Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
160.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yakin zamanda a6000 in guncellenmis versiyonu sizce cikar mi? A5100 deki gibi dokunmaktik ekrana sahip olsa hos olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    12 nisanda a7000 tanitilmasi bekleniyor.
    Govdede titresim engelleme Dokunmatik ekran olacagi soyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

12 nisanda a7000 tanitilmasi bekleniyor.
    Govdede titresim engelleme Dokunmatik ekran olacagi soyleniyor.

bilgilendirme için teşekkürler. tam aradığım özellikler bunlar. aslında a7000 de emount kullanacaksa şimdiden a6000 alabilirim ilerde a7000 gövde alırım diye düşündüm ama kullanacağı mount tipi konusunda sanırım kesin bir bilgi yoktur.
    Kesinlikle e-mount. Onda suphe yok.
    A6000 alacaksaniz a7000 i bekleyin. Fiyati dusecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermis1453 -- 28 Mart 2015; 1:23:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://thenewcamera.com/confirmed-sony-to-announce-new-products-on-april-23-2015/
    verdiğim linkte sony 23 nisanda yeni ürünlerini tanıtacak deniliyor belki a7000 de tanıtılır. almışken gövdeden titreşim engelleme, dokunmatik ekranlı ve 4k video çeken bir alet olsun diyorum bu özelliklerinde a7000 ile gelmesi muhtemel. neyse kısmet artık belki güzel haberler gelir.
  • A6000 almaktan vazgeçip X-T1 Siparişi verdim. Doğru bir karar mı verdim emin değilim. Sizce doğru bir karar mı yanlış bir karar mı ? Her yoruma açığım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: imaj

A6000 almaktan vazgeçip X-T1 Siparişi verdim. Doğru bir karar mı verdim emin değilim. Sizce doğru bir karar mı yanlış bir karar mı ? Her yoruma açığım ...

Bu noktadan sonra tek yanlış olan; aldığın kararı sorgulaman.

Güzel günlerde kullan.
  • Bilgisayardan Remote Control olayını çözdüm. Timelapse ı da telefondan bir uygulamayla çözdüm gibi

A6000 almayı düşünen varsa şu anda mediamarkt.com.tr de 2199 lira üzerine 200 liralık bir indirimle kargo dahil 2005 liraya geliyor, bakmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercanBedel -- 29 Mart 2015; 13:05:42 >
  • SercanBedel S kullanıcısına yanıt
    indirim kodu hangisi acaba? eğer PACKFOTO200TL ise geçersiz diyor.
    Merhaba
    Googledan a6000 diye aratın mediamarkt ın reklamı üstlerde çıkıyor görebilirsiniz

Başka ürünlerin de kampanyası var oradan bakabilirsiniz

Kuponu da KPL1503FM200
  • SercanBedel S kullanıcısına yanıt
    tamamdır bu kod çalışıyor. fiyat bu halde çok iyi paylaşım için teşekkürler.
  • Hayirli olsun. Aldiktan sonra dogrumu yaptim yanlismi diye dusunursen makinayla mutlu olamazsin. Xt1 de guzel makina. Gorunus olarakta cok guzel. Benim elestirim sadece fiyati. Neyse hayirli olsun tekrar

• Yurt dışından aldığım için fiyatı pek sorun olmadı. Fotoğraf kalitesi ve iso olarak baktığımda x-t1 daha başarılı gibi izlenim gördüm.. Ne kadar doğru bilmiyorum ama x-t1 de filtre olmayışı, pixel boyutlarının daha büyük olması gibi bazı özellikler beni cezbetti.
    Rica ederim
    Evet bu fiyatla dolar bu seviyedeyken neredeyse Amerika fiyatıyla yarışıyor, Türkiye garantisi de yanına artı kalıyor. Ben 200 lirayla da kaliteli bir kart aldım. Şimdilik memnunum makineden, çözmeye çalışıyorum bakalım :)
    Daha önce de olmuştu böyle kampanya, ürün bitmişti. O yüzden düşünen varsa kaçırılmaması gerek
  • Merhaba herkese. Face' de az önce gezinirken bir hadise ile karşılaştım. Fotografium' da A6000 ile ilgili bir kampanya var, 2199TL' ye satılan ürün indirim çeki ile beraber 1999TL' ye düşüyor bence kaçırılmaması gereken bir fırsat bende almayı düşünüyorum. Tek durum kodu kullanmak oluyor eğer kalırsa 5 ' i gibi bende alacağım yararlanmak isteyenlere ödeme sayfasında 200 tl düşüren kod; (denendi )

alfa200

Buda linki :http://fotografium.com/urun/sony-alpha-a6000-16-50mm-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi?___SID=U#.VR6RCI64H7A

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

• quote:

Orijinalden alıntı: canliyayin

Merhaba herkese. Face' de az önce gezinirken bir hadise ile karşılaştım. Fotografium' da A6000 ile ilgili bir kampanya var, 2199TL' ye satılan ürün indirim çeki ile beraber 1999TL' ye düşüyor bence kaçırılmaması gereken bir fırsat bende almayı düşünüyorum. Tek durum kodu kullanmak oluyor eğer kalırsa 5 ' i gibi bende alacağım yararlanmak isteyenlere ödeme sayfasında 200 tl düşüren kod; (denendi )

alfa200

Buda linki :http://fotografium.com/urun/sony-alpha-a6000-16-50mm-aynasiz-dijital-fotograf-makinesi?___SID=U#.VR6RCI64H7A

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

Güzel bir kampanya yapmışlar helal olsun.

• Bende bugün şans eseri fuardan a6000 aldım ordan mı alayım bu siteden mi alayım derken hepsiden çok daha ucuza geldi.
  • Orhanyor kaça geldi kit lens ile mi aldın?

Şu aşağıdaki flash bounce baya gzl birşey.
    Buralarda böyle bir şey var mı acaba?

• Eski bir a3000 kullanıcısı olarak, lcd ekran kalitesizliği nedeniyle aynasız kameralardan soğudum ve Nikon d7000 kafama koymuştum onu da @orhanyor temin edecekken ödeme kanallarında sanalpazar şartlarından kaynaklı aksiliklerden dolayı bir anda a6000 alarak ikinci bir şans daha verdim aynanasizlara. Gözümde Astigmat var ve gözlükle vizör kullanmadığım için a6000 lcd ekranı da umarım beni yarı yolda bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 5 Nisan 2015; 22:41:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.