Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
160.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vizör elektronik vizör olduğu için vizör den de bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imaj

Vizör elektronik vizör olduğu için vizör den de bakabilirsin.

a3000'de de vizör elektronikti ama istediğim görüntüyü gözden dolayı göremiyordum ya benden kaynaklı ya kaliteden kaynaklı, ürün kargoda gelsin bakalım.

bu arada 5 i 1 yerde gibi çok güzel lens yapmış adamlar "Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS" , tak gez. Her farklı kare için lens taşımaya gerek kalmayacak tarzda. muhtemelen 1 aya türkiyeye gelecek şuan yurtdışında 1,000 $ ..

http://www.bhphotovideo.com/explora/photography/hands-review/hands-review-sony-fe-24-240mm-f35-63-oss-super-zoom-lens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 7 Nisan 2015; 8:18:07 >

• A6000 hakkında bir sorum var sizlere

-titreşim engelleme yok
    acaba ilerde çevirici adaptör taksam canon yada başka bir titreşim engelleyicili lens ile oto focus kullanabilirmiyim?

olympus omd e-m10 ile a6000 arasında kaldım sırf bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: artizz

http://www.amazon.com/Sony-A6000-Flash-Bounce-Card/dp/B00LEX4RW4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1427319737&sr=8-1&keywords=Sony+A6000+Flash+Bounce

Linki unutmuşum :)

bu ürün benimde dikkatimi çekti fakat benzer etkiyi parmağınızı flashın dibine yaslayıp yukarı bakmasını sağlayarakta elde edebilirsiniz, arada dünyalar kadar fark oluşturuyor. ürünün fiyatıda uygun almayı düşünüyorum açıkçası.

• MaxiQ4 M kullanıcısına yanıt
    Titresim engelleme calisirmi bilmiyorum. Ama lenslerin cogunda titresim engelleme var. Yakin bir zamanda a7000 veya baska isimle cikacak olan guncel makinada titresim engelleme olacak. Ileride degistirebilirsiniz.gecenlerde M10 u inceleme firsatim oldu ve begenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    A6000 In vizoru cok iyi. Sorun olacagini sanmam. Ama gozunuzdeki sorun nedeniyle sorun yasarmisiniz bilmem. Keske once deneseydiniz.

• kit lens ile beraber içinde boşluk olmadan sıkı bir şekilde girecek kılıf arıyorum arkadaşlar. şu ürünü alıp deneyen varmı, a6000 kit lens ile kılıfa sığabilir mi acaba?

http://www.vatanbilgisayar.com/dashpoint_20-dijital-fotograf-makinesi-cantasi-gri.html

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxiQ4

A6000 hakkında bir sorum var sizlere

-titreşim engelleme yok
    acaba ilerde çevirici adaptör taksam canon yada başka bir titreşim engelleyicili lens ile oto focus kullanabilirmiyim?

Makinenin kendisinde titreşim engelleme özelliği yok ama kullanacağın bir çok lenste titreşim engelleyici özelliği bulunuyor. Çevirici ile farklı bir markanın lensini kullanırsan oto focus özelliğini kullanamazsın yani elle netleme yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Titresim engelleme calisirmi bilmiyorum. Ama lenslerin cogunda titresim engelleme var. Yakin bir zamanda a7000 veya baska isimle cikacak olan guncel makinada titresim engelleme olacak. Ileride degistirebilirsiniz.gecenlerde M10 u inceleme firsatim oldu ve begenmedim.

hocam acaba detay paylaşabilirmisiniz nereleri hoşunuza gitmedi?
    teşekkürler
  • quote:

quote:

-titreşim engelleme yok

Makinenin kendisinde titreşim engelleme özelliği yok ama kullanacağın bir çok lenste titreşim engelleyici özelliği bulunuyor. Çevirici ile farklı bir markanın lensini kullanırsan oto focus özelliğini kullanamazsın yani elle netleme yaparsın.

oto focus yoksa bir anlamı kalmıyor tabi
    mesela çok güzel bir örnek video buldum ben
    https://www.youtube.com/watch?v=fSobrm9J0AM

• Merhabalar

Lisanslı Lightroom u olmayanlar raw düzenlemesi için Capture One 8 in ücretsiz for sony kısmını kullanabilir. Alternatif olarak iyi bir programa benziyor. 1 ay pro denemesi var fakat %95 Sony kameraları için ücretsiz kısımla aynı. Denenmesini tavsiye ederim

Bu arada hala düşünen varsa mediamarkt ta 2099 - 200(indirimle) 1899 a geliyor :)
  • quote:

quote:

quote:

-titreşim engelleme yok

oto focus yoksa bir anlamı kalmıyor tabi
    mesela çok güzel bir örnek video buldum ben
    https://www.youtube.com/watch?v=fSobrm9J0AM

Bence de bir anlamı kalmıyor. O yüzden farklı bir lens kullanmayın zaten farklı bir lens kullanmaya ne kadar gerek var bilmiyorum.

• Sony A6000 den sıkılıp da DSLR ye geçmek gibi bir düşüncesi olan olursa elimde pentax k5 ve ekipmanmevcut a6000 gövde ile takasa açığım

http://www.pentaxturk.com/forum/index.php/topic,6293.msg62367/topicseen.html#new
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanBedel

Merhabalar

Lisanslı Lightroom u olmayanlar raw düzenlemesi için Capture One 8 in ücretsiz for sony kısmını kullanabilir. Alternatif olarak iyi bir programa benziyor. 1 ay pro denemesi var fakat %95 Sony kameraları için ücretsiz kısımla aynı. Denenmesini tavsiye ederim

Bu arada hala düşünen varsa mediamarkt ta 2099 - 200(indirimle) 1899 a geliyor :)

Benim Kayserililik damarım tuttu,aradım Mh aldığım fiyattan 200 TL uygun şuan fiyatınız, çek vs tanimlarsaniz git gel yapmasın dedim, yok siz gönderin o şekilde yardımcı olamayız dediler iade ettim 5 Nisan da gelen ürünü :) şimdi 1999TL ve 200 TL indirim kuponu ile tekrar sipariş verdim 1800 TL geldi, umarım kabul ederler de 1 taksit kara geçerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    bence çok iyi yapmışsınız ben de baktım ama 14 gün olduğu için iade süresi olmadı benimki :D
    evet daha 200 liralık zaman geçirmeden, 1 ay olmadan fiyat düşünce kötü oldu tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanBedel

bence çok iyi yapmışsınız ben de baktım ama 14 gün olduğu için iade süresi olmadı benimki :D
    evet daha 200 liralık zaman geçirmeden, 1 ay olmadan fiyat düşünce kötü oldu tabii

Benim iadeyi onaylayıp yeniyi kargoya vermişler.

Media markt politikası bu a3000 almıştım geçenler de, 700 TL aldım ay dolmadan 600 TL düştü sonra bitti bir daha stok girmedi.

Buda şuan 1999 TL de kuponu kaldırıp bir iki hafta 1899 TL satarlar sonra 1799 TL full eritip stoğu bir daha getirmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar nakit ihtiyacimdan dolayi a6000 imi satiyorum.. Bilgilerinize.. Ikinci el linki:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104842281

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur21 -- 16 Nisan 2015; 12:42:20 >
  • Bende a6000 arıyorum ama nedense 2. el fiyatları sıfırdan farklı değil, artık mayıs ortalarında çıkacak a6000 nin halefini bekleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf044 -- 17 Nisan 2015; 22:53:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf044

Bende a6000 arıyorum ama nedense 2. el fiyatları sıfırdan farklı değil, artık mayıs ortalarında çıkacak a6000 nin halefini bekleyeceğiz

bende yeni aldım a6000 imi daha bir ay olmadı ama şu çıkacak olan a6100 yada a7000 artık hangisi olursa özelliklerini bir görmek istiyorum. in-camera stabilization, touch screen, 4k video falan gelirse fiyatıda abartı olmazsa düşünebilirim
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Benim için a6000 de eksik olan tek şey gövdeden titreşim engelleme 5 eksenli bir sr sistemi oldumu a6000 de manuel lenslerimi rahat rahat kullanabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.