Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
161.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

• Vivitar f2.8 close up
     ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

+1 bu yazinin altina imzami atarim
    A6000 ne satdim a7 aldim. Ilk 7 ye aldigimda cok iyi geldi fakat af lens sikintisi cok. A7ll deki titresim engelleme a7 de olmaliydi. A6000 deki af a7 de olmaliydi. En azindan a7ll de olmaliydi. Seneye bir body daha gelir a6000 nin af i ile
    A7000 ne bekliyom. Apsc ye donebilirim

demek sadece tam kare pek bir anlam ifade etmiyor hocam.
  • Febr kullanıcısına yanıt
    http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=3044
    öncelikle bunu okumanı tavsiye ederim. a6000 ile ilgili en güzel ve objektif inceleme. ikisinin de artı ve eksileri var.
    a6000 +'ları: kaliteli sensör, af takip hızı, iyi ışıkta yıldırım hızında odaklama
    -'leri: lcd kalitesi çok kötü, batarya ömrü, düşük ışıkta odaklama becerisi

em10 +'ları: gövdede is, wifi, iyi imaj kalitesi,
    -'leri: apsc'ye göre ufak sensör,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 5 Mayıs 2015; 9:26:43 >
  • a6000, Kit lens 16-50
  • Arkadaşlar,2 gün önce A6000 kitlensle birlikte aldım. Yazılım versiyonuna baktıgımda 1.00 oldugunu gördüm. Sanırım 1.10 veya 1.20 versiyonu cıkmış. Yeni Yazılımı nasıl yüklerim veya yüklemem gerekirmi? Birde D 90 dan kalma SandikS 8gb / 45 Mb/s extreme kartı kullanıyorum. Fakat fotoyu çektikten sonra hemen kaydetmiyor. Kart tavsiyeniz var mı? Mb/s hızlı kayıt için ne kadar olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, a6000 dışında f/p olarak iyi sonuç verecek bir makine almak istiyorum. Bütçem max 2750 tl. Ne önerirsiniz ?
  • playmemories den uygulama indiren oluyor mu? dün sitede bir uygulama gördüm ancak a6000de yok heralde. nex serisi için koymuşlar. stop motion uygulaması.

kullanan oldu mu?
  • 16-50 kit lens
     ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

• quote:

Orijinalden alıntı: sindem09

playmemories den uygulama indiren oluyor mu? dün sitede bir uygulama gördüm ancak a6000de yok heralde. nex serisi için koymuşlar. stop motion uygulaması.

kullanan oldu mu?

Hocam ücretli uygulamaları Türkiye değil de başka site üzerinden satın alabiliyorsunuz.

Selamlar

• Anarchy1 A kullanıcısına yanıt
    Olympus em5 2.elde baya uygun hocam

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, benim de sevdiğim bir makine bu a6000 veya em5 alcam sanırım.
  • selamlar,iki hafta önce sony a6000 aldım.Makine objektifi takılı halde geldi ve objektifi hiç çıkarmadığım halde sensöre toz kaçmış,sizce bu durum normal mi?
  • a6000, Sony 24mm F1.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay86

selamlar,iki hafta önce sony a6000 aldım.Makine objektifi takılı halde geldi ve objektifi hiç çıkarmadığım halde sensöre toz kaçmış,sizce bu durum normal mi?

fotograflarınızda ekrandan baktgınızda lekemi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea2601

quote:

selamlar,iki hafta önce sony a6000 aldım.Makine objektifi takılı halde geldi ve objektifi hiç çıkarmadığım halde sensöre toz kaçmış,sizce bu durum normal mi?

evet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacksea2601

quote:

evet

Aynısı bende olmuştu. İlk başta LCD ekranda ölü piksel Zannetmistim ama b.sayar ekranında da göZükünce direk 4 adet ayn ayrı çektigim resimlerden bastirdim ve direk aldigim yere gittim Fotografları da göstererek Sensörde leke oldugunu söyledim ve degiştirmelerini istedim. Hiç iki letmeden degiştirdiler. Tavsiyem sizde degistirin. Yenisinde bir sorun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: imaginePerest

A6000 Tamron 17-50mm (Nikon bayonet)
    [simage]http://hizliresim.com/PqvEEd] ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

any pp?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: SercanBedel

Merhabalar

Lisanslı Lightroom u olmayanlar raw düzenlemesi için Capture One 8 in ücretsiz for sony kısmını kullanabilir. Alternatif olarak iyi bir programa benziyor. 1 ay pro denemesi var fakat %95 Sony kameraları için ücretsiz kısımla aynı. Denenmesini tavsiye ederim

Bu arada hala düşünen varsa mediamarkt ta 2099 - 200(indirimle) 1899 a geliyor :)

Benim Kayserililik damarım tuttu,aradım Mh aldığım fiyattan 200 TL uygun şuan fiyatınız, çek vs tanimlarsaniz git gel yapmasın dedim, yok siz gönderin o şekilde yardımcı olamayız dediler iade ettim 5 Nisan da gelen ürünü :) şimdi 1999TL ve 200 TL indirim kuponu ile tekrar sipariş verdim 1800 TL geldi, umarım kabul ederler de 1 taksit kara geçerim.

Media markt fiyatlandırma stratejisinde yanılmamışım fiyat şuan 1899-200 TL 1700tl gelmekte sıfırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 15 Mayıs 2015; 1:28:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• blacksea2601 B kullanıcısına yanıt
    Makineyi bayisi olduğumuz filli boya firmasından puan karşılığı ücretsiz olarak aldım,o yüzden iade etme imkanım yok.İlk fotoğraflarda toz görünmüyordu,40-50 tane fotoğraf çektikten sonra sensöre toz girdiğini gördüm.Objektif zoom yaparken içeri toz girdi demek,İzmir'e gidip sensörü temizleteceğim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.