Şimdi Ara

Sony A33 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony A33 almayı düşünüyorum. İlk DSLR makinam olacak tavsiye edermisiniz?
    yanında verilen 18-55mm ve 55-200mm kit lens kalitelimidir?

• Tabii ki tavsiye ederim şahsen. Sony SLT a33 harika bir makine. Yaninda 18-55 ve 55-200 ile harika bir ekipman yaparsiniz.
  • süperdir
    gözünü kapat ve al
  • Hort işime yaradı şahsen bende A35 Alıcam fakat D3100 550D ve Pentax K-R'den dahami iyidir dahami kötüdür ?
  • ne konuda iyi midir?
    hizli af mi? videoda af mi? kullanim kolayligi mi? govdedeki titresim onleme mi? saniyede 7 cekim mi? kaliteli ekran mi? %100 vizor mu? evf mi? (bana gore) ergonomik ve kolay tasinabilir govde mi? daha birsuru ivir zivir mi? bunlarin hepsinde A35 digerlerinden onde
    amaa... iso?
    ah o iso, sony niye bu isoyu beceremiyor anlamiyorum. nex5n nin sensorunu koy su makinelere bak bakalim nasil kapisiliyor.
    eger gece cekimlerine cok merakin yoksa sikinti olmaz iso performansi, ama digerlerinden birazcik geride bunu da bilin. sony ana konuda jamboree nin fotograflarina bakabilirsin onda A55 var ama A35le ayni sensoru kullaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

ne konuda iyi midir?
    hizli af mi? videoda af mi? kullanim kolayligi mi? govdedeki titresim onleme mi? saniyede 7 cekim mi? kaliteli ekran mi? %100 vizor mu? evf mi? (bana gore) ergonomik ve kolay tasinabilir govde mi? daha birsuru ivir zivir mi? bunlarin hepsinde A35 digerlerinden onde
    amaa... iso?
    ah o iso, sony niye bu isoyu beceremiyor anlamiyorum. nex5n nin sensorunu koy su makinelere bak bakalim nasil kapisiliyor.
    eger gece cekimlerine cok merakin yoksa sikinti olmaz iso performansi, ama digerlerinden birazcik geride bunu da bilin. sony ana konuda jamboree nin fotograflarina bakabilirsin onda A55 var ama A35le ayni sensoru kullaniyor.

al benden de o kadar
    a77 bile iso da a580'e geçliyosa artık
    sony artık bionz işlemcilerini modifiye etse fena olmayacak
  • aynasızların düşük iso performansı yarı geçirgen sistemden kaynaklanıyor, sensörler genelde aynıdır.
    ayrıca iso performansları da kesinlikle yetersiz değil, yeni nesil canon'lar ile aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: basickit

aynasızların düşük iso performansı yarı geçirgen sistemden kaynaklanıyor, sensörler genelde aynıdır.
    ayrıca iso performansları da kesinlikle yetersiz değil, yeni nesil canon'lar ile aynı.

tabiki iso performanslari yerin dibinde degil, ama yuksek iso ihtiyaci olan biri icin pek uygun oldugu soylenemez, gerci yuksek iso ihtiyaci olanin 5d falan almasi gerekir ama.

sonynin a33/35/55/65/77 gibi makinalarina aynasiz sistem denmiyor aynasiz diye nex ve turevlerine deniyor, sizinde yazdiginiz uzere A35 vs. de ayna vardir, ama yari gecirgen hareketsiz bir ayna. bu sistem slt diye geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

quote:

Orijinalden alıntı: basickit

aynasızların düşük iso performansı yarı geçirgen sistemden kaynaklanıyor, sensörler genelde aynıdır.

tabiki iso performanslari yerin dibinde degil, ama yuksek iso ihtiyaci olan biri icin pek uygun oldugu soylenemez, gerci yuksek iso ihtiyaci olanin 5d falan almasi gerekir ama.

sonynin a33/35/55/65/77 gibi makinalarina aynasiz sistem denmiyor aynasiz diye nex ve turevlerine deniyor, sizinde yazdiginiz uzere A35 vs. de ayna vardir, ama yari gecirgen hareketsiz bir ayna. bu sistem slt diye geciyor.

doğru tabi haklısınız, dalgınlıkla yarı geçirgenlere aynasız demişim..

• sony için lens problemi yaşabilirsin. eğer para sıkıntın yoksa sony güzel bir seçim olabilir. bikaç fotoğrafçıya uğrayıp sony lenslerin fiyatları araştır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.