Şimdi Ara

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
7
Favori
45.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EliteMaka

Sony xe9005 ile Sony X900E aynı ürün mü ?

evet
  • 55XE9005 her yerde 5800 tl ye inmişse

Toplu alımda 5000 tl ye indirebiliriz
  • Bende bugün mail attım bana gelen cevapta şöyle şu an elimde kesin bir bilgi olmadıgından size kesin bir tarih veremiyorum.... yazıyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55xe9005 5000₺ ye gelirse bende varım.

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    5000 TL ye ayarlanabilirse ben kesin alıcıyım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cain

55xe9005 5000₺ ye gelirse bende varım.

sony bayileriyle konuşmak lazım
  • 5000e 55xe9005 varsa hemen bu hafta sonu alayım.

49 inch için bekleyemeceğim gibi görünüyor
  • 49 bekleyenler,boşuna bekleme yapmayın
    Şaka bir yana 49 un gelmemesi kesinleşti mi şimdi? Bende buradaki bazı arkadaşlarla aynı fikirdeyim boyut konusunda.fiyatından ziyade 55 çok büyük.49 tam idealdi benim için.Çokta güzel panel.Bunun muadilini de bulamayız ki.Naapıcaz şimdi??
  • Yeni seri(2018 modeller) ne zaman çıkıyor bilen var mı? Eğer Ekim gibi çıkacaksa yeni seri de bir ümit beklenebilir.

• 49" için istanbulbilişim olayı da patladı mı şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

Yeni seri(2018 modeller) ne zaman çıkıyor bilen var mı? Eğer Ekim gibi çıkacaksa yeni seri de bir ümit beklenebilir.

Tv de yeni seriler genelde Mayıs ayı gibi gelir.

• 49 bile büyük bana hadi sony kalitesi dedim idare ederim ama 55 çok çok büyük sadece oyun ve pc de kullanıcam , pc monitörleride leş gibi görüntü kalitesi sunuyor ips panelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

şu tv gelsin tv yayın görüntüsünü eklerim bir de 8 bit panelin tv yayınını eklerim (4k görüntü göstermeyeceğim)

yok bu eski tv yok yeni tv hikayesini anlatma

Sakin ol aslan. Bu televizyonun zaten kendisi çok iyi, tv alacak olsam bunu alırım. Ama ben ne anlatıyorum? Senin önceden yorum yaptığın arkadaşın dediğini destekliyorum ben kaynaktan gelen görüntü 8 bit olduktan sonra tv 10 bit olsa ne yazar onu diyorum fakat anlamıyorsun. Senin göreceğin 16 milyon renk olacak. Günümüzde 10 bit tv yayını zaten yok. Yeni 4k blu-ray diskler destekliyor fakat playerin 10 bit çözmesi lazım. Oyunlarda bir elin parmaklarını geçmiyor true hdr destekli olanlar, emulated hdr 8 bitten pek farkı yok zaten. Netflix derseniz 10 bit destekli 13 tane içerik var sadece.

• o kadar dedim alın 55 diye dinlemediniz, satıcı 100 lira zam yapmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

o kadar dedim alın 55 diye dinlemediniz, satıcı 100 lira zam yapmıs

harbiden de zam yapmış. Burayı mı takip ediyor ne yapır anlamadım ki!?

Eğer takip ediyorsa buradan söyleyelim; kaç kişi alacak bekliyor, yap bize bir iyilik indir 5500'e dükkanı yıkarız valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

49 bile büyük bana hadi sony kalitesi dedim idare ederim ama 55 çok çok büyük sadece oyun ve pc de kullanıcam , pc monitörleride leş gibi görüntü kalitesi sunuyor ips panelde

Ben de aynı sebepten maks. 43" alacaktım hocam fakat Sony nin bu modeli hk. yabancı inceleme sitelerinde çok olumlu yazılar okuduğum için kararımı değiştirmiştim.
    Şimdi 49" olmuyorsa da 55" e geçemeyeceğim çünkü ufak odada ps4 ve pc ağırlıklı kullanacağım.
    40-43" boyutlarında 100hz+ neden güzel bir tv yok anlamadım gitti :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_hornet

quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

o kadar dedim alın 55 diye dinlemediniz, satıcı 100 lira zam yapmıs

harbiden de zam yapmış. Burayı mı takip ediyor ne yapır anlamadım ki!?

Eğer takip ediyorsa buradan söyleyelim; kaç kişi alacak bekliyor, yap bize bir iyilik indir 5500'e dükkanı yıkarız valla

Bugün internette satış yapan birkaç sony bayisi ile görüştüm. arkadaşıma 55XE9005 araştırıyorum, o ara fiyatları sordum, geriye gitme var falan diye. Onlarda ürünün bayram döneminde kampanyaya girdiğini, o kampanya döneminden birkaç satıcıda stok kaldığını, onlar bittikten sonra fiyatın 6.500 TL bandına geri çekileceğini söyledi.

Ne derece doğru göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperyaman

quote:

49 bile büyük bana hadi sony kalitesi dedim idare ederim ama 55 çok çok büyük sadece oyun ve pc de kullanıcam , pc monitörleride leş gibi görüntü kalitesi sunuyor ips panelde

Ben de aynı sebepten maks. 43" alacaktım hocam fakat Sony nin bu modeli hk. yabancı inceleme sitelerinde çok olumlu yazılar okuduğum için kararımı değiştirmiştim.
    Şimdi 49" olmuyorsa da 55" e geçemeyeceğim çünkü ufak odada ps4 ve pc ağırlıklı kullanacağım.

Bir başka bahara kaldı bireysel kullanıcılar için kaliteli tv , ks49 8500 almıştım pekte memnun kalmamıştım hem görüntü kalitesi hem büyüklüğü rahatsız ediciydi çok geniş bir alan istiyor 2-3 metre yetmiyor baya uzaktan bakmak gerekiyor ki ekrana tam hakim olalım yoksa kafayı sağa sola döndürmekten 1 saat içinde boynumda ağrılar başlamıştıki tv bozuldu bir saat sonra hayırlısıymış hemen iade ettim yoksa kullanıcaktım tabiki ama tv hiç açılmıyordu gümlemişti bir saatte , servisçilerin eline düştünmü zaten hayatın berbat oluyor zar zor kurtuldum samsung dan , artık çok zor samsung alırım herhalde psikolojik olarak çok kötü etkilendim

• 43XE8005 modelide mi Türkiye de yok. Bu nasıl iştir anlamadım.
    Bir model geliyorsa tüm boyutları neden satılmaz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperyaman

quote:

İstanbul bilişimde Samsung ithalatçı garantili 49mu9000 modeli olabilir.49q7 ise baya pahalı.Ben mu9000 modeline yakın takipteyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.