usp ile film izleme performansi nasil. Birde cep telefonundan baglanti ile film izlenebiliyormu

• 55w905 kullanıyorum, 2013 model lcd tv lerin tartışmasız en iyisi.
    usb den her şeyi oynatıyor ama ben bu tür durumlar için farklı ürünler kullandığım için beni çok ilgilendirmiyor.
    bence şu unutulmamalı tv diğer özellikleri için alınmaz, görüntü kalitesi için alınır. görüntü rezil olduktan sonra
    internete bağlansa ne, mkv oynatsa ne, telefona bağlansa ne
  • Thnks

• Sony ile samsung asla kıyaslanmaz tv'lerde. Sony Hx920 kullanıyorum tv için söyleyecek pek birşey yok sanırım.
  • Sony 905 de kapali kutusu Yok gibi malesef :( 4000 tlde teshirine verilmez heralde

• Teknosaydi gecen c.tesi elmzde kapali kutusu var dedi ama 4500 tl dedi.yanindaki sony center 4000 dedi.kapali kutu vardedi fakat sonycentera guvenemedim

• teknosada kapalı kutu yok. sony centerlarda bulabilirsin. 55w905 arama hiç kapalı kutu yok.
  • benim çocuklara sordum teknosada, kapalı kutu kalmamış.
    teşhirlerede o para verilirmi bilmem.
  • Geçen sene media markt'tan teşhir ürünü Hx920 aldım 1 senedir kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Ayrıca 5500tl civarı iken 3700'e aldım.2-3 aylık cihazdı. Teşhir alırken iyi kontrol edin ve media markt'ta özellikle sıkı pazarlık yapın fiyatı ciddi oranda düşürüyorlar.
  • 46w905
    veya stw60
  • Şayet kapalı kutu bulabilirseniz tabiki Sony. 2013 samsungF8000 de epey sorunlarını okumuştum yazılım ile düzeldimi şu an bilğim yok fakat tasarımı Sonyden güzel F8000 malesef sadece tasarım yetmiyor bu yüzden Sony

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.