Şimdi Ara

Sony 46x3500 alacağım öneri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Planladım 46x3500'ü taksitle almaya karar verdim, su an ki fiyatı acaba normalmi? bir 10 gun sonra fiyat dusermi euro2008'den dolayı acaba? Lütfen daha öncede bu olayı yaşamıs deneyimli arkadaşlardan öneri bekliyorum.
    Maximum kartıma 12 taksit ile 7600 ytl fiyat aldım sony bayisinden. Ve yarın almayı düşünüyorum. yorumlarınızı değerlendireceğim arkadaşlar şimdidn teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denemecibasi -- 20 Mayıs 2008; 20:41:19 >

• iki aydır ben de takip ediyorum. bulunduğum yerdeki sony bayisinden yarısı peşin kalanı iki taksit 7300 ytl fiyat aldım. Fiyat kırmıyor hiçbir bayi anlaşılan.fiyat düşüp düşmeyeceğini ben de merak ediyorum.
  • Düşmesinler bakalım 4000 geliyor ne yapacaklar bakalım o ürünleri
  • Bence Euro 2008'den sonra yada sonlarına doğru fiyatlarda inme bekleyebilirsiniz. Özellikle Sony gibi fiyat konusunda katı olan bir markada. Çünkü hem satışlarda azlma, hem de 4000 serisinin gelmesi 3500 fiyatlarını aşağı çekecektir diye düşünüyorum.
  • bakırköy capacity de 40x3500 4400 ytl gibi bir fiyatı vardı bana bir çok mail geldi mağaza soyn bayisi vede tel nolarını bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.