Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
62
Favori
161.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanmasıda çok basit menüleri falan hemen on saniyede manuelde
    İso diafram enstantene ayarlarını yapabiliyor insan alıştımı
    Hemen telefonada aktarıyorsun o bakımdan süper
    Hantal değil compack gibi at cebine çık cek
    Bu gövde bile 1750 tl den sıfırı satılırken şimdi 3.500 tl lere geldi
    İkinci ellerinin biraz temiz olanları 2500 den aşağıya değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Millet fırsatçı hocam aldığı fiyatın üzerine satanlar var
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Yamyam gibi olmuş millet bide gövdenin yanına dandik ali expres ürünleri ekliyip
    Fiatlarıda iyice abartıyolar napıyım senin dandik ürünlerini ben belki kullanmıycam
    Yoook diye takım olarak satıyorum diyor bide
    O zaman mecburen insan gidip sıfır ürün alıyor kardeşim ben belki senin kullandığın
    Lensleri kullanmıyorum açı olarak

Fotoğraf ve microsd için öneriniz var mı?

32gb samsung evo +

Sizde video ve fotoğraf için uygun bir hafıza kartı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle gerçekten durum, Bir iki tane en fazla 30-50TL verdiği aksesuar için normal fiyatın üzerine 100TL koyanlar var.

Fotoğraf derken nasıl yani anlamadım? Çekim tavsiyesi diyorsan A modunda başlamanı öneririm eğer bilgisayar üzerinden düzenleme yaparım diyorsan raw + jpg seçeneği ile çekim yapmanı öneririm, Kart olarak yazma hızı yüksek bir model olursa iyi olur video'da işin içindeyse tabi bütçeniz ile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Aynen öyle gerçekten durum, Bir iki tane en fazla 30-50TL verdiği aksesuar için normal fiyatın üzerine 100TL koyanlar var.

Fotoğraf derken nasıl yani anlamadım? Çekim tavsiyesi diyorsan A modunda başlamanı öneririm eğer bilgisayar üzerinden düzenleme yaparım diyorsan raw + jpg seçeneği ile çekim yapmanı öneririm, Kart olarak yazma hızı yüksek bir model olursa iyi olur video'da işin içindeyse tabi bütçeniz ile alakalı.
    A modunu denemedim direk M ile başlayacaktım ona da bakayım madem.

Telefonla yazdığım için oto tamamlamış. Fotoğraf ve video için kastettiğimiz. Yani Samsung evo + 32gb yeterli olur mu yoksa başka model marka mı almalıyım. İlanlarda gördüm hep lexarla kullanmışlar bu sebeple sormak istedim

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    M modu biraz zorlar manzara veya sabit bir objeyi çekerken daha iyi sonuç verir ama günlük çekimlerde vakit kaybına neden olabilir, Tüm kontrolleri kendiniz yapıyorsunu çünkü bu modda, A modunda sadece diyafram ve iso'yu kendinize göre ayarlayarak iyi sonuçlar alabilirsiniz, Lexar en iyi markalardan bu konularda biraz pahalıdır bu yüzden amatör kullanıcılar için fazla olduğunu düşünüyorum, Evo iyi bir model sandisk ultra'da iyidir bütçeyle alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Fotoğraf ve microsd için öneriniz var mı?

32gb samsung evo +

Sizde video ve fotoğraf için uygun bir hafıza kartı mı?
    merhaba, video için kullanacaksanız xavcs diye bir codec kullanıyor makine en yüksek kalitede, onu kullanabilmek için de hızlı bir kart lazım. video çekmeyecekseniz her kart neredeyse iş görür.
    Tayfun kardeşime katılıyorum A modda kullan ışığı enstanteneyi makine ayarlasın
    Sen diaframla isoyu ayarla bas denklanjöre gitsin

• Bugün elimdeki 55.210 mm ve 50. mm f 2.8 macroyu sattım
    Yerine bir 85. mm f1,8 fulframe aldım çok temiz iyiki almışım
    Tam portre lensi

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Bende sanırım 18-105'in yanına alacağım bu lensten, Genel çekimleri 18-105 ile yakın çekim ve portre tarzındaki çekimleri'de 85 ile yaparım diyorum açı olarak dar kalabilir diyorlar ama keskinlik konusunda filan baya iyi sanırım diğerlerinden.
    Tavsiye ederim alabilirsin tayfıüun

• quote:

Bütün şansımı harcadım sanırım bugün mediamarktta sıfır + power bank hediyeli 2600 e aldım kit lensle beraber. Son kalan üründü kur güncellemesi öncesi depoda kalmış ever hala pahalı aslında ama bu kurda 2900-3000 e ikinci el satıyorlar bir de duyduğuma göre haftaya bir posta daha zam gelecekmiş. Zaten mantıken yurtdışından alsan dolarla trdeki ile aynı fiyat oluyordu. Şimdi sırada 35 veya 50mm lens alıp çekimlere devam etmekte
    Içeriden aldığım bilgi doğru çıktı makina fiyatı 4500tl olmuş

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Nerede o fiyat? İnternet üzerinden çoğu mağazada 2900 civarından başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Nerede o fiyat? İnternet üzerinden çoğu mağazada 2900 civarından başlıyor.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-a6000-24-3-mp-3-inç-16-50-mm-aynasız-sistem-fotoğraf-makinesi-1120678.html

Diğer online mağazalar da zam yapar 1-2 güne çünkü spotcuya sordum 3800 fiyat çekti o da

• novafotograf fiyatı 3200den 3800e çekmiş. 4 yıllık makinenin fiyatının geldği hale bak :)
  • quote:

https://www.teknosa.com/urunler/135176368/sony-a6000-16-50mm-dijital-fotograf-makinesi?gclid=Cj0KCQjw0dHdBRDEARIsAHjZYYCfULrJR94p2jcablGzVrTK2t_iD8QK8R5Bpeo7aUmSsiu9W8rftiUaAjg2EALw_wcB

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-a6000-24-3-mp-3-inç-16-50-mm-aynasız-sistem-fotoğraf-makinesi-1120678.html

Diğer online mağazalar da zam yapar 1-2 güne çünkü spotcuya sordum 3800 fiyat çekti o da

Alıntıları Göster
    Kampanya olmadığı sürece buralardan almayacaksın zaten hocam bu tarz ürünleri piyasadan her zaman daha pahalıya satarlar, Meşhur oldukları için internete güvenmeyenlerin adresleri oluyorlar genellikle.

Tabi ki hocam ben eski kurdan kendi alım fiyatimin üzerine yapılan zammı karşılastirdim ama buralar artınca diğerleri de artıyor her türlü. :/

• Sirkecide 3.200 tl ye sadece gövde olarak bulunuyor sıfır sony garantili
    Bu makinaya 4500 tl kimse vermez satamazlarda dolarda zaten
    Düşüşdeyken
    Gider full frame gövde alırım bu fiata 2 nci el cropa bu paralar vermem
    Kendi adıma resmen saçmalık artık bu fiatlar

• Eskiden bir şeye fazla ödeyerek daha özellikli makine alınırdı. Şimdi ise daha fazla ödeyerek aynı makineyi satın almaya çalışıyoruz.
    Bu oyuna gelmeyin dostlar. Kimse o paraları vermesin. 2500 tl den 1 lira fazla etmez o makine. Hatta bana kalırsa 1500 tl dir de, yine insaflı davranıyorum.
    Bu makine 2500 tl üstü edecek bir makine değil.

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.