Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.883
Cevap
62
Favori
161.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde sony sel 55-210mm lens nasılsır önerir misiniz? 800tl fiyat verdiler bana.

14-55 ve 50mm(bunun için hala kararsızım SEL sony 50mm mi olmalı) yeterli olur mu bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Bir tane 1.8 50mm Sony SEL lens buldum fiyatı 1300 lira ikinci elde. Sizce bu fiyata alınır mı? Ya da canon 50mm lensler uyumlu mu a6000 modeline normal dslr a takılan o işimi görür mü?

ben bu sel 50 mm f1,8 in imaj kalitesini hiç beğenmedim. Onun sonuçları yerine 150 tl ye manuel 50 mm almayı tercih ettim ve sonuçlardan kat kat memnunum. O nedenle o lensi bir yerlerden bulup önce denemeni öneririm.
    Bana fiyatı ile çok çok alakasız bir lens gibi geliyor. Denemeden alma derim.

Alıntıları Göster
    manuel lens önerisine de açığım

• quote:

manuel lens önerisine de açığım

Pentax M 50 mm f1,7 değişmez isim bu konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birde sony sel 55-210mm lens nasılsır önerir misiniz? 800tl fiyat verdiler bana.

14-55 ve 50mm(bunun için hala kararsızım SEL sony 50mm mi olmalı) yeterli olur mu bana?
    55-210 iyi bir lens bu aralık için alınabilir zaten pek seçenek yok bu kulvarda, 50mm için 1300TL fazla piyasa zamlandı diye fiyat yükselmiş geçen sene 800-900TL gibi fiyatlara bulunabiliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

55-210 iyi bir lens bu aralık için alınabilir zaten pek seçenek yok bu kulvarda, 50mm için 1300TL fazla piyasa zamlandı diye fiyat yükselmiş geçen sene 800-900TL gibi fiyatlara bulunabiliyordu.

Alıntıları Göster
    35mm için de 1800 çekiyorlar ikinci elde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Aynen fırsatçılık almış yürümüş resmen çoğu kişi aldığı fiyatın üstüne satmaya çalışıyor şuanda maalesef.
  • 55-210 ile birlikte 18-105 kullanan oldumu hiç, Sanki keskinlik olarak daha iyi gibi geldi bana fotoğraf örnekleri 55-210 modelinin? tele lens olarak düşünmeye başladım fiyatına göre oldukça iyi gibi duruyor.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyi bir lens ama 18-105 bir tık daha keskin dxoya göre.

• Emphire kullanıcısına yanıt
    Buradaki kavramları pek bilmiyorum açıkcası ama bozulma sanırım 18-105'de çok fazla gibi yoksa tersimi oluyor bunun?
  • Bütün şansımı harcadım sanırım bugün mediamarktta sıfır + power bank hediyeli 2600 e aldım kit lensle beraber. Son kalan üründü kur güncellemesi öncesi depoda kalmış ever hala pahalı aslında ama bu kurda 2900-3000 e ikinci el satıyorlar bir de duyduğuma göre haftaya bir posta daha zam gelecekmiş. Zaten mantıken yurtdışından alsan dolarla trdeki ile aynı fiyat oluyordu. Şimdi sırada 35 veya 50mm lens alıp çekimlere devam etmekte

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Günümüz için iyi fiyat güle güle kullanın
  • Elimde 5 gün önce aldığım. 55.210 mm f 4.5-6.3 sel telelens var ben 1600 e aldım
    Sıfır garantili full kutulu 1250 tl ye sah. Satışa koydum buradaki forumdaşlar düşünürse
    1100 e veririm garantili faturalı ful kutulu sıfır bir kere takıp 15 foto çektim

Telefonum = 0537 632 8281

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 29 Eylül 2018; 19:49:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Günümüz için iyi fiyat güle güle kullanın
    Teşekkürler ederim

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Sen niye satıyorsun hocam bu lensten arıyordun geçenlerde.
    18mm geniş açı olduğu için,bozulma değerinin yüksek olması normal.keskinlik olarak az daha iyi.
    A6000 i satınca boşta kaldı elimdde
    R3 üde pahalı olup satamadığım için full frame lenslerimide satmadım o yüzden
    Kullanmaya devam edecez mecbur tayfun kardeşim
    Anlayacağın full frame aynen devam

Piyasa baya kötü durumda herkesin gücü yetmez böyle bir makinaya tabi uzun sürer satılması.
    Aynen millet korkuyor bide önlerini göremediklerinden böyle pahalı
    Ürün almaya kullanıcılar tabi ancak al sat yapan ölücüler aportta
    Onlarında verdiği fiatlar bana cazip gelmedi 17– 17.5 veriyolar
    Bende 18.5 dan aşağı inmedim kendim kullanırım daha iyi artık

Millet daha çok pahada ucuz ürünlere rağbet ediyor mesela 6000 hemen gitti
    Haklıda insanlar hobi yapıyosalar çok gereksiz pahalı ürün ekipman

Kesinlikle öyle hobi kullanıcıları için çok iyi bir makina A6000 o yüzden çabuk satılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.