Şimdi Ara

Sony 46x3500 Lcd Tv - Yakında Önemli İndirim Olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • media markt, teknosa ve ist. bilişim, tarzı bütün internet ve sonyeurasia bayilerini gezdim araştırdım.avrupa kupasından önce çok büyük bi indirime gidilecek x serisinde cunku 52w3500 ü aynı fiyata almayı tercih ediyor şuanda herkez(tabi dogru yanlış tartışılır w serisini almak) onuç olarak eğer x serisini düşünüyorsanız cok az daha sabredin.samsung f serisi 46 inc de özellikle,sorun cıkardıgı için fiyatı yarı yarıya inmişti ama sonylerde böyle bişey söz konusu hiç olmadı ama fiyat politikası sanki biraz yanlış sonyeurasia nın uyguladığı.şuanda piyasa 7.500ytl ye satılıyor,ist.bilişimde 6.600ytl....5500-6000ytl gibi bir fiyata düşeceğini bazı çalışanların agzından aldım,araştırmalarım devam ediyor.ucuzladıgı anda buraya yazmayı düşünüorum,benden hızlı olanlar olmazsa:D

Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben de bekliyorum. mayıs olsun bir hele...
  • bende kampanyayı bekliyorum euro 2008 öncesi fiyat indirimine gideceklerdir bütün firmalar.
  • evet yavaş yavaş indirimler başlıyor galiba..peşin fiyatı 5.975ytl olmuş durumda şuanda

http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=YQd6IRRPV5k%3d&ProductID=msKWmYzQfcg%3d#

NOt:ist bilişimdede 6.400 e düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurba72 -- 1 Mayıs 2008; 19:19:18 >
  • arkadaşlar mavide süper kampanya yapmışlar 5299 YTL yazıyor alacaklar kaçırmasın derim
  • arkadaşım,
    maviye baktım bu modeli bulamadım, link verebilir misin?
  • banada mail geldi maviden.5299 ytl hafta sonu için 46X3500 modeli. süper fiyat
  • link verebilirmisin?
    quote:

Orjinalden alıntı: twistys

banada mail geldi maviden.5299 ytl hafta sonu için 46X3500 modeli. süper fiyat
  • mavi bilgisayarda yarın ve pazar günü olacak bu fiyat..

Sony 46x3500 Lcd Tv - Yakında Önemli İndirim Olabilir
  • mavinin mallarında bazen distribütör garantisi olmuyor dikkat etmek lazım geçen haftaki samsung f86 böyleydi mesela
  • bu fiyata bırakında olmasın arada 2.5 milyar oynuyor neredeyse yenilir yutulur cinsten değil eğer istanbul bilişim gibi bayi garantisi verebiliyorlarsa süper bence
  • sony bayileri de aynı şekilde indirime gitmiş midir? yeni fiyat alan var mı?
  • ben bayilerde bu tip bir indirim olacağını sanmıyorum. geçen gün doğubanktan aldığını söyleyen bir arkadaş da 6400YTL gibi bir fiyat yazmıştıı. mavi, bu fiyatı uygulamasına rağmen acaba kaç kişi alabilecek bu üründen (piyango misali) bilemiyorum. ama bu fiyata bu tv alınır, hatta 46 olarak başka bir şey alınmaz. niyeti olanların sabah erkenden damlaması lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: h2001

sony bayileri de aynı şekilde indirime gitmiş midir? yeni fiyat alan var mı?
  • bu yapılan indirim ile 5300 ytl ye geliyor peki bu d3500 dü sanıırm 2300 ytl ye bulunuyor 40 inc olanı sizce bu arada ki 3 bin ytl ye değermi indirim var tamam ama genede 3bin ytl fark var gerçi boyutları farklı ama bize 40 inc lazım zaten...

siz ne diyorsunuz x3500 le d3500 arasında
  • x3500 ile d3500 arasında fark var tabii baya gerek sd yayın açısından gerek görüntü kalitesi açısından.d3500 güzel alet ama x3500ün yanına yaklaşamaz x3500 dünyanın en iyi lcdsi şu anda daha iyisi çıkana dek
  • kıyaslanamaz bence x ile d...elma armut olur...sadece sd yayını izliceksen d al.ps,dvd,blueray...vs dediğin an d cok basit kaçar.
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

bu yapılan indirim ile 5300 ytl ye geliyor peki bu d3500 dü sanıırm 2300 ytl ye bulunuyor 40 inc olanı sizce bu arada ki 3 bin ytl ye değermi indirim var tamam ama genede 3bin ytl fark var gerçi boyutları farklı ama bize 40 inc lazım zaten...

siz ne diyorsunuz x3500 le d3500 arasında
  • Bu mavi bilgisayar internet üzerinden satış yapıyor mu acaba???
  • Vallahi D3500 ile x3500 arasında dağlar kadar fark var ama şahsen ben 3000 ytl fazla veremem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.