Şimdi Ara

Sony A-818 Kulaklık hakkında yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cx200 le kullandığım 616 model mp3 çalarımı kaybettim. Kulaklığı yakın zamanda aldığımdan tekrar kulak içine para harcamak istemiyorum. Bu sebepten 200ytl ye ex82 kulaklıklarla 818 buldum. cihazların ses kalitesi aşşağı-yukarı aynıdır. Kulaklıklarda durum sizce nasıldır? ex82 hakkında kullanan arkadaşlar ne yorum yapabilirler? ex82 dışarıya ses veriyormu? yoksa bu kulaklık için bu cihazı almaya değmez mi?

bilgisi olabilecek arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Teşekkürler..

• 1 -) hitmachine16 isimli üye

SONY MDR-EX082 derim ben EASTWOOD1981 nickli arkadaştan aldım ve alırken kulaklığı dinleme şansım oldu ilk dinleyişte bassları çok beğendim ayrıca tizleri de çok iyi, ses izolasyonu da cx300 e göre daha çok iyi.f/p olarak da 1 numara bence.SONY MDR-EX082 kesinlikle orijinal amerikadan getirtiyomuş arkadaş kulaklık sony nin 2 inçlik mp4 kutularından çıkanla aynısı ve mağazalarda satılmıyor.50 ytlye cx300 olduğunu sanmıyorum (var da orijinalliğinden şüphe ediyorum) sen bu iki kulaklık arasındaki farkı EASTWOOD1981 ede sorabilirsin

https://forum.donanimhaber.com/images/m_26533573/printable.htm

2 - ) zercx isimli üye

Fiyat/Performans anlamında kesinlikle çok iyi! eşe dosta herkese aldırdım!
    Kulaklık gerek mıd olsun gerek bas olsun cok ıyı, aynı zamanda ses yalıtımıda gayet güzel!..
    SONY bayilerinde bu kulaklığın özel mıknatısla güçlendirilmiş üst modelleri satılmakta! MDR-EX90LP
    http://www.sony.com.tr/product/hdo-performance-in-ear/mdr-ex90lp
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdrex90lp
    Ama mp4/mp3 player'larının bazı modelleri ile bir alt modeli olan MDR-EX082 (siyah/beyaz) kutulardan çıkmakta! Çok fazla fark bulunmayan bu iki modelin F/P oranı iyi olduğundan kutu içinden bunlar çıkmakta! İlginçtir forumda bir arkadaş OEM olarak bulmuş ve satıyor, gectıgımız hafta eastwood1981 nıcklı arkadasımızdan bu kulaklıgı aldım ve elimdekilerle kıyasladım! hiç bir fark yok! Birebir kutu içeriğinde verilen kulaklık modelini oem vede çok ucuza alabildim Şiddetle tavsiye ediyorum!

3 - )GhOsTTT isimli üye

bu kulaklığa orjinal oldu sürece %100 güveniyorum özellikle bass larında..
    bu arkdaşda orjinal satıyor bende aldım kendisinden geçen hafta. her ne kadar pahalıya vermiş olsada helal olsun zaten ankarada bulamadım sony de bile ...
    mecbur kaldım aldım şimdi çok memnunum teşekkürler arkdaşım..
    BENCE HİÇ KAÇIRMAYN

4 - ) ersela isimli üye

arkadaslar yahya beyden ex85sl model kulaklık aldım cekıncem olmasına ragmen yahya bey gercekten ılgılı bı satıcı tesekkur ederım kendısıne kulaklık ıse gercekten harıka kesınlıkle orjınal fazla para vermeye gerek yok tekrardan tesekkur ederım ıyı forumlar

5 - ) yazganel isimli üye

eastwood1981 nıcklı arkadastan bende bu kulaklıktan satın aldım ,, sahte olucagından cok suphe edıyordum ,, 2 yıldır ex082 kullanan bırı olarak kendı kulaklıgım koptugu ıcın bunu aldım ve benım ıcın bu kulaklıgın sahte olup olmadıgını anlamak cok kolaydı cunku sonuc ıtıbari ıle 2 yıldır bu kulaklıgı kullanıyorum ve en ufak tıngırtısına kadar hangı kalıtede ve duzeyde ses verdıgını bılıyorum ,,
    kulaklık orjınal ve bu fıyata bu kulaklıga tekrar kavustugum ıcın cok mutluyum ,, eastwood1981 nıcklı arkadasta sagolsun kargoya vermeden once kargoya verınce ve kargodan sonra olmak uzere benı 3 kere aradı ve cok ılgılendı ,, kısacası urununun arkasında olan bı arkadas herkese tavsıye ederım kendısıne de cok tesekkur ederım...

6 - ) CILGINLAR isimli üye

Yahya hocam kulaklıklar bugün elime geçti.forumdaki değerli satıcılardan bir tanesidir.parayı yatırdıktan 24 saat içinde elime ulaştı.çok ilgili ve sattığı ürünün arkası duran bir satıcı ürün orjinaldir.güvenli,cazip ve hızlı bir alış-veriş için teşekkürler

7 - ) Biofreak isimli üye

Eastwood1981 nickli beyden 1 adet ex082 aldım bugün itibariyle.Önceden başka bir kulaklık kullanıyordum(creative ep630)
    Sonra bozulunca foruma konu açtım
    http://forum.donanimhaber.com/m_31156689/tm.htm
    ve kendisi ile iletişime geçtim.Özellikle belirteyim müşteriye karşı hizmet süper,kulaklık almak için ilerki bir zamanı beklerken sırf müşteri memnuniyeti adına herşeyi yaptı.
    Müşteriye karşı aşırı ilgili ve yardımsever.Ödeme işlemlerini yaptım(saat 14:30 da) ve pat diye ertesi gün sabah(12:00) elimdeydi kulaklık.
    Bu aradaki zamanda ise kendisi ile görüşme halindeydik,bana ürünü kargoya verdiğini vs her bilgiyi üşenmeden bir telefonla haber verdi.
    Güvenebilecek birisi ile alışveriş yapacaksanız tam adamını buldunuz.(Kendisiyle alışveriş yapanlar bilir).Ne yazdıysa forumda aynen o.
    Kulaklık ise müthiş,ep630 dan sonra çok iyi geldi vallahi.Tamamen orjinal ve ürün kalitesi çok güzel.
    (Sağolsun bana seçim konusunda yardımcı da oldu).Abartısız söylüyorum,cowon t2 ile ekolayzır ayarsız ve diğer ayarlar kapalı halde bile çok daha iyi ses veriyordu ep630 dan.
    Ney üflediğim için mid sesler önemli oluyor benim için ve gerçekten ep630 da ayarlarla ulaşamadığım sesi bu kulaklıkla yakaladım.
    İlk defa bu siteden birisiyle alışveriş yapıyorum ve bu fiyata bu kalite kaçmaz.Bundan sonraki alışverişlerim ve tavsiyelerimde kendisini önereceğim.
    Alışveriş yapacaklar kendisini tanıyınca şaşıracaklardır eminim.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

8 - ) reis_06 isimli üye

Yahya beyle dün saat 15.00 sularında anlaştık ve kendisi kulaklıgı kargo yapıcagını iletti ve bugün saat 12 gibi kulaklık bana ulaştı. kulaklık gercekten fıyatına gore cok ıyı ve kımse endıse etmesın kulaklıklar orjınal. bass mıdd ve tızler son derece ıyı aynı zamanda ses ızalasyonuda gayet ıyı . ep830 , cx200 ve cx300 le aynı kalıtede olan bı kulaklık ve cok daha uygun bı fıyata herkese bu kulaklıgıı tavsıye ederım. Gerçekten alıcıya önem veren birisi. Kendisine ilgisi için ayrıca teşekkür ediyorum. Alışveriş yaptık kendisi ile ama artık şu an itibariyle dostumdur, kendisine güvenebilirsiniz. Tşk.

9 - ) rstm isimli üye

arkadaslar ben yahya bey den ex90 ı alıcaktım ,, kendisi sagolsun beni bı kac kere aradılar hatta kameradan kulaklıgı ve faturasını falanda gosterdiler cok ilgilendiler kendilerine karar vermem için 1-2 gün düşünmem gerektiğini ama alıcı çıkarsa kulaklığı satmasını söyledim. kulaklığa ertesi gün bir alıcı çıktı yahya bey beni aradı ben kararsız olduğumu ona ilettim ve kulaklığı hazır müşterisi varken satmasının daha iyi olacağını söyledim. Yahya beye ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ederim... Güvenilir bir satıcı. kulaklık hakkında beni baya bilgilendirdiler sağolsun...

10 - ) Onurr isimli üye

İlanda bahsi geçen kulaklıkları arkdaştan aldım. Kalitesi ilk elinize alınca herşeyi ile belli oluyor , yanında gelen torbasıda çok şık. Satan arkdaş konusunda da hiç güven şüpheniz olmasın , çok ilgileniyor hem ürünü almadan önce hem de aldıktan sonra.

11 - ) Technics isimli üye

henüz kulaklık alamadım kendisinden ama ilgisiyle on numara bir kişilik gerçektende, teşekkür ediyorum alakasına.. iyi satışlar,,

12 - ) bisquit isimli üye

Ben de kendisine teşekkür ederim satın almadan önce ilgilendi satın aldıktan sonra da epey ilgilendi. kargolaması da gayet hızlı,ürünle ilgili olarak, güzel kulaklık tizlerini beğendim, cx300'ümün yanına ek olarak almıstım dursun diye,şimdi sürekli bunu dinliyorum,yahya bey'e güvenirliğinden ve hizmetinden ötürü tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.