Şimdi Ara

Sony 70-200G SSM F/2.8 - TAKAS imkani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaslar, yurtdisindan getirmis buludugum lensimi satisa cikariyorum.

Sony 70-200G 2.8 SSM

Bu lensimizin de kutusu ve kutu icerigi tamdir arkadaslar, o da 8 ay kadar once alinmis fakat kullanma sansim olmamistir, kullandigim butun vakti toplasam 3-4 saati gecmez diye hatirliyorum, sifir gibi temizdir, performansi hakkinda da birkac kelam edicek olursam, urun 70-200 lensler arasinda en iyi lens denilebilir.Odaklama hizi olsun, keskinligi olsun, ele oturusu olsun, cam berrakligi olsun, sessizligi olsun muhendislik harikasidir.
    Sony lens ailesinin 3 agir topundan ( CZ 16-35, CZ 24-70 ve 70-200G SSM ) biridir.Tek kusuru biraz yuksek fiyatidir :)
    Yaninda orjinal UV�sidi hediyedir, Fiyati 1600 dolardir.

Sony 70-200G SSM icin belli Sony - Minolta uyumlu lensler ile takas kabul ediyorum arkadaslar.Sifir ya da cok temiz olmak kaydi ile ;

Sony 18-70
    Sony 18-250
    Sony 50mm 1.4
    Sigma 17-70
    Tamron 17-50
    Minolta 85

Bu lensler ile takas yapilir, ustu konusulur, geri kalan icin de internetten alisveris secenegi uygulanir.

Bunun haricinde Takas ya da Pazarlik dusunmuyorum arkadaslar, o yuzden o tur teklifleri ve icerigi oyle olan mesajlari sadece okuyorum, lakin hem bizim acimizdan hemde karsi taraf acisindan Vakit Kaybi olmamasi icin cevab yazmiyorum.
    Banka ve banka turu para transfer yollarini tasvip etmedigim icin onlara hic bulasmamaya gayret ediyorum, Havale ya da PTT gibilerini de uygun gormuyorum.
    O yuzden satis Sadece Elden ve Istanbul icinden olacaktir arkadaslar, bunlar haricinde teklifleri maalesef kabul edemiyecegim.

Forumda daha onceden de cokca alisverisim olmustur, profilimdeki referans isimler ile sormak babindan irtibata gecilebilinir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuJue -- 9 Eylül 2010; 22:20:25 >

• CZ'ye içim gidiyor bee...
    Güncelleyeyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: phm

CZ'ye içim gidiyor bee...
    Güncelleyeyim bari

Tesekkurler hocam, hayirli bir alisveriste bulusmak dilegi ile
  • pm
  • Carl Zeiss 16-80 lensimiz '' sessizada '' hocamiza satilmistir arkadaslar, hayirli kullanimlar dileriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuJue -- 11 Temmuz 2010; 17:52:20 >
  • çok güzel fiyat;)
    slr arayanlar için kaçırmaması gerek...
    hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmek

çok güzel fiyat;)
    slr arayanlar için kaçırmaması gerek...
    hayırlı satışlar.

Tesekkur ederim hocam, hayirli forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elimdeki d50'yi satarsam büyük ihtimalle alacağım makine bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğra_

elimdeki d50'yi satarsam büyük ihtimalle alacağım makine bu

Hayirlisi insAllah
  • 550 TL ye bedava... Neden alan yok?
  • Hayırlı satışlar, kendisinden geçen sene bir makine almıştım ve çok memnun kaldım. Fiyat çok iyi umarım yakın zamanda satılır
  • acil pm!
  • @DHzgn

Sebebleri ilanin en altinda yaziyor sanirsam :)

@snuffxxx

Saolasiniz hocam, urununuzun hayrini gormeniz dilegiyle

@harmek

Cevaplandi.
  • 70-200g ye içim gidiyor. inşllh şu para problemini çözeyim ilk işim bunu almak olucak... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa850

70-200g ye içim gidiyor. inşllh şu para problemini çözeyim ilk işim bunu almak olucak... :)

Hayirlisi bakalim
  • a300 de satilmistir arkadaslar, ilgilenen herkese tesekkurler.
    Hayirli forumlar.
  • Lensimiz satilmistir arkadaslar, ilgilenen herkese tesekkur ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.